Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gülağa ya bak hemen hürreme yapışmışş

sırf nigarı kovdurdu diye yardım eder hürremee

fatmayaa nası bozulduuu ohhhhhhhhhhhhhhhhh

liseli mıstığın bahtı açıldı ayoll bu kızı çok beğendim güzelmiş
ammaa bu fatma eğer halvete kendı gırmezse tabi
hatçe yaşa guzel laf soktun mahiciğe
sülüman iyi yaptın kapak oldu pargalıya

Valide ve daye aşkını izliyoruz

Şimdi validenin dili açılıp senin popiş açık kalmış daye diyormuş

Valide ölcek 2 bölüm kaldı bu arada:2:

fatma kızı öldürmese iyidir herşey beklenir o manyaktan.... mustafada ne ayran gönüllü ne saftirik her gördüğüne kapılıveriyor bu ne saflık canım aaaa sinir ediyor ama

Ya ben birşeyi anlamadım. Bu gül aga Mahidevrana lüzumsuz şeyleri mi söylüyor. Yoksa Hürreme ihanet mi ediyor?

Duyduğuma göre O da diziden çıkacakmış. Sanırım hürreme ihanet edip gönderilecek.

Ya ben birşeyi anlamadım. Bu gül aga Mahidevrana lüzumsuz şeyleri mi söylüyor. Yoksa Hürreme ihanet mi ediyor?

Duyduğuma göre O da diziden çıkacakmış. Sanırım hürreme ihanet edip gönderilecek.

bence lüzumsuzları söylüyor .....ve mahi onu kovdurtacakk

cariyelerde ne meraklı halvet e hepsi hazır bekliyor şimdiki zamanda biz kadınlar da halvetten kaçacak delik arıyoruz eee çocuk ev yemek derken halvetmi ister insan

evet kız güzelmiş fatma bişeyler yapacak gibi.hatçe ne dediki mahiye kaçırdımda??

anaa çokkk zeki buuu hürremmm gülağa soktu mahinin elamnı sözdevalideyi kurtaracaktım diyecek ama yemezlerrr

artııı fatmaya bakın bu hürremden mahidende fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…