Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
pargalı...goççum benim..:13: yine yaptın yapacağını, fortuna yı hareme sokturuyooooo..:37:
hürrem iyicene kudursun diye....:8::8::52::52::46::46:

ay nigara verilen ne ki?..hürrem de aranızda ne geçti diyor, kiminle? pargalıyı mı kastediyor acaba?
öyleyse müneccim mi bu ?nerden bilicek ki pargalıyla noolduğunu:44:

Armin nikahtan sonra ölüyor mu acaba?Gerçi Malkoçoğluna da ölünür yaaaaniiii..:98:

pargalı...goççum benim..:13: yine yaptın yapacağını, fortuna yı hareme sokturuyooooo..:37:
hürrem iyicene kudursun diye....:8::8::52::52::46::46:

ay nigara verilen ne ki?..hürrem de aranızda ne geçti diyor, kiminle? pargalıyı mı kastediyor acaba?
öyleyse müneccim mi bu ?nerden bilicek ki pargalıyla noolduğunu:44:

Armin nikahtan sonra ölüyor mu acaba?Gerçi Malkoçoğluna da ölünür yaaaaniiii..:98:

pargalı nigarı eski saraya göndermek istiyor ya..nigarda söylüyor hürreme beni gönderiyor diye belli ki..hürremde ne oldu ki bu ibraam seni yollamaya çalışıyor diyor bence...:26:

ayy evet yaaa...yuh nasıl görmemişler bunu :27::27::27::27:

bi de 30-40 yıllık cüneyt arkın filmlerini ti ye alırlar.:41:.
yok uçak geçti,yok bizans askerinin kolunda saat vardı diye..:33:
teknik ekibi :51:amaların arasından mı seçtiler acaba?:27:

oo bak sen sülüman isabele yakında göndericiim sizi diyor...

acaba zarf mı atıyor yine???

isabelde pek bi isteksiz olduğunu belli etti yanii

[video=youtube;8dr0gG-4gwI]http://www.youtube.com/watch?v=8dr0gG-4gwI[/video]

şu isabel iyi bi köteği hakediyor... kaynanayla aynı çatı altına girde bul belanı:52:

Şu İsabel'i ne zaman gönderecekler diye beklerken bir de hareme sokmuşlar. Kanalı değiştiresim geliyor bunun sahneleri başlayınca. İyice sıktı yahu. Bir bu, bir de Malkoçoğlu'nun aşk hikayesi... Öf.

isabella gitmeden muhtesem yüzyil keyfim yerine gelmeyecek anlasilan.konusmasi ne kadar itici bu kadinin.normal konusmasimi böyle yoksa ekstrami yapiyor dizi icin?

ayrica Gül agayida hic sevmiyorum.ne kadar yagci,ne kadar sinir bozucu biri ya.o yaglarini cekerken ben burda sinirleniyorum.
yasasin Sümbül Agaa:72:

isabellanın konuşması bnmde sinirlerimi bozuyor..
hele o konuşurken afasını pervasızca sallaması yok mu?? deliriyorum resmen..
hani arabaların arkasına köpek figürlü oyuncak koyarlarya..başını oradan oraya sallar..aklıma o geliyor yahu...:27

şu isabel iyi bi köteği hakediyor... kaynanayla aynı çatı altına girde bul belanı:52:

aynenn bebeğimmmm hakedıyo tabi ama bıkaç bolume kalmaz gıder..bızde kurtulmus oluruz o mınık boynunu kıt dıye koparasm gelyo ya :60: amaan nolrsa olsn bısı olmıcak ya nası olsa hurrem nıkahı kıydırtcak sulumana sonnda :52:
hurremde zeki bebegmm yaaaa hemen anladı nıgar pargalı olayını :23: zeka fışkırıyo bebegımden :52:
malkocogluna uzulurum ama yaa arminnnn :50:

erkek değil mi hepsi aynı

koridorlarda öp koklaşsarayına al merhemleri sürdür,sonra koynuna al sonrada bunun burda ne işi var de saraydan yollamaya çalış !

mendil alsaydın çok kullanıp atmak istiyorsan

o nasıl bir bedduadır öyle...ama hakketti beee:1::1:
beddua değil canım gerçek:1: ezelden beridir çekiyoruz kaynanalardan:9:isabelde gelirse yaşar hepsi bu:52:
aynenn bebeğimmmm hakedıyo tabi ama bıkaç bolume kalmaz gıder..bızde kurtulmus oluruz o mınık boynunu kıt dıye koparasm gelyo ya :60: amaan nolrsa olsn bısı olmıcak ya nası olsa hurrem nıkahı kıydırtcak sulumana sonnda :52:
hurremde zeki bebegmm yaaaa hemen anladı nıgar pargalı olayını :23: zeka fışkırıyo bebegımden :52:
malkocogluna uzulurum ama yaa arminnnn :50:
gider tabi safimum.gitmesede hürrem halleder onu:24:

kıt diye koparasım geliyo demiş ya:60::60:

ee hürrem dizinin başında ne demişti:28: beniimim sarrayım,sülüman benim:12: dediğini yapıyo valla:92:

evet hemen anladı.ee biliyo pargalının ne mal olduğunu...onu yok edecek ya daha çok seviyorum hürremi:54:
erkek değil mi hepsi aynı

koridorlarda öp koklaşsarayına al merhemleri sürdür,sonra koynuna al sonrada bunun burda ne işi var de saraydan yollamaya çalış !

mendil alsaydın çok kullanıp atmak istiyorsan

kendilerini dünyanın hakimi sanıyorlar işte:63:

Yayına girdiği günden bu yana yüzüğü, aksesuarları, kokusu derken şimdi de saç rengi popüler olan Hürrem Sultan karakteri, Diyarbakırlı bir üreticiye ilham oldu ve büyük kazanç sağladı.

'Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin saç rengi hoşumuza gitti ve ürettik' diyen şirket sahibi Mehmet Cansız 'Hürrem Sultan'ın saç renginde ürettiğimiz 'Hürrem Karameli' adlı saç boyasından 8 ayda 1 milyon adet sattık. Bu süre zarfında toplam satışımız ise 3 milyon adet oldu' dedi. Bu rakamın 1 milyonunu ihraç ürünlerin oluşturduğunu söyleyen Mehmet Cansız, 'Yurtiçinde sattığımız 2 milyon ürünün yarısı Hürrem Karameli oldu. Bu ürün sayesinde bir yıl önce 40 personelin çalıştığı üretim merkezimizde şu anda 70 kişi istihdam ediyoruz. Çalışanların sayısını önümüzdeki dönemlerde 100'e çıkarmayı planlıyoruz. Kendi markamızın dışında fabrikamızda başka firmalara da fason üretim yapıyoruz' şeklinde konuştu.

Back
X