Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
“Cihana padişah iken kul olmak sana şerefimdir.”

bak bak...:19: koskoca cihan padişahının ettiği lafa bak..:36:

:20::20::20::20::20:

:60: aynen aynen o kesın zaten opsunler :60: kapansınlar ayaklarmza yapsnlar bişiler :52:
çok gaz veriyosun :60:
yok canım inmedi,arada face de bakıyorum..:34:

hmmm..akrostiş heee..:23:
ayyyy... bir de bana yazmıştı kız,:28:iyi hatırlattın heeee..:27:
bende yazamam özzzelll..:52::52:
yeni yıldan aşk istiyorum aşkkk:24::24: yeni şiirler yazdırmakkk:24:
Aşka bakın hele:69:
Hürrem&Sülüman :16:
çok hoş ya:69:
♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

Bütün Kadınlar Kulübü ahalisine iyi seneler efendim. :16::16::16:
hepinize sağlıklı ve huzurlu yıllar kızlar:48:
“Cihana padişah iken kul olmak sana şerefimdir.”

bak bak...:19: koskoca cihan padişahının ettiği lafa bak..:36:

:20::20::20::20::20:

padişahta olsa aşıkmış işte:21:

şiirlere bak. çok aşıkmış belli.
herkese mutlu sağlıklı sevgi dolu yıllar dilerim. Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. amin.

Geçmişi okumadım eklendi mi bilmiyorum ama bozuk da olsa fragmanı yayınliyim istedim.
Hürroş saraydan ayrılıyooooo ama sülüman boğası özleyince geri çağırır onuuu:52:

[video=youtube_share;sLZu9bmfAao]http://youtu.be/sLZu9bmfAao[/video]

Geçmişi okumadım eklendi mi bilmiyorum ama bozuk da olsa fragmanı yayınliyim istedim.
Hürroş saraydan ayrılıyooooo ama sülüman boğası özleyince geri çağırır onuuu:52:

[video=youtube_share;sLZu9bmfAao]http://youtu.be/sLZu9bmfAao[/video]

:18::18::18::18:

amaaan heycan kattılar şindi güyaaa diziye :31: hurroş gıderken ıcım sızladı yaaa bebıslerımm kıyamam sızeeeee bıde kız evlatla yolluyolar goruyomusunuz değersız goruyolar onu :5:
ama en sonda karanlık bıyer geçıyo.orda hurrem gıderken onu kaçırcaklar mı acaba at arabası bırılerı var ellerınde kılıç fılan..bu suluman ozlıcek zaten gıdıp kendı alıcak da öyle bişiler olucak herale hurremı esır alıyolar oyle gorunuyo

[video=youtube_share;sLZu9bmfAao]http://youtu.be/sLZu9bmfAao[/video][/QUOTE]

sonunda iyi bi laf ettin sülüman..:46::46:

safimum inşallah ya. bi sülümanda biz bulalım:123:

fragmana bakın hele. ayaklarına kapanacan olm hürremin

sen hürremsiz bi hiçsin:33:

süleyman çook pişman olacaksın hemde çoookkkk.....:47:

hürreme kim saldırıyor yahu...umarım valide falan değildir..heralde bu saldırı sonucunda dahada bağlanacaklar birbirlerine hürrem ve sülüman..bu kuvvetle muhtemel

Fragmanı izlerken çok sinirlendim..
İşte bizim hiç değişmeyen milletimiz!
Ezelden beri kadınlara değer vermiyorlar!

Fragmanı izlerken çok sinirlendim..
İşte bizim hiç değişmeyen milletimiz!
Ezelden beri kadınlara değer vermiyorlar!

Evet malesef her dönem kadına yüklenen anlam aynı. HİÇ...
Hürrem i seviyorum çünkü bunu kabul etmemiş, mal gibi
görülmeyi reddedip adını cümle aleme duyurmuş. Mahidevran
gibi Sultan ayaklarına yatıp mal mal yaşamamış...

Evet malesef her dönem kadına yüklenen anlam aynı. HİÇ...
Hürrem i seviyorum çünkü bunu kabul etmemiş, mal gibi
görülmeyi reddedip adını cümle aleme duyurmuş. Mahidevran
gibi Sultan ayaklarına yatıp mal mal yaşamamış...

Evet, kesinlikle.
Kadın kendisini ezdirmemiş.
Bende Hürrem'in bu yanından dolayı çok seviyorum, susmamış.
Son bölümde yaptığı hareketide çok takdir ettim, en güzelini yaptı.
Kısa bir süreliğine gidiyor ama dönüşü Muhteşem olucak!
Süleyman yalvara yakara geri döndürücek onu.
Erkeklere böyle yapmak lazım, süründürüceksin.
Hürrem'in yerinde Mahidevran olsa ağlar zırlardı, Valideciğine koşardı hemen.
Ama Hürrem başı dik gayet onurlu bir şekilde gidiyor..

Sultan Süleyman'ın Hürrem hakkındaki kararı ne olacak?

Sultan Süleyman, kapıyı suratına kapatan Hürrem'e kızgındır. Hürrem'in kendisine oyun oynadığını düşünür. Hürrem bu had bilmezliğinin cezasını ağır bir şekilde ödeyecektir.

Hürrem, Sultan Süleyman'ın kendisi hakkında verdiği ağır karara inanamaz. Sultan Süleyman'ın yanına kadar gider ama nafile.. Hürrem'in çabaları kar etmez. Hürrem, Süleyman'ın kararlarına biat etmek zorunda kalır. Hürrem için haremin dışında yeni bir hayat başlar. Hürrem yeniden Sultan Süleyman'a ve çocuklarına kavuşabilecek mi?

Bu sırada Valide ipleri eline almanın vaktinin geldiğini düşünür. Zira Hürrem Sultan istediğini elde ederse bunun felaket olacağının bilincindedir. Valide, Hürrem'den kurtulmak için büyük bir plan kurar. Bunun için İbrahim'in yardımına ihtiyacı vardır. Valide ve İbrahim, Hürrem'e bedeli çok ağır olacak bir tuzağın hazırlığı içerisindedir

Bu arada Nigar intiharın eşiğine gelmiştir. Son anda yetişen beklenmedik biri, Nigar'ı ölümden kurtarır.

Hatice'nin zor kararı Hatice, İbrahim'in mektubunu okuyup okumama konusunda bir türlü karar veremez. Bir yanda kocasına olan sadakati, öte yanda içini kemiren şüphe. Hatice'nin tercihi hangisi olacak?

Gül Ağa ya da Malkoçoğlu kurtarıyomuş birde Nigar'ı.. :9:
Ve anlıyoruz ki, Hürrem'e saldıran Kartlaşmış Koca Karı Valide Sultan.:57: İbiş İbo!:57: Kellen yakında gidicek olum senin. :57:

dizi star tvye geçmiş çok kalitesiz yapmışlar fragmanı ve sesi zaten kalitsiz starın... sesi hiç beğenmiyorum diğer kanallardan farklı boğuk gibi showa çok yakışıyodu bu dizi ama napalım artık starda izliycem ama ses kalitesi çok kötü starın düzeltseler iyi olucak...

Demek Valide ile Pargalı plan yapıp yolunu kesiyorlar yahu kadın gidiyor işte daha ne istiyorsunuz bunlara herşey mustahak çok iyi yapmış Hürrem. Mahidevranı el üstünde tutuyor her hatasını görmezden geliyor Valide hanım ama Hürrem cariye diye yapmadığı kalmıyor bunlara mı iyi olacak Hürrem. Amaa Süleyman'ın fragmanda bir sözü vardı bu oyunların bedelini ödeyeceksiniz diye ortaya çıkacak illa ki. Nigar'ı Malkoçoğlu ya da Gülağa kurtaramaz çünkü Hatice'nin sarayında Nigar ama galiba Pargalı kurtaracak çünkü hava almaya diye dışarı çıkmıştı. Korkun siz Hürrem'den bundan sonra.. Bu arada dizide Mahidevran'ın oğlu rolündeki Mustafa'nın gençliğini canlandıracak olan Mehmet Günsür Mahidevran'dan 3 yaş büyükmüş.. :9:

Back
X