Müjde müjde müjdee SERENİMİZ Doğum yaptı

serenat

İYİKİ DOĞDUN UĞUR BÖCEĞİM
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
4.201
0
316
48
İstanbul
Canım arkadaşlarım Seren'imizin doğum müjdesini vermek bana nasip oldu. Bugün sabah msj geldi Serenden dün akşam 6da sezeryanlasenağlama doğum yaptım diye ve sizlere haber vermemi istemiş şekercigimiz. Hepinize çok selamı var. Bu yazıyı yazarken tlfla aradım ama tlfnu kapalıydı sanrım müsait degil.
HOŞGELDİN EGE BEBEKK :nazar::nazar:

Serencim ömürlü olsun hayatım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin Ege bebegimize.

Aslıcım müjdeli haber için çok teşekkürler..

Serencim sağlıkla siz de kavuştunuz Allaha şükür..
bebeğinle birlite ; mutlu sağlıklı upuzun ömürler versin Rabbim..
hoşgelmiş Ege bebeğimiz..

Şükür kavusturana sonunda oda mınıgını kucagına aldı..
Ağrısı sızısı en kısa zamanda gecer ınsallah, bebısıde saglıklıdır umarım..
Normal ıstıyordu ama böylesı hayırlısıymıs demek.. Aslii sende bizim müjdecimizsin Allah razı olsun hep guzel haberler verdın a.s.

Kızcağız normal doğum diye bekledi bekledi sonunda yine sezeryan oldu demek...
Doktorlarımızın çok mantıklı bir sebebi vardır yine kessin....

Bebişimiz hayırlı olsun..

ayyy serenle doğum tarihimiz 29 eylül dü ikimizinde aynı die konuşuyordukk
gel gör ki ben o tarihimzden önce serende sonra yaptıı kısmet işte canı ne zaman isterse ozaman gelio bu bebikler....
hayırlı uğurlu olsunn inşallah....sonunda nihayet ki doğurdu muradına erdii küçük paşasıyla mutluluklar dilerimm....serencimmmm analı babalı büyüsün sağlıkla büyüsünnn... ömrü uzun olsun

Çok şükür Allaha...Sezeryanla yada normal ..mühim olan sağlıklı olmaları..Allah anasına babasına bağoşlasın Ege bebeği..Çok sevindimmm

şükürler olsun serencıgımızde kucagına aldı adaşımızı:)))allah analı babalı buyutsun canımcım..

Serencim canim gözün aydin olsun canim.. Rabbim uzun ve sağlikli ömürler versin... Mutluluklar dilerim...dualarini esirgeme bizlerden canim.... Meleğini gidisindan öyle bir koklaki benim için mis kokusunu ciğerlerine çek.... Duyar gibi oluyorum o cennet kokuyu.. Maşallah süphanallah.... Allahim olmayanlarada nasip etsin.. Amin...

serencim hayırlısıyla sende kurtuldun gözün aydın allah analı babalı büyütsün rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inşallah

çok şükür serennnnnnnn gözün aydın allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

serencim gözünaydın canımmm
Allah uzun ömürler versin inşallahh
Sende en kısa sürede toparlanırsın inşallahh
miss kokulu bebişini bol bol kokla bizler için de

sereeeeeeeeeeeeeeeen
doğurmuşsun canımmmmmmmmm allah analı babalı büyütmek nasip etsin siteye giremez oldum valla bebiş yüzünden ..çok püyorum seni ve ege bebeğiiii

Back
X