• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Dizi bu sene bitmeyecekmiş.Mihrimah Mimara aşık olmuyor.Mimar mihrimaha karşılıksız aşk besliyor

Mustafam çok eziklendi bu bölüm:14::14: Gurur duyması gerekirken oğluyla yok kibir yok gurur koca şehzadeyi ne hallere soktu.Sanki kendisi çok mütevazı çok şahane:19: İbrahimi öyle götürdü Mustafayı öyle götürecek hiç sevmiyorum süleymanı :47::47::47:

Sorma yaa neler etti mıstığa akşam izlerken kulaklarını çınlattım zaten dedim şimdi kahroşmuştur mıstiği öyle görünce diye :34: bende sevmiyorum nerde bunun adaleti hiççç yokkk benceee :47::47:

Mıstık küçük emrah misali boynu bükük kaldı :48: gel annem gellll üzülme sen bakma kör süloya sen :47::47: onun gözü zombiden başkasını görmüyor :36::36: hürrem yılanıda sattı resmen kızını sevmediği bitli atçı rüstoyla evlendircekkk iyi halt ettin zombi kararı duyunca ağzın gözlerine kadar yayık ayranı gibi yayıldı :22::22:

Zombi hürrem:60::60:

Dün akşam yine pek bi çirkindi :60::60:

Sorma yaa neler etti mıstığa akşam izlerken kulaklarını çınlattım zaten dedim şimdi kahroşmuştur mıstiği öyle görünce diye :34: bende sevmiyorum nerde bunun adaleti hiççç yokkk benceee :47::47:

Hemde ne kahrolmak :14::14::14:Bundan sonrada Mustafayı pek iyi göremeyeceğiz zaten:50:.Hürremin 32 dişi ve süleymanın bayık bakışları ile sezonu kapatırız:47::47:

Hemde ne kahrolmak :14::14::14:Bundan sonrada Mustafayı pek iyi göremeyeceğiz zaten:50:.Hürremin 32 dişi ve süleymanın bayık bakışları ile sezonu kapatırız:47::47:

Bitti mıstık artık babasının gözünden düştü iyicene,madem kızıyorsun al karşına efendi gibi konuş yani ne o öyle afra tafra yapar gibi ezikliyon oğlunu :47::47: koca ağızlı zombi hürrem yaaaa :22::22:

Yeni lakapı bu zombi diyom ona hürremciler feciii kızıyolar bana :27::27:

Çirkşnlik yüzüne vurmuş demiiii :13::13:
İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işte:37:
Hürremi belki sevebilirdim her şeye rağmen,taki ibrahim ve Mustafamın canına göz dikene kadar.Bu yüzden sütten çıkma ak kaşık olsun sevmem sevmeyeceğim :37::37:

Cadaloz yılanın teki ya hiç sevmem kendilerini:37:

Bitti mıstık artık babasının gözünden düştü iyicene,madem kızıyorsun al karşına efendi gibi konuş yani ne o öyle afra tafra yapar gibi ezikliyon oğlunu :47::47: koca ağızlı zombi hürrem yaaaa :22::22:

Mustafaya da kızıyorum anan seni o kadar uyardı verme şu hürremin eline koz kadın biliyor.Bi dinlesene sen şu anneni.İlla iyi olacaksın olma annem olma bak çevren tü kaka insanlarla dolu.Yok doğrucu başı mustafa :14:

Zaten o Mustafayı gördüğü rüyayla gözden çıkarmıştı.Adam herkesi rüyasında görüp yargılıyor şu hürrem gözünün önünde iş çeviriyor banamısın demiyor.Aman ne hali varsa görsün hürremiyle ama mustafaya bunu yapmasalar :47::47::47::47:

Hürremi belki sevebilirdim her şeye rağmen,taki ibrahim ve Mustafamın canına göz dikene kadar.Bu yüzden sütten çıkma ak kaşık olsun sevmem sevmeyeceğim :37::37:

Sevme zatennn gerek yok :13::13:

İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş işte:37:

Cadaloz yılanın teki ya hiç sevmem kendilerini:37:

:13::13::13::13: aynennn yaaa

Mustafaya da kızıyorum anan seni o kadar uyardı verme şu hürremin eline koz kadın biliyor.Bi dinlesene sen şu anneni.İlla iyi olacaksın olma annem olma bak çevren tü kaka insanlarla dolu.Yok doğrucu başı mustafa :14:

Zaten o Mustafayı gördüğü rüyayla gözden çıkarmıştı.Adam herkesi rüyasında görüp yargılıyor şu hürrem gözünün önünde iş çeviriyor banamısın demiyor.Aman ne hali varsa görsün hürremiyle ama mustafaya bunu yapmasalar :47::47::47::47:

Mahiyi dinleseydi bunlar olmazdı mıstık ta tek başına karar veriyır artık yanlış yapıyor :ssz::ssz: zombinin elinede koz veriyor zaten giya zombi süloylakonuşurken mıstığa laf söyletmiyor güya ama bakışlarıyla ohh canıma değsin der gibi uyanık yılan yaaa :22::22:

Mıstıktan sonra kimleri görecek acaba rüyasındaaa :47::47:

Mahiyi dinleseydi bunlar olmazdı mıstık ta tek başına karar veriyır artık yanlış yapıyor :ssz::ssz: zombinin elinede koz veriyor zaten giya zombi süloylakonuşurken mıstığa laf söyletmiyor güya ama bakışlarıyla ohh canıma değsin der gibi uyanık yılan yaaa :22::22:

Hürremciler yok bugün burda ne güzel cirit atıyoruz:27::52::52::52:

Orada alttan gaz veriyor ya süleymana "yeniçeriler çok seviyor" şudur budur aslında kastetdiği çok farklı bir şey "Mustafa bir isyan çıkarmak isterse yeniçeriler yanında olacaktır Mustafanın başını şimdiden ez" mesajı veriyor hasbam.Zaten bu lafı duyunca sülümanın gözleri pörtledi biliyor evladını ne kadar güçlendiğini ama duymak zor geliyor.Orada gözlerini belerttiğinde ne oldu zorunamı gitti diyesim geldi :27::27:

Orada alttan gaz veriyor ya süleymana "yeniçeriler çok seviyor" şudur budur aslında kastetdiği çok farklı bir şey "Mustafa bir isyan çıkarmak isterse yeniçeriler yanında olacaktır Mustafanın başını şimdiden ez" mesajı veriyor hasbam.Zaten bu lafı duyunca sülümanın gözleri pörtledi biliyor evladını ne kadar güçlendiğini ama duymak zor geliyor.Orada gözlerini belerttiğinde ne oldu zorunamı gitti diyesim geldi :27::27:

Veriyor mesajıda süloda alıyor tabi,biliyor yeniçerilerin mıstığı sevdiğini..Belertiği gözlerşne perde iner inşallahhhh :47::47:

Hürremcilerrrrrrrr:33::33::33::3::3::3::52::52::52:

Savaşşş çıkacak bak görrr :27::27::27:

Back
X