Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
fragmani izledim izlemez olaydim :19::19:

sah sultan iyice kendini bisey sanmaya basladi ferhundelini gösteriyor :47::47:

hürreme birsey olmayacagini biliyoruz sonunda hürrosum kazancak ama peki bukadar entrikalar niye yaziliyor :19:
reytingin artcagimi saniliyor hürremi ezerek :20::20: tam tersi reytingler yavasdan düsmeye basladi bile
dizi kan kaybediyor ama yilmaz sahin hala hürremi nasil eziklerim pesinde :47:
cevab bile veremiyor sah kara cadisina bukadarmi düsürülür ya :47::47:

meral okay vefat ettinde keske final yapsalardi

:24::24::24:Türkiye Müzik Ödülleri'nde En İyi Dizi Müziği Ödülü'nü Muhteşem Yüzyıl aldı.:24::24::24:

:7::7::7:
:16::16:
:46:

Hatçee en azıdan kocasının altınlarını dağıtacaktı naberrrrrrr :52::52::52: zombi hürrem ne yaptı düşmanlarından yardım dilendiiiii yazıkk yazıkkkk :22::22: kafası basmadı b8u seferrrr beyin lopları offf olmuş :27::27:

hürremde kocasinin parasiyla yapiyor napiyorsa :52::52::52: sülo hürrosumun tüm borcalirini öderki :52::52:

nede olsa nikahli karisi :16::16:

Rüstem yılanı yine gözlerini belerte belerte fragmanda çıktı :37: Ay bu şah sultan da manyak mı ne hürremi madem öldüreceksin niye rüsteme diyorsun

Hürrem acaba bu işten nasıl sıyrılacak :26: Bulur bi yolunu o

Bi kelleyi kurtaramayan Mustafa :50:

Fragamn da pis sırıtışıyla Rüstemi göstereceklerine Mustafayı göstersinler de gözümüz gönlümüz açılsın ya hu :31:

Son düzenleme:
Rüstem yılanı yine gözlerini belerte belerte fragmanda çıktı :37: Ay bu şah sultan da manyak mı ne hürremi madem öldüreceksin niye rüsteme diyorsun

Hürrem acaba bu işten nasıl sıyrılacak :26: Bulur bi yolunu o

Bi kelleyi kurtaramayan Mustafa :50:

Fragamn da pis sırıtışıyla Rüstemi göstereceklerine Mustafayı göstersinler de gözümüz gönlümüz açılsın ya hu :31:

bence sah sultanin bir oyunu yine cok akilli ya :19::19:

hürremi kac kez tuzaga düsürdü sira rüsteme geldi

Nankör Sülüman :22:
Padişahım,sultanım Hürrem diyen dillerin kopsun! Yalanmış demek..
İnsan sultanı,padişahı,çocuklarının anasına böyle mi yapar:47:

Son düzenleme:
Güncelleme:13 Nisan 2013 08:57
Muhteşem Yüzyıl'la ilgili flaş gelişme
Bu sezon biteceği iddiaları gündeme gelen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yeni sezon anlaşması yapıldı.

Tim's Production'ın yapımcılığını üstlendiği ve tüm dünyada 200 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan dizinin 2014 yılı haziran ayına kadar anlaşması yenilendi. Dizi Star TV'de seyirciyle buluşmaya devam edecek. Dizinin Rüstem Paşa'sı Ozan Güven geçen günlerde "Muhteşem bu sezon bitiyor" şeklinde açıklama yaparak kafaları karıştırmıştı. Ancak yapım şirketinin yaptığı anlaşmayla iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı.

bence sah sultanin bir oyunu yine cok akilli ya :19::19:

hürremi kac kez tuzaga düsürdü sira rüsteme geldi

Elinde sonunda bu olaydan yırtacaklar Hürrem de Rüstem de ama hürreminde dediği gibi "Aklında bir şüpe kalakcak o şüpheler birikip dağ gibi olacak":27:

Hürrem buna benzer bir şey demişti Mustafanın olayında :1:

Güncelleme:13 Nisan 2013 08:57
Muhteşem Yüzyıl'la ilgili flaş gelişme
Bu sezon biteceği iddiaları gündeme gelen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yeni sezon anlaşması yapıldı.

Tim's Production'ın yapımcılığını üstlendiği ve tüm dünyada 200 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan dizinin 2014 yılı haziran ayına kadar anlaşması yenilendi. Dizi Star TV'de seyirciyle buluşmaya devam edecek. Dizinin Rüstem Paşa'sı Ozan Güven geçen günlerde "Muhteşem bu sezon bitiyor" şeklinde açıklama yaparak kafaları karıştırmıştı. Ancak yapım şirketinin yaptığı anlaşmayla iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı.

Bir sezon dahamı :19:

Bitse iyi olurdu bu sezon çok saçma bir hal aldı.Çekilmez oldu hatta Mustafa gittikten sonra ki bu sezon gidecek.Daha neyi izleyeceğiz ki hürremle görümcelerin çekişmesini mi ay çok sıkıcı :37:

Bir sezon dahamı :19:

Bitse iyi olurdu bu sezon çok saçma bir hal aldı.Çekilmez oldu hatta Mustafa gittikten sonra ki bu sezon gidecek.Daha neyi izleyeceğiz ki hürremle görümcelerin çekişmesini mi ay çok sıkıcı :37:

Bence de sezon finalini heralde mustafanın ölümüyle yapılır Mustafa da olmadıktan sonra izleyecek bişey olmaz zaten:37::37:

iyice saçmaladılar bu kadar da olmaz ama osmanlıyı ne şekilde gösteriyorlar ,bilen var bilmeyen var.şanlı tarihimizi ne şekilde yansıtıyorlar.:20: ben hiç bir zaman osmanlı tarihi olarak görmedim diziyi sadece ilham alınarak yapılan bir dizi gözüyle bakıyordum.ama geçen gün gittiğim bir yerde konusu açılınca millet galeyana geldi.kimisi hürreme saydırır, kimisi süleymana, kimisi bilmem kime ..... baktım millet sanki bire bir olan biten buymuş gibi inanmış, kendileri de çok iyi biliyorlarmış o zamanın şartlarını ,olaylarını 40 yıllık tarihçi edalarıyla yorum üstüne yorum:50: dedim eğer siz bile böyle düşünüyorsanız bunu izleyen yabancılar ne düşünür :36: olay amacından çıkmış durumda ya da amaç buydu kimbilebilir:44:

iyice saçmaladılar bu kadar da olmaz ama osmanlıyı ne şekilde gösteriyorlar ,bilen var bilmeyen var.şanlı tarihimizi ne şekilde yansıtıyorlar.:20: ben hiç bir zaman osmanlı tarihi olarak görmedim diziyi sadece ilham alınarak yapılan bir dizi gözüyle bakıyordum.ama geçen gün gittiğim bir yerde konusu açılınca millet galeyana geldi.kimisi hürreme saydırır, kimisi süleymana, kimisi bilmem kime ..... baktım millet sanki bire bir olan biten buymuş gibi inanmış, kendileri de çok iyi biliyorlarmış o zamanın şartlarını ,olaylarını 40 yıllık tarihçi edalarıyla yorum üstüne yorum:50: dedim eğer siz bile böyle düşünüyorsanız bunu izleyen yabancılar ne düşünür :36: olay amacından çıkmış durumda ya da amaç buydu kimbilebilir:44:

buradaki herkes farkında bunun kurgu oldugunu eğlence icin birbimizle atistigimizin da farkindayiz ama bu konuda haklisiniz cevremde hurremi yada diziyi sevdiğimi soyledigimde herkes basima tarih yorumcusu kesiliyor diziye gore okumadan etmeden konuşuyorlar keşke herkes okusa bu dizinin bir gerçekten alinti oldugunu ama dizi oldugunu bilse:72::72:

hanimciklar:52: merhaba :3: bu haftaki fragman yine gereksiz bir sah sultan zaferini anlatiyor yalniz ben rustemin sah sultaba itibar edecegini sanmıyorum ama sasirdigim bir seyde rustemin mihrimahla evlenmesini hurrem sagliyor sah sultan degilki:33:

bizim paşamız savaşlara gidip, ondan sonacıma devlet adamlığı yapıpta kazandı o 50 kere bilmem kaç tane altuncukları:9:
hürrem gibi söğüt gölgesinde oturur havada kazanmadı:23:

ibo da haklı olarak ona bişey olunca altunların bir kısmına el konacağını bildiğinden çocuklarına sakladı,:31:..
hürrem herşeyi çocukları için yapıyor, yerden göğe haklı oluyor..
bizim paşamız, hatçe sultan bişey yapınca haksız oluyoooo...niçıın niiçııın?:32::32::27:
onlar padişah kızı bi kerem:21:,hürrem onlara koşsa yetişemez:63:,isterse uzay mekiğine binsin:10::61:
:9::9::9::9:

hıhhhh hiç de bilem bizim hürroşumuz evinin sultanı olaraktan kocişinin paralarını harciyyy amma ibo iç güveysiydi cnmmmm :1::1::1:hanım parası yiyordu sülüman olmasaaaaaaaaa vay hallerine:61:

Hatçee en azıdan kocasının altınlarını dağıtacaktı naberrrrrrr :52::52::52: zombi hürrem ne yaptı düşmanlarından yardım dilendiiiii yazıkk yazıkkkk :22::22: kafası basmadı b8u seferrrr beyin lopları offf olmuş :27:

sizin mahinizde zamanında rakel hatundan para almıştı o zaman hiç bir şey demiyordunuz ona naberrrrr:34:

Muhteşem Yüzyıl'da ipler geriliyor. Şah Sultan’ın tuzağına düşen Hürrem’in öfkesi dinmiyor. Süleyman’ı masum olduğuna ikna etmeye çabalarken, Süleyman’ın verdiği karar herkesi şaşırtıyor. Şehzade Mustafa ise donanma kurmakta ısrar ediyor. Süleyman bunu öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Hürrem, Şah Sultan’dan intikam almak için Lütfi Paşa’ ya yanaşıyor. Şah Sultan ise Rüstem’e Hürrem’in canına karşılık bir teklifte bulunuyor. Emellerine ulaşmak isteyen Rüstem öyle bir hamle yapıyor ki Hürrem neye uğradığını şaşırıyor! Ele geçirdiği evrakın sahte olduğunu gören Hürrem, tuzağa düşürüldüğünü anlar. Olan bitene inanmak istemeyen Süleyman, Hürrem’i Edirne’ye çağırır. Herkes Hürrem’in Süleyman’ı ikna edeceğinden eminken, Süleyman’ın kararı herkesi şoke eder.
Sarayda Hüsrev Paşa ile Hatice’nin düğün hazırlıkları başlar. Hatice ise İbrahim ‘in mezarının peşindedir. Nigar’dan olanları öğrenen Şah Sultan, kardeşinin mezara ulaşmasına mani olmak ister.

Şehzade Mustafa , Akdeniz’deki korsan saldırılarını haber alınca harekete geçer. Mahidevran onu bekleyen tehlikeye karşı uyarır. Ancak Rüstem, Süleyman’a her şeyi anlatır. Oldukça sinirlenen Süleyman, derhal gereğinin yapılmasını emreder.

[video=youtube;PEFORqPAVsg]http://www.youtube.com/watch?v=PEFORqPAVsg[/video]

Hürrem, Lütfi Paşa’yı Şah Sultan‘a karşı kışkırtmak ister. Şah Sultan ise yalnız kalan Rüstem’e yanaşır. Hürrem’in canını almasını ister. Aksi halde kendi canından olacaktır. Köşeye sıkışan Rüstem, öyle bir karar verir ki hem kendi kaderi hem de imparatorluğun kaderi değişecektir.

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl'da ipler geriliyor. Şah Sultan’ın tuzağına düşen Hürrem’in öfkesi dinmiyor. Süleyman’ı masum olduğuna ikna etmeye çabalarken, Süleyman’ın verdiği karar herkesi şaşırtıyor. Şehzade Mustafa ise donanma kurmakta ısrar ediyor. Süleyman bunu öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Hürrem, Şah Sultan’dan intikam almak için Lütfi Paşa’ ya yanaşıyor. Şah Sultan ise Rüstem’e Hürrem’in canına karşılık bir teklifte bulunuyor. Emellerine ulaşmak isteyen Rüstem öyle bir hamle yapıyor ki Hürrem neye uğradığını şaşırıyor! Ele geçirdiği evrakın sahte olduğunu gören Hürrem, tuzağa düşürüldüğünü anlar. Olan bitene inanmak istemeyen Süleyman, Hürrem’i Edirne’ye çağırır. Herkes Hürrem’in Süleyman’ı ikna edeceğinden eminken, Süleyman’ın kararı herkesi şoke eder.
Sarayda Hüsrev Paşa ile Hatice’nin düğün hazırlıkları başlar. Hatice ise İbrahim ‘in mezarının peşindedir. Nigar’dan olanları öğrenen Şah Sultan, kardeşinin mezara ulaşmasına mani olmak ister.

Şehzade Mustafa , Akdeniz’deki korsan saldırılarını haber alınca harekete geçer. Mahidevran onu bekleyen tehlikeye karşı uyarır. Ancak Rüstem, Süleyman’a her şeyi anlatır. Oldukça sinirlenen Süleyman, derhal gereğinin yapılmasını emreder.

[video=youtube;PEFORqPAVsg]http://www.youtube.com/watch?v=PEFORqPAVsg[/video]

Hürrem, Lütfi Paşa’yı Şah Sultan‘a karşı kışkırtmak ister. Şah Sultan ise yalnız kalan Rüstem’e yanaşır. Hürrem’in canını almasını ister. Aksi halde kendi canından olacaktır. Köşeye sıkışan Rüstem, öyle bir karar verir ki hem kendi kaderi hem de imparatorluğun kaderi değişecektir.

helal olsun rüsteme nigar gibi nankör cikmadi :kkk:

mihrimahinda agzina saglik cok güzel cevabini yapistrdi sah,in :6:

öl sah sultan defolup pargalinin yanina gidin o cirkin sifatli hatce kardesinle beraber :47::47:

Back
X