Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hakkaten ya bu mahi ne kadar zayıfladı tilki gibi oldu :D aşk-ı memnu dayken en beğendiğim kadındı hayrandım şimdi içim bulanıyo gülüşü bile iğrenç böö :51:

ya kızlar za önce yeni bölüm fragmanını gösterdiler pis cariyeler hürremimin yüzünü yakmışlar:43::43:

ama süleyman dönüyor bakalım neler olacak inşallah güzelce hesap sorar onlardan.hürrem çok üzgün yüzüne bakıp aynayı yere fırlatıyor.gıcık mahi de hürreme tokat atacakken süleyman geliyor ayy çarşamba gelsin ya..:52:

dizideki mahi kadar tek hücrelisini görmedim

ne istediğini bilmeyen padişahın gözünden düştükçe düşen basit bir cariye gibi birde valide sultan olacam diyo

canım senden valide sultanlığı bırak sıradan cariye bile olunmazmış ya gene iyisin

geldiği ilk gün saray adabının s sini bilmeyen hürrem bile öğrendi bazı şeyleri sen daha benim oğlum tahtın adayı diye kendini küçük düşür

kadın nikahı yapmış ardı ardına şehzadesi var padişahın gözünden düşmüşsün en azından az saygıyı haketmek için ses etmemen gerekirken padişahın karısına el kaldırıyosun

sülüman ne yapsa yeridir...tamam dizide abartılıyor ama tarihte de böyle hatalar yapmış

validenin de iyiki eteği tutuşmuş eski aklından eser yok..madem haremi sen yönetiyorsun yani cariyeler tamamen senin emrinde sülüman sana gelipte sen nasıl cariyelerine laf geçiremedin hürremi bu hale getirmişler...onun adamları nerde de koruyamadılar diye sarayı yıkmaz mı ? sana azcık kalan hürmetide kuş olup uçmaz mı ? o haremide hürreme devretmez mi ?

Artık Mahidevran bu olaydan sonra kesin sürgüne gönderili diye düşünüyorum. Ne hakla padişahın eşine el kaldırır ne cürretle. Kaldı ki bir de yüzü yanmış. Haremden mesul ola Hürrem değil ki Valide Sultan yani bunun olmasına Valide Sultan nasıl izin verdi diye sormaz mı Süleyman. Hem zaten dili kesilen kızı Hürrem'in çağırmadığı aşikardo Hürrem yemekteydi. Ayrıca Valide'nin komplo kurduğunu Aybige duydu. Ayrıca zaten para dağıtmışken Hürrem neden böyle birşey yapsın hem de Lalezar olayının üzerine. Bence Hürrem'in yüzünü yakan o şirret kızın kellesi gider. Yani hala anlamadığım şey, Valide, Mahidevran hepsi Süleyman'dan Hürrem için zılgıt yemişken Hürrem'e kötülük yapmak Süleyman'a kötülük yapmak demekken cariyeler nasıl ayaklanabilir bir kızın kışkırtmasıyla hiç mi korkmazlar burasını ablamadım ayrıca Hürrem'in kapısında neden muhafız yok yaa.. O zaman öldürmek isteyen herhangi biri elini kolunu sallayarak girecek öldürecek saçmalık oldu orası. Kapı neden daha güvenli değil iki üç tane cariye omuz atmakla kırıveriyorlar ama cariyelerin odasına iki üç birşey koydular o kadar muhafız yıkamadı kapıyı böyle saçma şey mi olur. Hürrem'in yüzüne yine birşey sürerler iyi ederler ama bundan sonra kimse için iyi şeyler olmayacak hakediyorlar ama.

hürremin kapısında tabiki muhafızlar var. geçmiş bölümlere bakın görürsünüz mutlaka. dışarı çıkarken illa ki kapıyı içerden tıklatıyorlar kapıdaki görevliler açıyor kapıyı. bu senaristler de iyice salak yerine koymaya başladı izleyicileri. soruyoruz işte nerdeydi muhafızlar??

Muhibbi'nin (Kanuni Sultan Süleyman) Hürrem sultana yazdığı bir gazel ... :69: :69: :69:

Bu dünyayı seninle sevmişim, Hürrem!
Öldürür diriltirsin, Mesih’im, Zühre’m!

Karun’ca mal yığsam ben neylerim sensiz,
Neylenir saltanat sensiz, gözüm, gözdem!

Allar kuşan, has bahçeden güller takın,
Bir düştür seyrettiğin aynadan madem!

Gel kavuş akşamla, desinler: “Ay doğmuş!
“Dağılmış, müjdeler olsun, zülüf, perçem!”

Yüzgörümlük Eflak ve Buğdan, dilersen
Bu can var, esirgenmez, iste bir tanem...

:69: :69: :69: :69: :69: :69:

Koskaca Sülüman okadar seçeneğin içinde tek kadına bağlanmayı seçmiş , kaynana gazabında karısının yanında bulunmuş ya alkışlıyorum onu.Yalnız Mahidevranın yerinde herhangi bir kk kadını olsaydı mahinin şuanki hali insaflı kalırdı.

hürremin kapısında tabiki muhafızlar var. geçmiş bölümlere bakın görürsünüz mutlaka. dışarı çıkarken illa ki kapıyı içerden tıklatıyorlar kapıdaki görevliler açıyor kapıyı. bu senaristler de iyice salak yerine koymaya başladı izleyicileri. soruyoruz işte nerdeydi muhafızlar??

Muhafizlar nerde olacak canim valide sultanin emrinde tabikde.
Kapida olmayan adamlari nigari gulagayi kilitlediler kapidaki muhafizlarida halletmis olacaklar yani.

Muhafizlar nerde olacak canim valide sultanin emrinde tabikde.
Kapida olmayan adamlari nigari gulagayi kilitlediler kapidaki muhafizlarida halletmis olacaklar yani.

sarayda 3-5 kişi hariç herkes valide sultandan yana...hürremin yanında kileri ya çamaşırlığa kapattılar yada mahi esir aldı..hürrem tek başına..

ben yazını alıntılıcaktım bi baktım video koymuşsun :) süper ya sanırım hürremi kaçırmışlar saraydan sonradan geliyo

Back
X