Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem cidden zeka küpü. Bende diyorum hemen gaza geldi.Meğersem zati mahi olay çıkarsın haremi yönetemiyo durumuna düşçek tabi buna gerek yoktu ki zaten mahi kendini bile yönetemiyo haha ne oğlunu hatta gülşahı bile şeytan şeyyyy yılannn ibrahimide görüyosunuz dimi aşıktı çok seviyodu beyfendiiii erkek işte şimdi duyulsa nigarı anında karnındakiyle ortadan kaldırcak bile

mustafa bu fatmaya da aşık olacak kadar salaksa ne deyim artık.gülağa da niye böyle yaptı ya seviyordum onu.mihrimaha da şaştım kaldım annesini bile parmağında oynatıyo.bence halasıyla alakası yok nerde hatcedeki salaklık nerde mihrimahdaki zeka.

mustafanın sıçan fatmaya alakasına anlam veremiyorum çünkü efsuna işkence yapanların başındaydı bu sıçan surat fatma
nerde kaldı mustafanın efsuna duyduğu aşk peh peh bak ölme...

baba tarafı baskın genmiş abla
:
mıstığı sevmim ama insan hamamda o göppüklü haliyle öylece bırakır mıyıka şehzadeni de mii aaaa çok ayıpp

demi yani bırakılmı heççççç köpüklü köpüklü şöle ovalayacan mıstığı yumaşatacan derilerini atacan keseyi sırtına

mustafanın sıçan fatmaya alakasına anlam veremiyorum çünkü efsuna işkence yapanların başındaydı bu sıçan surat fatma
nerde kaldı mustafanın efsuna duyduğu aşk peh peh bak ölme...

Nasl bakıyordu demi efsuna laydicimmmm

bu mihrimah büyünce anasınıda geçer vallaaaa hürremi nasıl ikna etti nerden vuracağını biliyo bacaksız hürreminde kızınca gözlerine bayılıyorumm

ne çok reklam koyuyolar yaaa...resmen reklam arasında muhteşem yüzyıl izliyo gibi oldum...saat 10'a geldi daha yarım saat bile izleyemedik

mahi sen ne gıcıksın ya.o havalar.o gülüşler sinsi sinsi.vallahi midem bulaniiy.haspam ya.sen durrr seennnn hurrem reyız alcak havanı.

demi yani bırakılmı heççççç köpüklü köpüklü şöle ovalayacan mıstığı yumaşatacan derilerini atacan keseyi sırtına

Nasl bakıyordu demi efsuna laydicimmmm

mıstığı geçtim o hamamda kendimi keseletirdim. ohh çıkınca diri ficudum bebe poposu gibi olurdu

ahh ahh eskiden banyo sobamıız vardı 2 odun attık mı kemiklerimiz ısınırdı bi de kese oyy oyyyy

şimdi dooğalgaz o tadı vermiyiii banyodan çıktm üşüdüm aklım hamamda kaldı:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…