Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

evet döğmenin üzerinde durmalarında var bişey..
belki de üzüm buğusu firuzenin mensup olduğu ailenin simgesi filandır..
asalet simgesi mi? neyse artık..

kızlar ben hürrem masum demedimki hepside kötülük yapıyor dedimmmmm he çıkan bi yangın vardı mustafa küçüktü hürroş nasıl korumuştu onu hatırladınızmı????

kızlar ben hürrem masum demedimki hepside kötülük yapıyor dedimmmmm he çıkan bi yangın vardı mustafa küçüktü hürroş nasıl korumuştu onu hatırladınızmı????

hatırladık canım..
ondan daha önce şehzade mehmet emekliyordu,havuza düşmüştü mahi de onu kurtarmıştı..
sen onu hatırladınmıııı

geçen seneki prenses bozuntusunun da siyasi bir önemi vardı ya kızlar şimdi de seferler doğuda olunca fruzenin de siyasi önemi olacak bence.o da prenses mi neymiş ya.yine aynı terane yani.bari o zamanki kadar sıkıcı olmasa.ne baymışlardı o prensesle bizi.

İranlılarda güzellikten öte başka bir çekicilik olur genelde. iri anlamlı gözler, farsça bildiklerinden ya da iran azericesinin şiirsel tonu falan, bunlar sülümana karizmatik gelecek sanırım. bir de hatun büyücü müdür efsuncu mudur artık neyse kendini bu şekilde beğendirebilir ama sülüman ona ancak uzaktan hayranlık besler uzaktan sevmeyi tercih eder bence öylesine platonik falan takılır.

süüleyman diyodu ya sinir oluyodum yok yılanlar yok attan düşmeler sanırsın topkapı hızır acil

ayyyyyyyyy çatladılar yemın edıyorum kıskançlıktannnnnn !
şu gülfeme noluyooo şu haticeye ya ?
hadı mahıyı bılıyoruz bunlara noluyo anlamıyorum ne kıskanılcak kadınmış kardeşim hepsı hasetinden çatladı saldırıyolar kör olasıcaklarr

meyve veren ağaç taşlanırmış dimi tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…