Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yayına girdiği günden bu yana yüzüğü, aksesuarları, kokusu derken şimdi de saç rengi popüler olan Hürrem Sultan karakteri, Diyarbakırlı bir üreticiye ilham oldu ve büyük kazanç sağladı.
'Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin saç rengi hoşumuza gitti ve ürettik' diyen şirket sahibi Mehmet Cansız 'Hürrem Sultan'ın saç renginde ürettiğimiz 'Hürrem Karameli' adlı saç boyasından 8 ayda 1 milyon adet sattık. Bu süre zarfında toplam satışımız ise 3 milyon adet oldu' dedi. Bu rakamın 1 milyonunu ihraç ürünlerin oluşturduğunu söyleyen Mehmet Cansız, 'Yurtiçinde sattığımız 2 milyon ürünün yarısı Hürrem Karameli oldu. Bu ürün sayesinde bir yıl önce 40 personelin çalıştığı üretim merkezimizde şu anda 70 kişi istihdam ediyoruz. Çalışanların sayısını önümüzdeki dönemlerde 100'e çıkarmayı planlıyoruz. Kendi markamızın dışında fabrikamızda başka firmalara da fason üretim yapıyoruz' şeklinde konuştu.
aaaa marka neymişkiiii hürrem karameli diye hiç duymadımmm![]()
Ben bu İsabella'yı boğarım arkadaş.
kurbağa gözlümü ladym çok güldüm çok hoşsun güzel banzetme
pargalı bu deliyle ne yapacak çekilmez valla.nigarda evlense de kurtulsa ya sarayda entrikaların içinde ne yapcaksa.biri o taraftan bişey ister biri bi taraftan git de kurtul
ilk bölümden beri izliyorum ama bu bölüm çok başkaydı.
tadına varamadım
isabella şehzade verecek he
ben bu kadının sonunu merak ediyorum bilen var mı?[/QUOTE
tarihte isabella fortuna var ama kanuniden önce yaşamış.yani burda hayali kahraman.ne gerek vardı bilmem,bize dayattılar.benim umudum iyice kayboluyor.bu kadın çıkmayacak diziden