Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
rahmetli anan olaydı yapacağı yine ellerini ovuştura ovuştura haticemin halini beğenmiyorum aslanım dan ileriye gitmezdi.
kadının zaten 3-5 repliği vardı yarısı da haticemi iy görmüyorum,haticemin hali hal değil, haticemin durumu beni endişelendiriyor.

aynen öylee:52:

rahmetli anan olaydı yapacağı yine ellerini ovuştura ovuştura haticemin halini beğenmiyorum aslanım dan ileriye gitmezdi.
kadının zaten 3-5 repliği vardı yarısı da haticemi iy görmüyorum,haticemin hali hal değil, haticemin durumu beni endişelendiriyor.

Hatice'ye çok üzülüyorum , ilk zamanlarda Mahidevran'a üzüldüğüm gibi ... Acıların Kadını oldu iyice:5:

:52::52::52::52::52: öldüm gülmekten

Geldi senin replik :1::1::1::1::1: Sülüman'dan hemde ..

sülo arada kafayı yiyecek.o mu doğru söylüyor bu mu ne yapsın adam şimdi.
kadının fendi erkeği yendi hangisine inanacağını şaşrdı
yazık ya süloşada:51:
bende acıdım haline
ayyy şu şahubana okadar sinir oluyorum kiiii.devamlı aynııı laf hanedan mensubunun kanı akıtıldı hanedan mensubuna nası yapılır :37: uyuz :19: normal ınsan olsa acımicak :19: hanedan mensubu vay vay vayy vayyy :19:
hürroşda sultanın karısı ama hiç saygı göstermiyorlar ama mihri iyi cvp verdi karşınızda cariyeniz yok diye
hatçe de mazlum oldu şimdi.hürrem aklı başında olsa hayatta dövmezdi hatçeyi.böyle dövecek olsa dayanamayıp firuzeye saldırırdı.hatçenin büyüsü kendine patladı,kadını büyüyle delirtti,sonra da dayağı yedi.bir de ne günlere kaldık diye ağlıyor
:46::46::46::46::46::46:
hürrem hatceyi döverken şahubanıda aradan çıkaraydı iyiydi nasıl olsa hasta ne yapsa yeridir büyü var büyüüüüü:9::9::9:
evet çok iyi olurdu:9: evet hep büyüdennnnnnnnnn :60::60::60::60::60::60:

Sinyora Harem'i çok merak ediyormuş , pehhhhh:ssz:

Aşkı paylaşmak zor dedi , Mustafa'nın yarasına tuz bastı...

mustafa sende bir normal kadına çarpmıyon ha.
biri koca sultanı yakmaya çalışır.
öbürü kocasını bıçaklar.
psikopat mıknatısı mübarek.

Şu resme bakarlarken aklıma geldi , üzüm kurusu Firuze zamanında rahmetli İbrahim'de sağken daha hani şu dünyanın en güzel kadını vardı , Hızır Hayrettin'le İbo hınzırca gülmüşlerdi Hünkar'larına getirme muhabbetiyle... Nerde o hatun niye gelmedi daha acaba...:9:

Son düzenleme:

Şah Sultan'ın inşallah maşallah'cı kocası el koymazsa altınları iyidir .......

Back
X