- 25 Temmuz 2011
- 12.759
- 317
- 448
2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın![]()
allah rahmet eylesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 sene önce dedem vefat etmıstı bu gece 23 50 de oyy oyy hatırladım bak Allhımm gunahlarını affetsın![]()
Hürrem'de az değil kabul edelim...Onunda kibiri sönecek...İbrahim'in başarılarını görmezden gelmek büyük ayıptır...Kaldı ki o koltuk sarı selim'e kalacak yahu(( Mustafa Mehmet durduk yere kirli bir oyunun içine çekildiler.
Hürrem'de mustafa'ya kıyacak...Mahi'de mehmet'e
pargalının kızı sahipsiz kaldı bana versinler ne olurrr
bayılıyorum kızcağıza o kadar mı tatlı olunur![]()
kizlaar idam tabikide hic bir sucun karsiligi olamaz bence ama o doneme gore dusunmek lazim o donemde can almak padisaha mahsus gibi kabul ediliyormus bu yuzden mantikli geliyor biz hurremcilere bu yuzden kabul edebiliyoruz yoksa iboya dusmanliktan degil![]()
ayy hurrosun guzelligine bakiiiiiiiin
![]()
yoooo gayet de iboya düşmanlıktan benimki be![]()
Musti ölse sevinirler demi hürremclerrr kontesim
çok lakasız biliyorum ama ben kaçırmışım sanırım. nigar öldüydü dimi. nasıl öldüydü...
çok lakasız biliyorum ama ben kaçırmışım sanırım. nigar öldüydü dimi. nasıl öldüydü...