Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Şu hürremden nefret edıyorum . Yüzü bal gıbı olup sinsi kadınlar olur ya aynı oyle.Dizide hep mahıdevran kötü hurrem ıyı gosterıldı şuan cogu kadında sorsanız hurrem der. Nasıl tuzak kurdu mahıdevrana .. Yazık ya gercek bır olay oldugu ıcın sırf su dızıyı ızlemıyorum .cunku sınırlerımı bozuyor. Kanuni ayrı bır sınırımı bozuyor. Daha kendı ailesıne adaleti sağlayamamıs bırı tutupta osmanlıya adalet sağlıcak.Güya adıda kanuni pehhh

Ayy kafam karıştı ağzım açık izliyorum valla ya bu durumda Hürrem cezalandırılır...
Mahidevran da haremi yönetir sancağa oğluyla birlikte gitmezdi ama gitti yani tarihe göre öyle sancağa gitmeyen tek kadın hürrem. Ay tarihin içine ettiler ya

nigara bakın yaaaaaaaa pargalı onu öldürecek rahat edecek en sonundaa

artı sanırım pargalı gülağayı öldürtecek

ve son ayak gidip pargalı yetiştirmesin mahiyee mahide gidecem demeden kestiler sahneyi

iyi de nigar niye söylüyoki ne çıkarı varsa.yazık bi de plan için kızı da öldürmüşler

heralde pargalı yetiştirmeden mahiye durumu hatce götürdü

yada pargalı uğraşmak istemiyor offfffffff şaşırdım yaaaaaa

eeee noluyo şimdi? salak nigar hala iboya uşaklık ediyo yaa adam resmen kullandı sonra da attı ama haatun hala kabul edemedi bi türlü....bütün planı bozdu yaaa...

şu nigar salağına öyle şeyler yazardım ki şimdi terbiyem müsade etmez
ne bu ya hep pargalı maymunu ve mahi şeytanından yana bu dizi

Ben kaçıyommmm çok didişmeyin tamammııı yarın okurum artık kalanııııı öpüldünüzzzz şekerlerrrr

Gül aga saraydan kovulacak zaten adam diziden çıkmak istediğini söylemişti ama bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim.

Mahidevran da bu durumdA SANcağa gitmez çünkü gerçek ortaya çıktı. Valide öldükten sonra yani önümüzdeki sezon harem hürreme kalabilir. Ama bu sezon harem mahidevranda gibi duruyor. Şok oldum şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…