Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Şaşmaz’ın villasında kalıyor
“Muhteşem Yüzyıl”ın Mahidevran’ı Nur Fettahoğlu’nun, bir süredir beraber olduğu “Kurtlar Vadisi” dizisinin Polat’ı Necati Şaşmaz’ın Anadolu Hisarı’ndaki villasında kaldığı ortaya çıktı
01 Ağustos 2011 Pazartesi, 10:06:55

Aracı Necati Şaşmaz’ın evinin garajında bulunan Nur Fettahoğlu ile Şaşmaz beraber görüntü vermemek için çok dikkatli davranıyor. Milliyet'in haberine göre, Şaşmaz’ın otomobili ise ihtiyaç olunduğunda eve geliyor. Fettahoğlu, işleri halletmek için ise kendi aracıyla çıkarken, genelde gündüzleri evde kalmayı tercih ediyor.:37::37::37::37:

mahidevranı piskopat ettı hurrem o da polata gıttıı:27::27::27::27::27::27::27:

gündüzleri hep evdelermiş:23: çok fesatım :27:
o psikopat polat mahinin yanında kuzudur kuzu:39::60::60::60:

Diziye malkoçoğlu geliyor.

Oyuncu Burak Özçivit, final yapmaya hazırlanan ‘Küçük Sırlar’ dizisinden geçen sezonun flaş yapımı ‘Muhteşem Yüzyıl’a geçiyor. Özçivit, ‘Malkoçoğlu’ rolüyle ekrana gelecek
- İki diziyi de yapan Tims Productions’ın sahibi Timur Savcı’yla görüşen oyuncu, şimdiden at binme, kılıç kullanma gibi dersler almaya başladı bile.
- Özçivit, dizide yüzlerce süvarili bir ordunun başında bulunacak.
- Bu kadar önemli bir projede rol alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, sık sık Kanuni Sultan Süleyman’la (Halit Ergenç) karşı karşıya gelecek.

Eki Görüntüle 238966

Farkeden olmadı mı yoksa?? Yeni bölümde Leo ölmüş olacak ki şu an başka bir dizinin fragmanında gözüküyor. Ben buradan şunu anlıyorum ki Leo, Hürrem Hatun'un uzattığı zehirli lokumu yiyecek ve ölecek.

Farkeden olmadı mı yoksa?? Yeni bölümde Leo ölmüş olacak ki şu an başka bir dizinin fragmanında gözüküyor. Ben buradan şunu anlıyorum ki Leo, Hürrem Hatun'un uzattığı zehirli lokumu yiyecek ve ölecek.

hurrem olemeyecegine gore, leo'nun olecegi yada gidecegi belliydi zaten :68:

Diziye malkoçoğlu geliyor.

Oyuncu Burak Özçivit, final yapmaya hazırlanan ‘Küçük Sırlar’ dizisinden geçen sezonun flaş yapımı ‘Muhteşem Yüzyıl’a geçiyor. Özçivit, ‘Malkoçoğlu’ rolüyle ekrana gelecek
- İki diziyi de yapan Tims Productions’ın sahibi Timur Savcı’yla görüşen oyuncu, şimdiden at binme, kılıç kullanma gibi dersler almaya başladı bile.
- Özçivit, dizide yüzlerce süvarili bir ordunun başında bulunacak.
- Bu kadar önemli bir projede rol alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, sık sık Kanuni Sultan Süleyman’la (Halit Ergenç) karşı karşıya gelecek.

Eki Görüntüle 238966

ayyyyyyyyyy süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr muhteşem bir haberrrrrrrrrrrrr

dizimi gerrriii verriiinn banaaa :27:

pöff ne bitmez bi tatil bu ya,
özledik işte dönün artık :85: :85: :85:

İSTANBUL - Kanser olduğu haberleriyle gündeme gelen senarist Meral Okay, hastalığı hakkında yakın dostu Selda Uskan'a konuştu.

KEMOTERAPİ GÖRÜYORUM AMA HERŞEY İYİ GİDİYOR
Temmuz'un ortalarıydı. Bir sabah telefonum çaldı, "Çok üzüldüm Meral hasta" dedi ortak bir dostumuz. Koca bir küfür etmişim. Hemen aradım 'koca çınar'ı..."Evet, akciğer kanseriyim şekerim, kemoterapi görüyorum ama her şey iyi gidiyor" dedi. O kadar metanetliydi ki, kendi acizliğimden utandım bir an.

Zaten bunu apaçık yazmaya karar verişim de, onun bu tavrından aldığım cesaret... Bir de o kadar eminim ki, değil 400 senelik Osmanlı tarihi, dünyanın tüm tarihi hikayelerini dizi yapmadan bir yerlere gitmez benim bildiğim Meral. Eh bu da en azından 90'yaş demektir. Allah bin bereket versin.

EŞİ KANSERE YENİLMİŞTİ
Bir Bulut Olsam, Yeditepe İstanbul, İkinci Bahar gibi TV dizilerinin yanısıraSeni Seviyorum Rosa, Beynelmilel gibi sinema fimlerinde oynayan; Asmalı Konak, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin senaryosuna da imza atan Meral Okay'ın aktör eşi Yaman Okay da 1993 yılında henüz 41 yaşındayken pankreas kanserine yenilmişti.

İSTANBUL - Kanser olduğu haberleriyle gündeme gelen senarist Meral Okay, hastalığı hakkında yakın dostu Selda Uskan'a konuştu.

KEMOTERAPİ GÖRÜYORUM AMA HERŞEY İYİ GİDİYOR
Temmuz'un ortalarıydı. Bir sabah telefonum çaldı, "Çok üzüldüm Meral hasta" dedi ortak bir dostumuz. Koca bir küfür etmişim. Hemen aradım 'koca çınar'ı..."Evet, akciğer kanseriyim şekerim, kemoterapi görüyorum ama her şey iyi gidiyor" dedi. O kadar metanetliydi ki, kendi acizliğimden utandım bir an.

Zaten bunu apaçık yazmaya karar verişim de, onun bu tavrından aldığım cesaret... Bir de o kadar eminim ki, değil 400 senelik Osmanlı tarihi, dünyanın tüm tarihi hikayelerini dizi yapmadan bir yerlere gitmez benim bildiğim Meral. Eh bu da en azından 90'yaş demektir. Allah bin bereket versin.

EŞİ KANSERE YENİLMİŞTİ
Bir Bulut Olsam, Yeditepe İstanbul, İkinci Bahar gibi TV dizilerinin yanısıraSeni Seviyorum Rosa, Beynelmilel gibi sinema fimlerinde oynayan; Asmalı Konak, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin senaryosuna da imza atan Meral Okay'ın aktör eşi Yaman Okay da 1993 yılında henüz 41 yaşındayken pankreas kanserine yenilmişti.

Allah şifa versin............

daha ne kadar bekliyeceğiz ki başlasın artık :92: çok özledim diziyi :68::66:

evet yaaa bende artık başlasın istiyorummm yavaş yavaş başlıyor diziler acaba bu ay başlar mı???????????

Back
X