ohh çeker gibi konuştunuz. bende aynı şeylere bağlıyorum bu durumu
oh çeker gibi konuşmadım,ben neyaptım diye ağlıyodu hürrem neyaptığını söyledim..burda bisürü yorum yapılıyo ama aile terbiyesi eksik olanlar yoruma kına gibi laflar yazar ancak.neyse...
mahiye acıyorum yaa hırsı uğruna evladını yakıyo. kurtlu şey, çok gurursuz bi de
aslan gibi oğlun var çık git de mi? zenginde üstelik... sen kim reyizle baş etmek kim
nası yapıştı süloya herşeyden fırsat biliyor kadın yaaaaaa
abooooooooo amtrakcıya bak paşa boynuz takdırsada ne kadar sadıkmışşşş
Öff çok taraflı olmuş ya resmen izleyici ne duymak ister diye düşünüp söyletmişler kadına "günahların bedelini ödeyecek"Basit olmuş basit
O zaman her özürü olan çocuk annesi ve babasının günahı yüzünden mi öyleAllah hiçbir anne ve babanın günahını çocuğun ödemesine razı gelmez.
Bu mantığa çok sinir oldum.
çüşşşş mahideran karnında bebeği ile hürremi zehirlerken,valide oğlu yokken yaktırırken onlların çocuklarına bişey olmuyorda hürrememi oluyor...mahi saçını başını yolarken hiççç günahhhhhhhh işlememişşş
burasını saçmalamışlarrrrrrrr
zeboşumsensiz olmaz gitmeeeeeeeeeeeeeeee
yetiştim gariiiiiiiiiiiiii neyse efsunn her iki tarafa denge kurdu....kıyamadıda...
hürroşda neden zehirlemekte ısrarcı yaa bırak hürroşummm şu ayak oyunlarını bebeğemm sen oğluşunla ilgilen ilgiyi aşkını kendine çek....
nihayet valide çıktı piyasayaa
Öff çok taraflı olmuş ya resmen izleyici ne duymak ister diye düşünüp söyletmişler kadına "günahların bedelini ödeyecek"Basit olmuş basit
O zaman her özürü olan çocuk annesi ve babasının günahı yüzünden mi öyleAllah hiçbir anne ve babanın günahını çocuğun ödemesine razı gelmez.
Bu mantığa çok sinir oldum.
Allah seni napmasın e mi
matrakçıydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?