Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kesinlikle atı öldürmemişlerdir ama sanırım bir sakinleştirici vermişlerdir, kıpırdamasın diye. Tabii bu ne kadar doğru bir davranış bilemem. Aslında atını öldürmek en hafifi, sarayda durmadan işlenen cinayetlere bakarsak ...

kesinlikle atı öldürmemişlerdir ama sanırım bir sakinleştirici vermişlerdir, kıpırdamasın diye. Tabii bu ne kadar doğru bir davranış bilemem. Aslında atını öldürmek en hafifi, sarayda durmadan işlenen cinayetlere bakarsak ...

katılıyorum yaaa. hiç harem böyle olurmu muhteşem yüzyılı çok seviorum ama gerçekleri hiç yansıtmıyo. bırak cinayetleri gerçekte haremdeki kadınlar birbirlerine yüksek sesle bile konuşmazlarmış

Hürroş: Başın sağolsun Hürroş. Yahu bunlarda hiç mi vicdan yok, bir masum hayvancağızdan ne istiyorlar ???!!! Nasıl üzüldüm bilemezsin. Akıları sıra mesaj veriyorlar bir de, bak biz senin çok sevdiğin şeylere zarar veririz diye. Seni görünce de korkudan altına edecek gibi oluyor hepsi. Bu arada, İsabella'yı ortadan kaldırıp helvasını döktürmen nefisti şekerim. Cümleten gözümüz aydın diyorum. Valide sultana verdiğin ayar çok güzeldi. İçimin yağları eridi valla. Ohh iyi oldu.:16:

Valide Sultan: Aklınızca hünkarımızı Hürrem'e karşı dolduruyorsunuz değil mi validem? Sökmedi ama gördünüz. Hani sormuştunuz ya Mahidevran'a neden acımadın da Hürrem'in diğer kadınlardan ne farkı var diye. Mahi Hürrem'in yemeğine zehir koydurduğunda, dolaylı olarak hünkarımızın da canına kastetmiş oldu validem. Hünkarımız da yiyebilirdi o yemeklerden. Aslında hünkarımızın Mahi'yi defterden silmesinin asıl nedeni bu. Tabii siz bunu bilmiyorsunuz o da ayrı bir konu.

İbrahim Paşa: Paşam, Bali Bey'in hasodabaşı olmasına bir hayli içerlediniz. Sizi anlıyorum aslında. Siz hasodabaşılıktan sadrazamlığa yükseldiniz. Belki de aynı yükselişi Malkoçoğlu da yaşayacak diye geçiyor aklınızdan. Ama rahat olunuz, çünkü böyle bir şey olmayacak. Aklıma şu geldi bu arada, ama doğru mu bilmiyorum paşam. Hünkarımız sizi sadrazam olarak tayin ettikten sonra da sizin hasodabaşılığınız devam etti. Hanedan size emanetti bir nevi. Şimdi hasodabaşılığa bir başkası gelince, hünkarımızın güveninin sarsıldığını düşünüyorsunuz. Yanlışsam söyleyin. Yalnız, hünkarımızın Malkoçoğlu'nun hasodabaşılığa tayin ederkenki yüz ifadenize çok güldüm. Hürrem ile Süleyman'ı öpüşürken görmüş Mahi gibi oldunuz.

Hatice Sultan: Ay sevsinler seni. Neler yaşayacağını bilmek istiyormuş da, köşesine çekilip oturmayacakmış da... Buna sen inandın mı Hatice? Hürrem'liğe soyundun haberimiz mi yok? Yakup efendi her ne kadar Gül Ağa'nın yönlendirmesiyle yorum yapsa da, aslında söyledikleri doğru. İbrahim ölecek Hatice. Vakt-i zamanında Beyhan Sultan'ın yaşadığı acıyı sen de yaşayacaksın. Mahi gibi konuştum he. Neyse. İşte böyle olacak Hatice. Hani köşene çekilip oturmayacaksın ya, kurtar bakalım kocanı.

Mahidevran Sultan: Mahi, film izler gibi Hürrem ile Süleyman'ı izliyordun he. +18 'e bağlayınca nasıl kaçtın ama.:9: Ayrıca Gülfem Hatun'a da buradan sesleniyorum. Yahu ikinizin de işi günü Hatice Sultan mı? Üzüntüsünü hala yaşıyormuş da bilmemneymiş de. Sevgi pıtırcıkları sizi. Oturmuşlar valide ile birlikte Hatice'yi çekiştiriyorlar. Bakın Hürrem'in başını kaşıyacak vakti yok. Her dakika bir aksiyonun içinde hatun. Bir yandan da hünkarımızın sevgisinin tadını çıkarıyor haklı olarak. Siz de validenizin dizinin dibinde oturup dedikodu yapın.

Gül Ağa: Sümbül'ü nasıl enseledin ama? Valla bayıldım planına ağam. Sümbül'deki hırs ne İbrahim'de ne de Hürrem'de var he. Adam kuduruyor bildiğin. Sanırsın şehzade doğurmuş. Adamı böyle yaparlar işte. İyi oldu celauta.

Nigar Kalfa: Sana geçen haftadan beri kızgınım biliyorsun ama yine de es geçemedim seni. Şimdilik paçayı kurtarmış gibi görünüyorsun hadi bakalım.
Valla süpersin gene:42:,yazdıklarını okuyunca kelime dağarcığım genişliyor yahu...sen çok yaşa:16:

kaçıranlar izleyemeyenler.....benim anladığım kadari.....isabella...ya süloya yazı yazdı yada başka bir sülo muhafızı ile sülonun dediği yere gönderdi gül ağa.....

çünki bayan kurbaya hürroşumuz savaşacağız dedin bak garibanda gitti dedi..bayan kurbaa zaten altına işemekteydi totsunun korkusundan...hürremden tırsınca tasını tarağını toplayıp süloyada söyleyipp gitti...süloyada verdi birkere herkes rahat etti...

anladıki bayan kurba onun için saray yaşam sahası değil...süloda başından beri biliyordu....

pargalıyı anasını bi sarsmak istedi....

yada pargalının zehirlettiğini anladı...vs.vs...

benim sadece takıldığım bayan kurbanın ismi bu gün başlarken oyuncu kadrosundaydı....haftaya geçmezse kesin gitmiştir...

katılıyorum yaaa. hiç harem böyle olurmu muhteşem yüzyılı çok seviorum ama gerçekleri hiç yansıtmıyo. bırak cinayetleri gerçekte haremdeki kadınlar birbirlerine yüksek sesle bile konuşmazlarmış

zaten diiyi gerçekle karıştıranlar için Yavuz Bahadıroğlu Muhteşem Süleyman kitabını çıkarmış , yeni gördüm bende :)

üff yaaa ,keşke fortuna gitmese de, biyerlerden tekrar çıksa...:23:

gülfemin görümce sevgisi beni kahretti..:27:
keşke beni dinleseydiniz de ,gitmeseydiniz filan falan..
o ney öyle..kendini paralıyor, hatçe üzülüyor diyeeee:63::33:

At tabi ki ölmemiştir..bi sahne için, at mı öldürülür..

Valide kızmakta haklı ama ,at konusunda yanlış yaptı ,kaçırtsaydı keşke ormana falan..

bu haftaki bölümü çok heyecanla izledim her zaman böle olmamıştı bu akşam çok güzeldi
ama aklımda soru işaretleri kaldı prensesin akıbeti belirsiz,
birde bu dizide herşey hep hürremden yanamı olacak.(tamam dönem dizisi ama zaten biçok yeri kurgu)
yalnız uyuz olduğum bişey var sahnelerin çoğu çok yavaş ilerliyor ruhum daralıyor
bunun sebebinin de 90 dk dolsun diyeyapıldığını düşünüyorum

hele birde zırt pırt reklam girmiyomu araya sinir oluyorum yaff:41::47:

Hürroş: Başın sağolsun Hürroş. Yahu bunlarda hiç mi vicdan yok, bir masum hayvancağızdan ne istiyorlar ???!!! Nasıl üzüldüm bilemezsin. Akıları sıra mesaj veriyorlar bir de, bak biz senin çok sevdiğin şeylere zarar veririz diye. Seni görünce de korkudan altına edecek gibi oluyor hepsi. Bu arada, İsabella'yı ortadan kaldırıp helvasını döktürmen nefisti şekerim. Cümleten gözümüz aydın diyorum. Valide sultana verdiğin ayar çok güzeldi. İçimin yağları eridi valla. Ohh iyi oldu.:16:

Valide Sultan: Aklınızca hünkarımızı Hürrem'e karşı dolduruyorsunuz değil mi validem? Sökmedi ama gördünüz. Hani sormuştunuz ya Mahidevran'a neden acımadın da Hürrem'in diğer kadınlardan ne farkı var diye. Mahi Hürrem'in yemeğine zehir koydurduğunda, dolaylı olarak hünkarımızın da canına kastetmiş oldu validem. Hünkarımız da yiyebilirdi o yemeklerden. Aslında hünkarımızın Mahi'yi defterden silmesinin asıl nedeni bu. Tabii siz bunu bilmiyorsunuz o da ayrı bir konu.

İbrahim Paşa: Paşam, Bali Bey'in hasodabaşı olmasına bir hayli içerlediniz. Sizi anlıyorum aslında. Siz hasodabaşılıktan sadrazamlığa yükseldiniz. Belki de aynı yükselişi Malkoçoğlu da yaşayacak diye geçiyor aklınızdan. Ama rahat olunuz, çünkü böyle bir şey olmayacak. Aklıma şu geldi bu arada, ama doğru mu bilmiyorum paşam. Hünkarımız sizi sadrazam olarak tayin ettikten sonra da sizin hasodabaşılığınız devam etti. Hanedan size emanetti bir nevi. Şimdi hasodabaşılığa bir başkası gelince, hünkarımızın güveninin sarsıldığını düşünüyorsunuz. Yanlışsam söyleyin. Yalnız, hünkarımızın Malkoçoğlu'nun hasodabaşılığa tayin ederkenki yüz ifadenize çok güldüm. Hürrem ile Süleyman'ı öpüşürken görmüş Mahi gibi oldunuz.

Hatice Sultan: Ay sevsinler seni. Neler yaşayacağını bilmek istiyormuş da, köşesine çekilip oturmayacakmış da... Buna sen inandın mı Hatice? Hürrem'liğe soyundun haberimiz mi yok? Yakup efendi her ne kadar Gül Ağa'nın yönlendirmesiyle yorum yapsa da, aslında söyledikleri doğru. İbrahim ölecek Hatice. Vakt-i zamanında Beyhan Sultan'ın yaşadığı acıyı sen de yaşayacaksın. Mahi gibi konuştum he. Neyse. İşte böyle olacak Hatice. Hani köşene çekilip oturmayacaksın ya, kurtar bakalım kocanı.

Mahidevran Sultan: Mahi, film izler gibi Hürrem ile Süleyman'ı izliyordun he. +18 'e bağlayınca nasıl kaçtın ama.:9: Ayrıca Gülfem Hatun'a da buradan sesleniyorum. Yahu ikinizin de işi günü Hatice Sultan mı? Üzüntüsünü hala yaşıyormuş da bilmemneymiş de. Sevgi pıtırcıkları sizi. Oturmuşlar valide ile birlikte Hatice'yi çekiştiriyorlar. Bakın Hürrem'in başını kaşıyacak vakti yok. Her dakika bir aksiyonun içinde hatun. Bir yandan da hünkarımızın sevgisinin tadını çıkarıyor haklı olarak. Siz de validenizin dizinin dibinde oturup dedikodu yapın.

Gül Ağa: Sümbül'ü nasıl enseledin ama? Valla bayıldım planına ağam. Sümbül'deki hırs ne İbrahim'de ne de Hürrem'de var he. Adam kuduruyor bildiğin. Sanırsın şehzade doğurmuş. Adamı böyle yaparlar işte. İyi oldu celauta.

Nigar Kalfa: Sana geçen haftadan beri kızgınım biliyorsun ama yine de es geçemedim seni. Şimdilik paçayı kurtarmış gibi görünüyorsun hadi bakalım.

döktürmüşsün güzelim...ağzına, eline klavyene sağlıkkkk:46::46::46::46::46::46:

vala ne deyim,malkoç hasodabaşı yapıp,ibrahim sadece azaivezir ettin süleman,BRAVO,ibrahim artık uyamaz,oooh,resmen malkoçu böylece ibrahimden üstün,çok taktir ettim seni,aklıma takıldı da kızlar,süleman dedi ki prenses aktarmalı olsada evine dönecek,yane ölmemiş,belki bu yüzden hürreme çok kızmamış,ama o sahne varya,mahi sabrsızlıkla bekledi bekledi balkonda,her tarafı üşüttü,ve kapağını aldı,güzeldi,yalnız,son sahnede hürroşun validenin dairesine lak diye dalması olmamış,yapamazdı,çok abartmışlar,bence bunu süloşa deseydi hepisini birden traş ederdi,neyse haftaya bekliyorum,gel gel yeni bölüm gel:52:

Bu diziyi hiç kaçırmadan izliyorum, seviyorum ama bazen canımı çok sıkıyor:19:Sonuçta kurgu bi dizi ama düzgün kurgulasınlar şunu ya:52:
Geçen sezon leo hürremle sülümanın birlikte resmini yapmıştı, pargalı sülümana resmi gösterdi, resimde sadece sülüman vardı.Sülüman ağzını açıpta hürrem nerde bu resimde demedi:37:Saf mı ne
Resim olayı, defter olayı, bu isebela olayı saçma sapan geçiştiriliyor.:31:

andromeda süpersin başka hangi diziye yorum yapıyosun söyle takip etcem :))))))

Behzat Ç. ye yorum yapmıştım geçen sezon ama onu kendim de beğenmedim.:9: Behzat Ç. ve Muhteşem Yüzyıl dışında dizi izlemiyorum. Şimdilerde Keşanlı Ali Destanı başladı onu izlemeye başladım ama o pek yorumlamaya açık değil sanki, o yzden sadece Muhteşem Yüzyıl yeterli bana.:9:

lale77 ve birsum; çok teşekkür ediyorum. :)))

Muhteşem Yüzyıl yapım belgeselinin ikinci ve son bölümü saat 21:00'da Skytürk'te...

Back
X