-rüstem muhtemelen iki tane güzergah hazırladı. biri patladı diğeri de huzur ve mutluluk içinde rüstemin bitleriyle birlikte istanbula doğru yol alıyor. işte zeka bu. bu rakiplerle birlikte hürrem-rüstem ittifakı tabiki kolayca yükselecektir. dünyanın en mutlu boşanan erkeği seni

.
Ben bildim ben bildim birincilik teli bana
Evett yeni bir bölümün daha sonuna geldikk. Ben büyük şüphe içerisindeyim acep zamanında bilim çok gelişmiştide sonradan herşey bir anda püf diye yok mu oldu. Zamanın süpergücü osmanlının uzaya göndermiş olduğu Ottoman-1 uydusuyla hangi at arabası nerede hemen şıp diye öğreniyorsun. Sonrada birkaç eşkiyayla saldırıp amaca ulaşıyorsun. Kanunide nasıl şaşırıyor nasıl olurda cüret ederler saldırmaya. E be kanuni senin saraydan çıkıpta saldırıya uğramayan araba mı kaldı o atların dili olsada konuşsa.
Rüstemin saldırıdan kurtulma yolunu öğrenen kanuninin resmen gözlerinin içi parladı ahaa aranan kan bulundu işte zeka parıltısı olan bir insanoğlu sonunda yamacıma yanaştı. Sarayın zeka katsayısını artırdı dedi içten içten.
Bu bölüm demet akalının giderli şarkılarını aratmayacak kadar gider vardı maşallah. Damatgiller rüsteme rüstem damatgillere, bali bey rüsteme rüstem bali beye, görümce kumagiller hürreme hürrem görümce kumagillere bol bol laf soktu. Ahaha cem yılmazın film senaryosuna döndü. Hürremciğim ne dedi bak “ben bir değil iki değil 3 değil 4 değil 5 tane bal gibi yavru doğurdum anneliği senden mi öğrenecem be hey gafil mahidevran”. Aboow savaşta denmez.
Mahi hem bir ton laf yedin hemde kınada hala yok daha bitmedide birşeyler yapabilirizde diye konuşuyorsun. Senden artık ümidi kesmek lazım kardeş. Olmadın sen bi olamadın. Anlayamadın.
Bak bak bak görümcegiller güçlerini kanlarından alıyorlarmış mihrimah onların kanlarındanmış. Kendilerin cullengillerden zaten. Hürremin napacan pozitif bilimler biyoloji miyoloji daha tam gelişmemiş diyemiyorsun ki “hanım hanım o kızın 23 kromozomu benden” diye.
Rüstem baliyle konuştuktan sonra yüzünde koca bir tatminiyet duygusuyla şöyle bir İstanbul silüetine baktı ya aha dedim “seni yendim istanbuaaall yendim olumm” diye bağıracak.
Vay arkadaş aklı iyice kıtlaşmış psikolojisi kaymış nigarı tuttular rüstemi öldürmeye gönderdiler. O kıt siz ondan kıt. Görmediniz mi hatun durup durup boş boş bakıyor sağa sola. Şahın arada geliyor aklı başınada uzun süre kalamıyor geri gidiyor demek ki. Bak mesela arada sorguladı kararını lan bu nigarı yolladıkta iyi halt mı yedik acep diye. Birde tutmuş bu nigar rüstemi suçluyor hep onun yüzünden diye. Ya bi git allasen adamla zorla evlendin parasını çaldın adamın laflarını taşıdın sinirini gerdin sanki o seni zorla soktu ibramın koynuna. sonunda ölecende kurtulacaz sanırım.
Makedonya kraliçesimiydi neydi mektup yazmıştı hani çocuğuyla tek başına kalan. Biri diyor ne malum bebeğin kraldan olduğu rüstem diyor adam gönderelim baksın bebek kraldan mı araştırsın. Yok ne yapacak oraya araştırmaya giden DNA mı var saç kıl analizimi yapacak ne yapacak DNA yı watson-crick ten önce bizim osmanlı mı bulmuş. Yada adam gidip kralın resmine bakıp “aaaa aynı rahmetliye benziyor bak bak burnu aynı rahmetli gözlerini de senden almış yenge mi” diyecek.
Parlak fikirli hatcem ne diyor “en uzak sancağa gönderelim hürremi”. İstersen makedonya kraliçesinin yanına yollayalım mehmeti piskoposla kraliçe yerine mehmet yönetsin orayı hem gayette uzak. Allahtan lütfücümm akıllı adamda “baldız baldız sen ne diyon gelecek vadeden şehzade oraya yollanırmı” diyor.
Lütfü paşa bila tarihte Malkoçoluyla, nasuhun cinsel hayatına tepki olarak doğmuştur. Hadi birde şeker ağa olsun

. Adamcagızların cinselliğine baltayı indirdi. Neyse üzülme malkoçoğlu bu şekilde haydi evlenek diye tutturan hatundan da kurtuldun. Tüm aşüfteleri topladı lütfücüüm. Gidişinde bu aşüftelerden olacak anlaşılan.
Yahu o sütannede bir haller olduğunu ben bilem anladım ama kimse anlamadı iyimi. Allahtan ormanda 10 tilki kurnazlığıyla bilinen çakalus rüstemusçuğum insan sarrafı şahsiyet hemencik çözdü hatunu.
O hatunun adı neydi unuttum şu rüstemin yanına aldığı kız. Hatuna bir bolero giydirmişler sanırsın bolero Kenan İmirzalıoğlu için tasarlanmışta o giymeyince bu hatuna kakalamışlar. O ne geniş omuz öyle. Demedin mi kızım bu nedir diye. Avrupa yakasındaki makbılenin izzeti tarifi gibi omzu teee burdan oraya kadar

.