Ya bu İsabel kendi kendine gelin güvey oluyor. Sen kimsin ki gelmiş işte bana şunu bunu yaptın da Hürrem'e gidiyorsun diyorsun. Adam sana vaat mi verdi, birlikte mi oldu ne yaptı yanii. Hürrem ile olan aşkını kıskanıyor. Valla pargalıyı hiç beklemiyordum gemide ama Sümbül ağanın konuşulanları duyduğunu unutmuşum o yumurtlamıştır kesin.. Gülağaya inat. Onların da sürtüşmeleri pek komik ama veba salgını konusunda nasılda bakıştılar öyle. Birbirlerine sarılırlar düşmanlık biter dedim ama olmadı. Kıza çok üzüldüm yaa Malkoçoğlunun sevdiği gidiyor elden zor bir durum. Bir teori ürettim kendimce acaba İsabella veba mı olacak dersiniz. Zaten kaçamıcak bence ama sonra veba olacak zaten haber onlara da ulaştı önce yanındaki kız ardından o olabilir. Ama ilaçlı suyla da yıkandılar yine de belli olmaz. Nigar'ı geçen sene severdim bu sene hiç sevmiyorum. Evli adama hemde sultanı kocasına bile isteye yaklaştı. Hastayken masaj yapmalar felan. Dün gece neydi öyle giymiş bol dekolteli geceliği üstünü örtüyormuşmuş.. Uyansın da görsün diye yaptı. Paşa da erkek tabii kayıtsız kalamadı. Hatice giderken zaten Nigar nasılda hain bakıyordu. Pargalı da hani çok seviyordu Hatice'yi ilk fırsatta aldattı sonrada geceliğini kokluyor.Pehh.. Daha sürer Nigarla burada kalmaz. Hürrem kitabı tercüme ederken yüz mimikleriyle çok belli etti endişesini elini kolunu nereye koyacağını bilemedi. Ama sanki gerçekleri söylüyor gibiydi resmi çizerken kötü olması felan hep onları söyledi. Neyse Nigar'a dua etsin.. Hatice acısında haklı. Ama o heykeller ne duruyor hala orada. Hatice istemiyor daha ne tutuyor bilmem. Bu adada iki bileği de kesik gözüküyordu Hatice'nin sargılıydı. Mahi yine birşey bulamadı. Ohh olsunn..