- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
fare suratlı gülşahtan nefret ediyorum
biraz gerçeklik artık star hadi ama.bugüne kadar kurguladın her şeyi,çok küçük sahneler doğruydu.böyle böyle kurgulaya kurgulaya işin tarihsel kısımlarının gerçekliğini bilmeyenler hürrem tarafları oldular.hürreme inandılar.senaristinin veya yapımcısının herneyse tarihçilerle konuşup bilgi aldığı da yalan.sırf reyting için her şey kurgu.valide sultan o kadar kötü olmadı örneğin,hürrem de o kadar sevgi dolu iyi bir melek olmadı.dizi de hürremi her şeyi aşkı için yapan,validenin ona kötülükleriyle kışkırtılan intikam alması gereken bir kadın olarak yansıttı.öyle değil işte.en başta o pis rus cariyesinin herkes tarafından çok sevilen Türk olan Şehzade Mustafayı(asıl adı Mahmutmuş galiba tam bilmiyorum) öldürtmesi affedilemez bir hata.star tv inşallah bu bölümden sonra biraz gerçeklik katarsın da işe Türk Milleti neyin ne olduğunu daha iyi anlasınlar.
:13:aynen şekertom..buzdolabı kılıklı serenaydan iyidir..
lale devrinde izlemediğim halde :120:böööö geldi kızdan..
evet çok heycanlı olacak ama daha çok varrr
Hürremin yüzü düzelmiş dimi keşke çocuklarıda çıksa artık
Hürrem Süleyman
Bu bölüm Süleyman'ın sözleri beni ağlattı bakınız:***************''benim bu gözlerim seni nasıl çirkin görür ? bilmez misin ben senin yüzüne bakıp nefes öyle alırım..'' süleymannn forever Mustafa yanlış yaptı hurrem'in adını söylemicekti o kelimeyi kullandı hataların en büyüğü suleyman herşeye gülümsüyodu hürrem diyince delirdi yollıcak geri anasıyla manısa'ya kesin.valide de cihangir doğduktan sonra ölüyo.yakında hastalanır.valide cadısı isyan çıkaranlara ceza verdim yalanını nasıl sürdürebiliyo anlamadım..o gıcık fatma hatun hala ortalıkta dolanıyo..süleyman bu bölümde haremin yetkilerini aldığını söylicek..valide de şok olcak mahidevrana özür diletmesi de süper oldu ama az bile..ibrahim de mektubu sakladı ama hürroş iyki söyledi süleymana oh iyi oldu çakal ibrahimm yılan
Hürrem Sultan şehzadesiyle sancağa gitmeyen ilk kadındır.Süleyman ondan ayrılmak istememiştir.
Eki Görüntüle 355042 Eki Görüntüle 355040 Eki Görüntüle 355041 Eki Görüntüle 355046 Eki Görüntüle 355048
oouuv bu bölüm çook serthatta ivana sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?