hayatım bu burda zayıf ve genç çıkmış demekki bir on sene öncenin hürremi bu![]()
kızlar ya bu hatunun neresi çirkin :26: :26:
ben bayıldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım bu burda zayıf ve genç çıkmış demekki bir on sene öncenin hürremi bu![]()
ben bayıldım![]()
![]()
ben bayıldım![]()
![]()
ben bayıldım![]()
bende çok beğeniyorum....
hani tamam beğenmeyebilir herkes tabi de,çirkin demek abes olur kanımca:)
hürrem rolüne de cuk oturmuş....düşünüyorum da başka kim olabilirdi diye,zaten ünlü olmasını istememişler özellikle ki mantıklı bir düşünce...gülben ergen olmuştu bi zamanlar,ne alakaysa,tutmamıştı zaten...![]()
değilmi:13: valla çirkin demeye dilim varmaz yaniçok çekici bi hatun bence dişilik akıyo
![]()
gülbene bin basar zaten yahu başkasını mı bulamamışlar çok saçmaydı![]()
bende bu kızdan başkasını düşünemiyrm ama nurgül yeşilçayda iyi giderdi sanki
![]()
yapmaz öyle bi eşeklik herhalde....![]()
Aynen ya ben başka bir Hürrem düşünemiyorum...
Üstelik dizideki hali bu resimdeki halinden çok daha güzel bence...
Zeyna gibin kadın :87:
evet benimde dikkatimi çekti.Kesinlikle güzel bir kadın değil sadece gözleri süper..Estetik değil,odun gibi ,elleri kocamanoynamayıda hiç bilmiyor,kıvırma desen hiç yok..ıı ııı hiç beğenmedim.herkes neresini beğeniyor bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
biliyomusun aynısını bende düşündüm ve bence yaparr![]()
![]()
![]()
aynen...güzel ve çekici...
a evet ,eğer ünlülerden biri olsaydı kesinlikle nurgül çok iyi olurdu,iyi düşünmüşsün:)
çok tatlı....
o değil de aklıma ne geldi,bu halit binbir gece de bergüzarla oynarken karısından boşandı onla evlendi,şimdi de bergüzardan ayrılıp bunla evleniyormuş
yapmaz öyle bi eşeklik herhalde....![]()
Eğreti gelini izleyen varsa Nurgül Yeşilcay orada gerçekten çok güzeldi.. Bu diziyede yakışırdı bence.. bu kızın tilki, çakal ve kurnazlıktan çok , daha eblek bir bakışı var.