• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Merhaba
Bir anlaşma yapmak üzereyiz eğer anlaşmayı yaparsak Bir çok diziyi artık sitemizden reklamsız olarak izleyebileceksiniz. Muhteşem Yüzyıl'a ait fragmanlar, en can alıcı sahnelerden oluşan videolar yakında burada ....

çok az kaldı

Merhaba
Bir anlaşma yapmak üzereyiz eğer anlaşmayı yaparsak Bir çok diziyi artık sitemizden reklamsız olarak izleyebileceksiniz. Muhteşem Yüzyıl'a ait fragmanlar, en can alıcı sahnelerden oluşan videolar yakında burada ....

çok az kaldı

takipteyiz göriciz :51:

cadı hürrem pislikk kadınn yaaa fitneci adam öldürttü

Bu arada ibo diziden ayrıldığına göre ben izlemesemde olur

Adamın hası ibo hasııı

yoklama yapıyor kendi yok ....

Merhaba

çok az kaldı

çok akıllıca bir atak bu işte:24:

hatice ye o kadar sinir oluyorum ki var ya sanki başka daha çekici birini bulamadılar sanki ya
gıcık hatice sanki bir tek sen varsın kanuninin kız kardeşi
ötekilerde azıcık atağa geçsinler yaa
sultan süleymana ne demeli haticeye gelince haticem aşağı haticem yukarı
diğer kardeşlerine hiç bişi demiyor
benim abim olcaktı ben kıskanırdım şahsen ayy iyi ki eski zamanlarda doğmamışım kıskançlığım gene ortaya çıkıcakmış bakınsanıza:9:

ya kızlar gecen hafta izleyememiştim şimdidie özetin basını kaçırdım........
hatçe durduk yere saraya geldi de birden ibonun ölüsünü mü gördü bu kadar basit miydi sahne........

hatçe durduk yere saraya geldi de birden ibonun ölüsünü mü gördü bu kadar basit miydi sahne........

hayır evine gönderdiler tabutu tellallar eşliğinde, tabutu bahçeye koyup üstünü açtılar sabah hatice uyanıp balkona çıktı gördü feryat figan o zaman koptu.

aynen böyle oldu cnm süpriz yumurta gibi tabutu kapıda belirdi

keşek öldürselermiş hürremi sırada mustafam var daha çünküü :((((

mehmete yazık değil dimi :41:

Back
X