Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem'in hastasıyım nolursa olsunn..çok zeki ve güçlü bir kadın.saraya kuçuk yaşta geldi ve suleymanın aklını aldı dizide başka kadınlar sureklı gırıyor ama heyecan olsun dıye yapıyorlar gerçeğınde böyle değil.osmanlıda kadınlar açısından ılkleri başarıyor yavrum benm :29: haremi kapattırıyor nıkah kıydırıyor bunlar çok buyuk şeyler yarım asırlık osmanlı için :51: hepsınede mustahak yaptıklarında helal olsun dıyorum ! :27: :27: :27: suleymanda kanmasaymış canım koskoca padişah yapmasaymış madem kadın aklına uymasaymış :27: buarada yenı bolumde mahicik ve valıde nasıl sınır oluyolar hürrem benden oncekılerı ezdıgım gıbı onu da ezıcem dıyınce :27: :27: ama nigar yıne karıştırıyor sanırım bişeyler ya of.. neyse isabel ölsünde kım öldururse oldursun :6: :9:

Hürrem'in hastasıyım nolursa olsunn..çok zeki ve güçlü bir kadın.saraya kuçuk yaşta geldi ve suleymanın aklını aldı dizide başka kadınlar sureklı gırıyor ama heyecan olsun dıye yapıyorlar gerçeğınde böyle değil.osmanlıda kadınlar açısından ılkleri başarıyor yavrum benm :29: haremi kapattırıyor nıkah kıydırıyor bunlar çok buyuk şeyler yarım asırlık osmanlı için :51: hepsınede mustahak yaptıklarında helal olsun dıyorum ! :27: :27: :27: suleymanda kanmasaymış canım koskoca padişah yapmasaymış madem kadın aklına uymasaymış :27: buarada yenı bolumde mahicik ve valıde nasıl sınır oluyolar hürrem benden oncekılerı ezdıgım gıbı onu da ezıcem dıyınce :27: :27: ama nigar yıne karıştırıyor sanırım bişeyler ya of.. neyse isabel ölsünde kım öldururse oldursun :6: :9:

bende hastasıyım valla:12: kafası tıkır tıkır çalışıyo hatunun... her şeyi yerle bir etmiş

dizide ki hürrem çok masum valla,daha şeytan bi hürrem istiyoruz:kkk:

ama neler ediymiş sülümana varyaa:23::23: sülümanda hürremden sonra 5 yıl boyunca derde düşmüş,çatlayarak ölmüş :27:

geberesice kurbağa prenses,beter ol:47:

nigar nediyin sen.hani sen hürremi satmazdın:26:

[video=youtube;vBh3OGRvPtk]http://www.youtube.com/watch?v=vBh3OGRvPtk[/video]

kır şu iblisin boynunu hünkarım...

ibraam işi gücü bırakmış sadece hünkarın hanımlarıyla haremiyle meşgul..

ablacım hatce ibramla evliymiş.sadece bu anlatılmış

onun düışında hep hürrem-ibram didişmesi anlatılmış

hürremin özgürlüğünü elinden almışlar.o da bunu yapmış:24:

evet bi sürü sapık ilişki,kızlar saraydan hiç çıkmamış

hüürremde haremde yangın çıkartıp herkesi göndermiş:28:

ben zekasına hayran kaldım :69: iyi ki osmanlı bitmiş yoksa hepimiz birer cariye olurduk şimdi:5::5:

niye öyle diyosun canım.dünyanın en güçlü ülkesinde yaşıyor olurduk.((o dönem için söylüyorum.)refah içinde baştakilerin adaletli olduğu bir ülkede yaşıyor olurduk.halk rahattı.dönemin şartlarına göre,diğer devletlerde yaşayan insanlara göre diyorum.osmanlının aldığı topraklardaki halk bayram ediyordu.adil yaşıycaz artık rahat olucaz diye.şimdiyle karşılaştırsak bi deprem olsa devlet hemen yetişip halkın yaralarını sarıyormuş.1506 da büyük bir istanbul depremi olmuş,halktan acilen deprem vergisi toplanıp 2-3 ay içinde herşey yeniden inşa edilmiş.şimdi de toplanıyor vergi tabi ne olduğunu gördük.ha birisi demiş atamız sayesinde bu haldeyiz.malesef o veya bu sebeple osmanlı bitti.Atamız sayesinde yeniden ayağa kalkabildik.keşke hep onun gibi insanlar olsaydı da başımızda eski gücümüze dönebilseydik.

Mahi dövdü, yemegine zehir koydu. Neden? Süleymanı kaybedicek diye..
Hürrem prensese sandık icinde yılan gönderdi besleyip, bakması icin degil herhalde.. :27: Süleyman olmasaydı ölecekti prenses. Oda aynı sekilde süleymanı kaybedicek diye korktu ve hala korkuyor. Mahi gibi gözü hic birsey görmüyor, engel tanımıyor.
Yeni bölümünde de yardımcısına git onun canını al dedi. Yani bunun da amacı apacık belli. İyi niyet aramak bana göre abes olur.
Yani hürrem' de suan cok sey yapıyor.. Hürrem saraya geldiginde farklı düsünceler icindeydi sonradan asık oldu padisaha. Mahidevran icin, alıcam süleymanı onun elinden dedi, süleyman benim dedi.. Herkes ask, ask, ask dedi. E, suan aynı seyleri hürrem yapıyor prensese? Yani o zaman Mahi haksızken suan hürrem nasıl haklı buna anlam veremiyorum..
Mahi' nin hürremi dövmeye hakkı olmadıgı gibi hürreminde prensesi ödürmeye ona kötü davranmaya bir hakkı yok.

Hangi sey hürremi mahi' den farklı kılıyor??
İkisinin' de amacı aynı Süleymanı baskasına kaptırmamak..
Ben mahiyle hürrem arasında bu yüzden bir fark göremiyorum acıkcası. Mahi kadar hürrem' de tehlikeli.
Mahi hürremi öldürmek istedi, hürrem' de prensesi öldürmek istiyor.

aynı hissiyatları paylaşıyorum canım.:7:.fikrim tamamen böyle..yok akıllı kadınmış, yok zeki kadınmış..:22:
kanuniyi şehzade mehmeti öldürmesine teşvik edecek kadar ileri giden bir zihniyet, zeki olsa akıllı olsa ne olur..:45:
Allah böylelerinin çirkefinden korusun..:41:
iyi düşünürsek, onun bu ihtirasının sonuçları taaa bizlere kadar dokunuyordur..:57:

aynı hissiyatları paylaşıyorum canım.:7:.fikrim tamamen böyle..yok akıllı kadınmış, yok zeki kadınmış..:22:
kanuniyi şehzade mehmeti öldürmesine teşvik edecek kadar ileri giden bir zihniyet, zeki olsa akıllı olsa ne olur..:45:
Allah böylelerinin çirkefinden korusun..:41:
iyi düşünürsek, onun bu ihtirasının sonuçları taaa bizlere kadar dokunuyordur..:57:

Aynı sekilde düsünüyorum nesi' nin hayranı olayım..
Ben sırf güzel olusu icin ne yapsa yeridir, hürrem birtane gibi düsünemiyorum..
Ve haremi kapatmasının kızlara yardımım dokunsun diye, onlar özgürlügüne kavussun diye oldugunu da sanmıyorum hala sülümanı kaptıracak endisesindendir bence o.
Hem sehzade mehmeti öldürtmeye tesvik ettigi de söyleniyor.. Belki buna da hürremi haklı cıkarıcak bir kılıf bulunur belli mi olur.. =)))

Bakıyorum bir araki koyu Hürrem'ciler şimdi düşman olmuş..

Arkadaşlar Hürrem Şehzade Mehmet'i öldürmeye teşvik etmedi..
Mehmet babasına suikast hazırlıyordu babası bunu öğrenince oğlunu öldürttü... :)
Ki Hürrem Sultan gerçekten devlet gibi kadınmış o zamanlar.

Bakıyorum bir araki koyu Hürrem'ciler şimdi düşman olmuş..

Arkadaşlar Hürrem Şehzade Mehmet'i öldürmeye teşvik etmedi..
Mehmet babasına suikast hazırlıyordu babası bunu öğrenince oğlunu öldürttü... :)
Ki Hürrem Sultan gerçekten devlet gibi kadınmış o zamanlar.

Niye şekerim olamazmıyız düşman:12:Sevmek zorunda hissetmiyorum kendimi:27:

Back
X