Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
psikalesijii alt üst oldu adamın :27::27:

etrafındaki bütün kadınlar iş çeviriyoo arkasından zor işi gerçekten ama acımıyom işte hala firuzeye okuduğu aşk şiirleri geliyooo aklıma o zaman beni deli etmişti unutmadım kinciyimde biraz:9::9::9:

Şah Sultan'ın inşallah maşallah'cı kocası el koymazsa altınları iyidir .......

kendisi osmanlı tarihinin ilk adnan hocacıgillerden. :D
maşallah maşallah, inşallah inşallah,mazallah mazallah.
esmayı da şahla birlikte telepatiyle yaptıklarını düşünüyorum.

ovvv ayas paşa günlük azarınıda yedi rahatlıkla döner evine şimdi.

Son düzenleme:
kendisi osmanlı tarihinin ilk adnan hocacıgillerden.
maşallah maşallah, inşallah inşallah,mazallah mazallah.
esmayı da şahla birlikte telepatiyle yaptıklarını düşünüyorum.

ovvv ayas paşa günlük azarınıda yedi rahatlıkla döner evine şimdi.

Evet evet tespitin çok doğru; adnan hocacıgillerden.. Gerçekte de hanımlara düşkünlüğü ile bilinirmiş. Tecavüzden dolayı hadım edilmiş....

ne oldu anlamadım hatice hürrem idam edilsin diyemi yaptı hürremmi yaptı anlamadım

hürrem bi güzel dövdü görümcekini...
olayı gören cariyesini altınla satın aldı herşeyi kılıfına uydurdu hürrem yırttı...
hatcenin cariyesi hatceyi yalanlayınca hali hal olmayan hatcenin yalan söylediğini düşündü sülüman

Evet evet tespitin çok doğru; adnan hocacıgillerden.. Gerçekte de hanımlara düşkünlüğü ile bilinirmiş. Tecavüzden dolayı hadım edilmiş....

bunu hiç duymamıştım bak.
şahla boşandılarını duymuştum ama bunu bilmiyordum.
hanedana harem ağası olarak hizmet eder artık. :D
ahanda buldu sümbül malzemeleri.

Ne zaman bulacaklar şu cadıyı diyordum ki buldu sümbül sonunda. Kurtulma zamanı gelmişti artık

Hürrem'in yanına soktukları ajan bile Hürrem'in tarafına doğru geçiyor ; iki tarafı da görmesine rağmen. ...Ehhhh, aklın yolu bir. Kızıyorm falan ama seviyorum ben reyizi :27:

Sarayın eşiğinden içeri giren entrikacı oluyor. Bıktım bunların tavşana koş , tazıya kaç hesaplarından.. Fahriye niye öldürdü ki büyücüyü...?? Bana kalırsa büyülere devam edilmesin diye , diğer tarafa da açığa çıkacakdı durum ondan öldürdüm dedi ya...:51:

kızlar ben uyumuş kalmışım hürremin rüyasına uyandım ne olduki sümbül neyi anladı,kim kimin tarafına geçti

Anti Hürremciler , çok geç vakit oldu bağırmayın öyle Fahriye Hatun'a " balkondan at , at , at... diye" :27:

Hurrem onca hayir isiyle ugras ,kokune kadar Müslüman ol,
Kendi hayrına bir besmele cekeme :27:
Fesatliktan aklına gelmedi zaar.

bu ne boş, bu ne gereksiz bir bölümdü yarabbiiii :99:

Back
X