Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
valıde sultanın eskıden bır asaletı vardı .
sımdı kendını turlu turlu oyunlarıyla ıyıce rezıl ettı .
hurrem'ı cok sevıyorum kadın tek basına valla herkesın karsısın da
guclu durabılıyor yaa bayılıyorum o kadının azmıne

tarıh bılgılerın de de kesın net bır bılgı yok kı .
benım bıldıgım de ,şehzade mustafa herkes tarafından sevılen bırı degıl .
bencıl hatta becerıksızın tekı oldugunu bılıyorum .
ayrıca soyle bır ıddıa da var ,mahıdevran ve mustafa tahta sehzade
mehmet'ın cıkmasından korkup ,mehmed sancakbeyliğinde görev yaparken onun yanına iki tane hastalıklı kız yollamışlar.
mehmed'de hastalıktan oldu .hurrem'de mahıdevran ve mustafa'nın yaptıgını ogrenıp ogun ocunu almaya yemın ederek
mustafa'yı bogdurttu .haksız da degılmıs yanı .
tarıhte kesın net bır bılgı yok aslın da .

Son düzenleme:
[video=youtube;OBlRSYYJ4GY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OBlRSYYJ4GY[/video]

heyecanılı bir bölüm bizleri bekliyorrrr:18::18::18:

evet çok heycanlı olacak ama daha çok varrr
Hürremin yüzü düzelmiş dimi keşke çocuklarıda çıksa artık

evet merekla bekliyorum hürremin çocuklarını bakalım yeni oyuncular kim olucak
:44::44::44::44:

ben bu şehzade mustafa meselesini anlayamıyorum
hürremi değil kanuni yi yargılamalısınız
ne yapacaktı mustafa nın tahta geçmesini sonra da kendi oğullarını öldürmesini mi isteyecekti
sonuçta o çocuklarını kurtarmıştır
bu konuda yargılayacağınız kişi kanuni dir kendi çocuğunu ve yanında onun cariyesi ve torunlarını da öldürtmüştür
ve meryem sarah uzerli çok tatlı bir kadınsın ya gerçek hürrem halt etmiş senin yanında

Şahsen dizi başmadan da Hürrem e hayrandım (okuyup araştırdığım kadarıyla)
şimdi de öyle. Zekasına, aklına, hırsına, kendini ezdirmemesine vs vs vs.
Dizideki gibi değildir belki gerçekte, daha acımasızdır (tarih her zaman doğruları
yazmaz o yüzden kesin bir şey söylemek yanlış olur) ama onun yerinde kim olsa
aynı şeyi yapardı hayatta kalmak için. Böyle rahat rahat oturduğumuz yerden
bunun muhakemesini yapmak ne kadar doğru?

Hürrem Süleyman
Bu bölüm Süleyman'ın sözleri beni ağlattı bakınız:*************** ''benim bu gözlerim seni nasıl çirkin görür ? bilmez misin ben senin yüzüne bakıp nefes öyle alırım..'' süleymannn forever Mustafa yanlış yaptı hurrem'in adını söylemicekti o kelimeyi kullandı hataların en büyüğü suleyman herşeye gülümsüyodu hürrem diyince delirdi yollıcak geri anasıyla manısa'ya kesin.valide de cihangir doğduktan sonra ölüyo.yakında hastalanır.valide cadısı isyan çıkaranlara ceza verdim yalanını nasıl sürdürebiliyo anlamadım..o gıcık fatma hatun hala ortalıkta dolanıyo..süleyman bu bölümde haremin yetkilerini aldığını söylicek..valide de şok olcak mahidevrana özür diletmesi de süper oldu ama az bile..ibrahim de mektubu sakladı ama hürroş iyki söyledi süleymana oh iyi oldu çakal ibrahimm yılan
Hürrem Sultan şehzadesiyle sancağa gitmeyen ilk kadındır.Süleyman ondan ayrılmak istememiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

evet arkadaşımsancağa giitmeyen ilk valide sultan kendisi.....gitimiş ama süleymanla gitmiş 40 gün kalmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…