Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Allahım Allahım, çarşamba hayat duracak desenize.:18:

Kıçı kırık Hürrem'e bakın la."Artık ikimisine darmış bu saray" Şunun kaynanasına söylediğine bakın hele.

Dağdan gelip bağdakini kovacak aklı sıra. Bi Allahın kuluda dur demiyor şu kadına ya, sinir:19:

kuzu kendi kaynana söleyemediğin şeleri hürrem sölüyo diye niye sinirleniyosun bakim :27:

Nilüfer ölüyomu ?:30: Ben mi kaçırdım diğer haftanın fragmanında mı gösterdi ?

nilüferin ne günahı var şimdi yılan gülşah dururken:19:

bi de o defteri nigar gömmüştü.nerden çıktı şimdi

çok heyecanlı bi bölüm var.pörtlekte gitti ohhh:24:

[video=youtube;1GE-ZSx59Zg]http://www.youtube.com/watch?v=1GE-ZSx59Zg&feature=related[/video]

Kızlar Gülnihal nasıl ölmüştü? Kafam iyice karıştı :) Biriniz hatırlatırsanız sevinirim...

kızlar yeni fragman geldi orada nilüferi öldürdüler .....daye hatun valide yaptı....

gülnihalde mahinin salak yamağı cariyesi varya....hürrem diye defalarca bıcakladı en son bölümllerde şifahanede yatıyordu ..2.sezonda iyi olup evlenmiiş gtmiştii

kızlar yeni fragman geldi orada nilüferi öldürdüler .....daye hatun valide yaptı....

gülnihalde mahinin salak yamağı cariyesi varya....hürrem diye defalarca bıcakladı en son bölümllerde şifahanede yatıyordu ..2.sezonda iyi olup evlenmiiş gtmiştii

Alayı katil bunların yahu. Gülnihal canını zor kurtardı. :1:

Geçtiğimiz günlerde bir mekânda yan yana masalarda otururken görüntülenen Sergen Yalçın ve “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin Prenses Isabella’sı Melike İpek Yalova, önceki gece de Nişantaşı’nda bir mekanda objektife takıldı.

Çıkan aşk haberleri üzerine “O gece tesadüfen karşılaştık” diyen Yalçın, önceki gece de aynı açıklamayı yaptı. Mekândan gece geç saatlerde, birlikte eğlendiği Saba Tümer’le ayrılan Yalova, soruları yanıtsız bıraktı.

Eeee daye Nilüferin eline bir bıçak veriyor ama..
Nilüfer ne diyor acıyın bana ne isterseniz yaparım Daye de eline bıçağı veriyor.
Bence Nilüfer Hürreme yamuk yapacaktı onu heralde o öldürttü.
Ben öyle düşündüm.

[video=youtube;VbRIiqdSxB0]http://www.youtube.com/watch?v=VbRIiqdSxB0[/video]

hürrem atına ağlarken bende ağladım ne yalan söyliyim:43:
ya bu valide ne kadar acımasız ama hürrem bunun intikamını çok pis alır:51:

eeee hürrem ne yapsın şimdi kızın anasından emdiğini burnundan getirdiler bunların altındamı kalacak valide ve mahi nin yaptıkları yanınamı kalsın yazık değilmi hürreme

Valide Sultan arkandayız, yürrrüüüü, göriyim seni.:6:

Bu gelin kısmısında da hiç saygı edep kalmamış yav. Almış eline bıçağı çıkmış kaynanasının yanına, edepsiz Hürrü:19::37:

[video=youtube;VbRIiqdSxB0]http://www.youtube.com/watch?v=VbRIiqdSxB0[/video]

Sevgili Valide yusuf yusuf oldu hahahahaaa:1::1::1:
Güya Hürrem e gözdağı verecekti ama ufak ufak
kendi kuyusunu kazıyo farkında değil. Hürremle
Sülüman bu vesileyle aşk tazelerler:16: Kıskananlar
çatlasınnn:21::21::21:
Parçalıııı, kıskançlıktan çatlaaaaa:33::33::33::33:

Back
X