Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızzz valıde tehtıt ettı bunu benım emrıme çalışcaksın bundan sonra dıyee oda kabul etmış bak hepsı oynuyo şu fatma da oynuyo bılıyo halbukı olcakları

biliom bacımm

ee şu fatma hatunu elime bi verseler varya nasıl gıcık oldum anlatamam

ahaa dili gitti hatununnnn

Hayraa çağırmamış yemeğe demek mahidevran hürremi:26::26::26::26:

ya Allah aşkına şu sıçan suratlı bu cürreti nerden buluyor,çok saçma ya,sıçan suratlı çıktığı zaman cinlerim tepeme çıkıyor resmen saçını başını yolasım geliyor:47::47::47::47::4::41:

falda çıkan ejderha hürrem diil miydi zaten ama rüyadanda anlaşıldığı gibi hürrem hiiiiiç üstüne alınmamışşş

şu dizileri izlerken birde oyucunun yerine koysanız kendinizi :42:
hürrem tabiki korkacak sarayda ölüm var diyo falcı.
hürremde süleyman sefere gidince beni öldürecekler diye düşünüyor tabiki...ona göre kendisi masum..hoş bana görede masum da :37:
hahahaha ejderha benimm,bu saraya ölüm getiricemm niha ha ha ha demiyo ki kadın bu aralar niye üstüne alınsın :1:

validem fire verdiniz ,hata ettiniz...lalezarı öldürecektiniz,dili kopmuş dahi olsa eli tutuyor yazı yazar yine olanları anlatır hohohoytt..hem hürrem öğrenecek cariyesinin kendini sattığını...bittiniz kızım siz hhhıııırrrrrrr

kizlar su an izleyemiyorum nete düssün izlicem ama sizi okunca izlemis gibi oluyorum :1: fena sinirlenmissiniz hepiniz izlerken bende sinirlencem anlasildi

gelinler,görümcelerin akşam sohbeti çok güzeldi kıyafetler takılar ve haticenin saçı çok tatlıydı meaşallah berakallah :1:

ya Allah aşkına şu sıçan suratlı bu cürreti nerden buluyor,çok saçma ya,sıçan suratlı çıktığı zaman cinlerim tepeme çıkıyor resmen saçını başını yolasım geliyor:47::47::47::47::4::41:

bende bende yolucam saçlarını yaa ne zannedıyo acaba kendını beyin firardaaaa :52:

elidor hürreme yaramış bu arada:12:

aynen bebeğim ya :38: kuaforunu değiştirmişler sanırım farklı baya saçlar :16:

kızlar bu akşam hurremcıler çok sınır olcak anlaşılan bu kokuşmuş cariyeler yuzunden :47:

Back
X