Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Tarihte nefret ettiğim Hürremi Meryem sayesinde sevmeye başladım Çok güzel kız

Mihrimaha bak ya itici ufaklık

Allah kimsenin başına vermesin evlat acısı, Sağlıklı evladlar nasip etsin herkese. Cİhangir bundan sonra kambur kalacak. Çok acı!

ohh çeker gibi konuştunuz. bende aynı şeylere bağlıyorum bu durumu

oh çeker gibi konuşmadım,ben neyaptım diye ağlıyodu hürrem neyaptığını söyledim..burda bisürü yorum yapılıyo ama aile terbiyesi eksik olanlar yoruma kına gibi laflar yazar ancak.neyse...

oh çeker gibi konuşmadım,ben neyaptım diye ağlıyodu hürrem neyaptığını söyledim..burda bisürü yorum yapılıyo ama aile terbiyesi eksik olanlar yoruma kına gibi laflar yazar ancak.neyse...

aileme laf söyleyemezsiniz. sınırınızı bilin

iyi seyirler size

Öff çok taraflı olmuş ya resmen izleyici ne duymak ister diye düşünüp söyletmişler kadına "günahların bedelini ödeyecek" Basit olmuş basit

O zaman her özürü olan çocuk annesi ve babasının günahı yüzünden mi öyle Allah hiçbir anne ve babanın günahını çocuğun ödemesine razı gelmez.

Bu mantığa çok sinir oldum.

çüşşşş mahideran karnında bebeği ile hürremi zehirlerken,valide oğlu yokken yaktırırken onlların çocuklarına bişey olmuyorda hürrememi oluyor...mahi saçını başını yolarken hiççç günahhhhhhhh işlememişşş

burasını saçmalamışlarrrrrrrr

zeboşumsensiz olmaz gitmeeeeeeeeeeeeeeee

mahiye acıyorum yaa hırsı uğruna evladını yakıyo. kurtlu şey, çok gurursuz bi de

aslan gibi oğlun var çık git de mi? zenginde üstelik... sen kim reyizle baş etmek kim

mahiye acıyorum yaa hırsı uğruna evladını yakıyo. kurtlu şey, çok gurursuz bi de

aslan gibi oğlun var çık git de mi? zenginde üstelik... sen kim reyizle baş etmek kim

nası yapıştı süloya herşeyden fırsat biliyor kadın yaaaaaa

Hürrem kötülük yaptığı için evlat acısı görmüş, çocuğu özürlü olmuş diyorlar. Yaw bırakın bu nasıl mantık Allah aşkına? Allah böyle bir şeye razı gelir mi hiç?

Bu diziyi izleyip, sırf kız güzel diye hasetinden Hürremden nefret edenler var

Bu arada şu Nigar da İbo diye diye ölcek İbrahimin ikizini nigara versinler olay çözülsün

hürroşumuz nıye yapıyo tabıkı mustafa tahta çıkarsa oğullarını öldürcek diyeeeee...tahta çıkan diğer kardeşleri direk öldürüyo çünküüüüüü tatlım

kesınlikle çok taraflı ve gerçekten basit olmuş..bi sahne olarak sıkıştırmışlar araya..tarihçi ilber ortaylı daha geçen gün tv de söyledi..dizide hurremi katil yapıcaklar mustafayı oldurtcekler dedi..dizide hurreme oynanıyor fılan dedi..aynen öyle yapıyorlar şuanda da.
ayyyy şu amhi beni bay bay bayıyo bukadar mı gıcık olur bı kadın gurursuz sümsük müdür nedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…