• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayyy bu pörtlek gözlü isbella ; sülüman sülüman..gitme! kal burada ...demez mi?? gırtlağını sıkıcam yaaa

bu hatçemi uyuya kalıp boğgu çocuğu acep yaaa???

hürrem valideyide zehirliyor kızlar bu bölüm heralde...

e bu gıcıklıkta giderse o da bakacak zehrin tadına....

yuhhhhhhh!sabaha kadar danalar gibi uyumuş..bebekli kadın deliksiz uyur mu?şimdi pargalı daha da kinlenicek hürremciğime :14:

evet valide zehirlenecek ...ama validede çok kaşındı

hatice bu kadar yorulacak ne yaptıki yaaa uyumuş taşmı taşıdı sırtında ...

valıde hanım hazırsanız hurremı karşınıza alıyorsunuz :19::19: hata uzerıne hata valıdecımm :9: :31:
hatçeye nolursa olsun uzuldum ya ufff çok merhametlıyım ışte gıcık oluyodum 2 dk once şimdi ağlarım valla he :5:
ısabellayı kaçırsınlar artık yeter yaa o kuçuk boynunu kıt dye kırmak ıstıyorum gıcıkk :52:

off dizide olsa şuan haticenin bebeğini kaybettiği sahnede bi fena oldum ki sormayın ay çok kötü oldum yaa evlaadını kaybetti:43:
ALLAH kimsenin sevdiklerini elinden almasın cümlemizin RABBİM aminnnnn:14:

amin :5:

ya ısabellaya bakın yaaaaa off gene opucektı suleyman uff :47:

birde bebegın nasıl oldugu umarım ortaya çıkar..hurremden bılıcek ıbrahım yaa

:47:

Ben daha da fena oldum henuz mınıcık olmasına karsı, ablam 3 ay evvel 23 yasında oglunu kaybettı ve ben bu sahneden o kadar etkılendım ki

o mal hatçede söyleyemiyormu ben boğdum bebeği diye..mosmor zaten belli boğulduğu yaaaa

Back
X