müjde koyuncu kadın doğum doktoru

busra_gupse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
2
0
1
38
Merhaba arkadaşlar, özellikle ankarada yaşayan ve doğumdan korkan henüz doktor konusunda içine sinan tercihi yapmamış olanlar için yazmak istedim.ben 25 kasımda Bebeğimi kucağıma aldım hersey okadar kusursuz ve kolay ilerledi ki umarım hepiniz aynı rahatlıkla sağlıkla bebeklerinin kucağına alırsınız. Benim doktorum konusunda içim rahat değildi sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle müjde koyuncu yla tanıştım. Okadar ilgili,bilgili ve yakın biri ki anlatamam.sizi öyle güzel motive ediyor ki benim korkmaya fırsatım bile olmadı. Çok donanımlı işinde gerçekten uzman ve kendinizi emanet ederken asla acaba demiyorsunuz. Kesinlikle maddiyat yanlısı bi doktor değil. Sie verdiği güven ve rrahatlık paha biçilemez.
Sizin aklınızdan geçenleri daha sormadan tek tek yanıtlıyor. Doğum sürecinde size doktorunuzdan başka hickimse dokunuyor bu benim için çok önemliydi. Şancı sürecinde de sürekli yanınızda bulunuyor.tarifi imkansız bir güven veriyor.
Eğer doktorum kendi öz ablam olsaydı ancak bukadar yakın olurdu heralde.benim için gerçekten müjde oldu bu doktoru tanımam.
Bir kez randevu alıp giderseniz bana hak vereceksiniz umarım benim gibi tedirgin olan birilerine yardimci olur yazdıklarım.

Back