• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
aaa rüstem öldü mü yaaa? ne olcak şimdi? nasıl kurtulabilir o patlamadan sanmıyorum ama haftaya görürüz artıkın ...merakla bekliyorum....dizi çok heyecan dolu oldu....:44::44::26::26:

(( ee napalım böyle senaryoya böyle yorum...senaristlerin istediğini de vermek lazım arasıra :51::52::33:))

bende burdan özet geceyım dedim geldim..

maç var kardesım kaptı kumandayı vermıop elinde tutuyo süreklii :35::36: izleyemedim bu hafta yaaaaa... :5:

bitli çıktı amma kafasına biti yanındaki kız koymuş babası şifacıymış ordan biliyomuş bitlerin cüzzamlılara gelmediğini...burda kısa bi msj var koca paşa bitli olmaz temiz adam...:52::52::52:

Dün gece sabaha kadar kaşındım durdum,Rüstem'in bitleri rüyalarıma girdi,huylandım çok fena ya :25::52::52::52:

At biti olmasın Rüstem'inkiler :9::9::9:

Bulaşır bulaşır "bitler vadisi pusu" ahahaha :60: :60:

Bulaşmasın mustafamın şehzadelerini anası olacak junyır hürrem :27::27:

işte gördüğünüz gibi hürrem kınanabilir yinede gidilip hürrem gibi bir hatunla birlikte olunur :)))))

Son düzenleme:
işte gördüğünüz gibi hürrem kınanabilir yinede gidilip hürrem gibi bir hatunla birlikte olunur :)))))

Mustafamı suçu yokki junyır hürrem ne yaptı ne etti girdi koynuna :63: Mustafamın şehzadelirinin anası olmasaydı ben diyeceğimi biliyordum bu junyır hürreme ama neyse :27::27:

Şaka şaka :29:
Ölmesin tabii,Sülüman ölsün :41:
Ne çektirdi vaktiyle Hürroşa egocan :19:

Ölmesin tabii :38::38:

Sülüman zaten çıban başı hep onun yüzünden oluyor ne oluyorsa.İbrahime kıyanda o önce fazla verip azdırdı,şaşırttı sonra kellesini aldı pis belek gözlü sülüman.Hürrem yanında masum kalıyor :47::47::47:

Neyseki ortak bi düşmanımız var kod adı sülüman :60: :60:

Ölmesin tabii :38::38:

Sülüman zaten çıban başı hep onun yüzünden oluyor ne oluyorsa.İbrahime kıyanda o önce fazla verip azdırdı,şaşırttı sonra kellesini aldı pis belek gözlü sülüman.Hürrem yanında masum kalıyor :47::47::47:

Neyseki ortak bi düşmanımız var kod adı sülüman :60: :60:

Belek gözlü Sülüman he :52::52::52:
Ama ben İbo'dan da nefret ederdim :36:Hürrem'e o da çok çektirdi
Hatçe,mahi,gülfem ve şahı ve de valideyi yazmıyorum bile :63:

Belek gözlü Sülüman he :52::52::52:
Ama ben İbo'dan da nefret ederdim :36:Hürrem'e o da çok çektirdi
Hatçe,mahi,gülfem ve şahı ve de valideyi yazmıyorum bile :63:

İbocuğum mustafamı korur kollardı:31::31:.Aaa azıcık hatrı olmalı ibonun sizde nede olsa hürremi süleymana ilk o yönlendirdi.Hem hürroşla ibonun atışmları daha zevkli ve akıllıcaydı.Ne o şah ve hürremin ayak oyunları :19:

Ne hürrem ya ye ye doymadı :27: valide mahi hatçe koca vezir sırada mustafa,hepsine istediğini yapaydıda mustafama yapmayadı :14::14:

Bakıyorum da dün geceki bitin etkileri hala sürüyor :1: Yalnız Gülbahar o biti hemen nerden buldu da ne ara rüsto'nun saçına koydu da doctor amca onu gördü, çok organize çalışılmış walla bravo :60: Yoksa asıl bitli Gülbahar mı:53::30:

Yaa bir de Malkoçoğlu'nun zevkine laf bulamıyorum artık :50:

reyize kene gelsin inşşşş....:52::52::52::52:

Çok ayıppp :63:
:52::52::52:

Bakıyorum da dün geceki bitin etkileri hala sürüyor :1: Yalnız Gülbahar o biti hemen nerden buldu da ne ara rüsto'nun saçına koydu da doctor amca onu gördü, çok organize çalışılmış walla bravo :60: Yoksa asıl bitli Gülbahar mı:53::30:

Yaa bir de Malkoçoğlu'nun zevkine laf bulamıyorum artık :50:

Bit hamam böceği,kara fatmagil gibi bişey miydi acaba o vakitler,hani etrafta daha sıkça bulunabilen :2:

Çok ayıppp :63:
:52::52::52:

Bit hamam böceği,kara fatmagil gibi bişey miydi acaba o vakitler,hani etrafta daha sıkça bulunabilen :2:
Tabi o zamanlar bit daha sık rastlanılan birşeymiş ama koskoca paşanın yaşadığı yerde olması da ilginç yani. Ben Gülbahar'dan şüpheleniyorum yaa, acaba böyle durumlar için bit mi besliyordu :27: cüzzamın kesin teşhisinde kullanmak üzere :1:

Back
X