Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Onun boyuna posuna gurbannn :12::12: salına salına yürüyordu işte :31::31:

vallahi aynı zombiler gibi yürüyor reyizzz :52::52: ciddiyim yürümesi hoş değil yan yan gidiyor işte :27::27:

Hep diyorum bunu korkuyorum bu atçı rüstemden kaşı gözü ayrı oynuyor :30::30:

Çoşkun bille daha sevimli bakıyordu :24::24:

yan yanmı yürüyoooo :60::60::60::60:
üzüm çürüğünden yine iyi amaaa:37: hatta kıyaslanamz bilee:24::24:

evet ya bir istanbul masalında nasılda yakışıklıydı :23:
ama şimdi donuk donuk bakıyo gece görsem korkarım yani okadar:27:

koskoca padişah ölümden döndü tekrar hürreme aşık oldu ya da aşkı alevlendi, ama hiç inandırıcı değildi zaten bundan korkuyordum haftalardır
başka kadına aşkına,bakışlarına,şiirlerine şahit olduk hürremin yüzüne bile bakmadı şimdi firuze gitti ama aşk inandırıcılığını yitirdi.
dün akşam söylediği şiirlere bile kulak vermedim dikkatim dağıldı önemsemedim,
eskiden olsa hayran hayran izlerdim.
pargalıyla hürremin randevusu pek hoştu :1: özellikle hürreme maviler ne yakışmış,
hürremin gözlerinin mavisi pargalının ela gözleri ön plandaydı.

merhaba dün akşamki bölümü hiç beğenmedim karışıkdı herşey çok hızlı geçiştirildi daha güzel olabilirdi ince ince göndermeler vardı biraz saptırılmıştı

koskoca padişah ölümden döndü tekrar hürreme aşık oldu ya da aşkı alevlendi, ama hiç inandırıcı değildi zaten bundan korkuyordum haftalardır
başka kadına aşkına,bakışlarına,şiirlerine şahit olduk hürremin yüzüne bile bakmadı şimdi firuze gitti ama aşk inandırıcılığını yitirdi.
dün akşam söylediği şiirlere bile kulak vermedim dikkatim dağıldı önemsemedim,
eskiden olsa hayran hayran izlerdim.
pargalıyla hürremin randevusu pek hoştu :1: özellikle hürreme maviler ne yakışmış,
hürremin gözlerinin mavisi pargalının ela gözleri ön plandaydı.

şiir alt yazılı olmuyor bi zahmet türkçe okuyuverse

$Adsız.webp bu senarist adamı verem eder anacım..:53::53:

Benim tahminim ve temennim de bu şekildeydi..
Eh ne yapalım,affedelim bari Sülüman'ı :31:Ne de olsa büyü altındaymışş

Son düzenleme:
kızlar ben evimi taşıdığım için netim yok:(( o yüzden ne yorum yapabiliyorum nede okuyabiliyorum ...bugün bir yerde bulunca hemen kendi yorumumu yazmak istedim....

dizi bu haziranda bitiriliyormuş...eğer senarist zamanında bizi dinleseydi böyle olmazdı ...şimdi hatunları kapatsada halvet olmasada mesajlar verilsede ne fayda ...iş iştennn geçti.....

Son düzenleme:
Hürrem’mim …. Ey benim gülen yüzüm… Ey benim hayalim hakikatim....

İçinde sevgiliden başka olamayan şu gönlüm üzerine yemin ederim ki Senin sevmediklerini bende sevmem…

Canımı sana feda edemezsem eğer o can dertsiz kalmasın.. gamdan kurtulmasın … başından bela eksik olmasın…

Gözlerim senin için ağlamıyorsa eğer kararsın.. hiçbir şey göremez olsun..

Senden başkasına ümit bağışlarsam umudum gerçekleşmesin.. olmasın ve ben hayal kırıklığından kurtulamayım…

Senin için yaşamıyorsam eğer varlığım sana ait değilse istemiyorum yıkılsın gitsin…

Gönlümde düşmanlara ait düşmanlara karşı hiçbir dilek bulunmasın…
çünki benim gönlümde Senin Rızanı Kazanmaktan başka dilek yoktur…

Sensiz geçen bir anı dahi kaza edemem.. Lakin ne çare ki başa gelen senin taktirinden başka bir şey değildir…Senin Güzelliğinden onda bir pırıltı bulunmasın… Senin ışığının vuruşundan ibaret olmasın…

Hangi padişah … hangi emir vardır ki senin dilencin.. senin yoksulun olmasın

Yürü be Süleyman, bu kaleme kimler hayran kalmaz...

İçinde sevgiliden başka olamayan şu gönlüm üzerine yemin ederim ki Senin sevmediklerini bende sevmem…

Canımı sana feda edemezsem eğer o can dertsiz kalmasın.. gamdan kurtulmasın … başından bela eksik olmasın…

Senden başkasına ümit bağışlarsam umudum gerçekleşmesin.. olmasın ve ben hayal kırıklığından kurtulamayım…

Senin için yaşamıyorsam eğer varlığım sana ait değilse istemiyorum yıkılsın gitsin…

Sensiz geçen bir anı dahi kaza edemem.. Lakin ne çare ki başa gelen senin taktirinden başka bir şey değildir…Senin Güzelliğinden onda bir pırıltı bulunmasın… Senin ışığının vuruşundan ibaret olmasın…

en çok ta "senin sevmediğini bende sevmem dedi ya tamam dedim ..süleyman adamımsın..varol..

Ben demiştim değil mi, ancak ve ancak hürrem- sülo aşkını, firuze büyü yaptı diye kurtaracaklar diye :19:

Aslında, Kanuni bu sözleri Allah'a hitaben söylemiş. Fakat Muhteşem yüzyıl senaristleri, sanki Hürreme söylenmiş gibi uyarlayıp,aksettirmişler.
Düşündürücü.....

EVETTTT EVETTT kızlar aksam yoktum .....netten şimdi izledim nedense bana artık bölümler çabuk bitiyormuş gibi geliyor.....

sizleride okuyamadım çokta sayfa birikmiş.....ben kendi gözümden yorumlarıma geçeyim...

bu hafta tekrar hürrem sülo aşkı gördük çok şükür ama artık sülo yediremez bize bu sevdayı kırdı kalbimizi...

hürremin yine oyuncuğulu muhteşemdi o nasıl ağğğğlaaarrr demek......

dedikleri gibi artık hürrem dönemine giriliyor çünki nigarda pargalıda 2013 başlarında gidecek....

ama haziranda bitirmezler bu diziyi.......

ama başbakandan sonra kadınların başına türban ve peçeler olması dini yazılar vs. antipatik buldum açıkcası...türbana saygım var ama bunun birilerinin diretmesi ile gelmesi hiç hoş olmadı...

neysee en güzelide hürrem bebeğimin o mavili türbanı nasılda yakışmış güzele ne yakışmaz dimi??artı hürrem namaz kıldı ok. zaten hürrem sultan 5 vakit namaz kılarmış...ama namazda o saçlar neydi yaaa doğru düzgün yapın şunu yaa nasıl paşa ile buluştuğunda tam tesettürlü ise namazdada o olmalıydı...

haftayı çok merak ediyorum açıkcası paşa ne yapacak yawww.....

Back
X