Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mimar sinan yok hürrem bişeyler yaptırmış sinana oda yok sinan unutuldu galiba
:)))) evet ya ne çabuk unuttu taşlıcalıyı, Bülent İnal bencede çok yakışır Mimar Sinan rolünemimar sinan olarak kim gelir acaba bu role....
mihrimah her gördüğüne aşık olduğuna göre fazla yakışıklı boylu poslu olması şart değil....
şöyle bi düşündüm de BÜLENT İNAL o kadar güzel yakışır ki adamdan karizma dökülüyor yerlere....tam sinanlık bi karakter...zaten mihricik de görür görmez abayı yakar, malkoçu da hemen gömer maziye, taşlıcalının akıbeti gibi zaar :)
Hürrem bu hafta Sülüman'a külliye yaptırmak istediğini söyledi, Hürrem Sultan'ın yaptırdığı külliyeyi Mimar Sinan yapmış, yani birkaç bölüm sonra Mimar Sinan'ı diziye sokarlar
:)))) evet ya ne çabuk unuttu taşlıcalıyı, Bülent İnal bencede çok yakışır Mimar Sinan rolüne
Sen tut taşlıcalı, malkoçoğlu gibi delikanlılar varken Rüstem Paşa gibi çanak kafalıyla evlen
Büyük ikramiye dururken amortiye razı olmak gibi birşey
Her hafta Rüstem Paşayı gördükçe gülüyorum, dizide nerdeyse tüm adamlar kalıplı, kıyafetleri dolduruyor ama Rüstem Paşa narin yapılı, hele savaş kıyafetlerini giydiğinde kafasına taktığı şey çanak gibi duruyor
Ozan Güven özür dilerim ya, oyunculuğunu seviyorum, yıllardırda İkinci Bahar'da Türkan Şoray'ın oğlu rolünde gördüğümden beri takip ettiğim bir aktör ama kıyafetler komik duruyor![]()
[video=youtube;qmJz7ECIGwE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=qmJz7ECIGwE[/video]