Müjde zeynebimiz doğum yaptı

nurgunhan

2. melegini bekliyor :)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
1.342
31
158
44
Günaydın anneler.. sizlere müjdeli haberim var İlk bebeğimiz dünyaya gözlerini açtı Zeynebimiz dünürüm dün akşam sezeryanla doğum yaptı:lepi:..az önce telde konuştum Allaha şükür çok sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu cuk cuk emiyor annesini:ecrin_bebek:..ben gözyaşlarımı tutamadım konuşurken bizler içinde dualar etmiş.. Kerkese selam söyledi kızıyla..Darusı bizlerin başına arkadaşlar.. Elifnaz bebek hoşgeldin dünyaya Allah sağlıklı uzun ömürler versin prenses..İnşallah dünürümde evine çıkıp düzeldiğinde doğum hikayesini paylaşır bizlerle.. Herkesi öpüyorum

ayy çok heycanlandım şimdi aralık annelerinden birinin doğum yapmasına Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)

Bende hemen bu mujdeli haberi paylasmak için gozumu acar acmaz siteye girdim ama Nurgun benden hızlı çıktı... hihoyyyt Elifnaz kızımız 3850 gr, 50-cm olarak sezeryanla dunyaya gelmiş... Zeynep çok keyifli, hafif sancıları varmiş ama çok rahat yuruyebiliyormuş, dunyalar guzeli bir bebekmiş Allah analı babalı, vatana millete hayirli bir evlat olarak buyumesini nasip etsin... senağlama senağlama
Darisi hepimizin basına

Merhaba

Maşallah,gözümüz aydın.ALLAH(CC)hayırlı bir evlat olmasını,sevdikleriyle birlikte hayırlı bir ömür yaşamasını nasip etsin inşallah(amin).
Rabbim,bizlere de tüm hamilelere de hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah(amin).

Nurgün paylaştığın için çok teşekkürler.a.s.

Sevgiler. a.s.:nazar:

ayy süper haber hergük kim doğurcak diye bekliodum çok duygulandım allahım bizimde günümüz yaklaştı demk artık aylardır bu sitede yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum daha dün gibi yaa ikili test üçlü test sorarken allah analı babalı buyutsun e:teytey:vladını:nazar:

Allah analı babalı büyütsün inş...
sezon açıldığına göre biz de artık sıramıza geçebiliriz demek ki kızımla..
Allahım sezeryan mı olsaydım ne :jeyyar:
böyle beklemek pek zor...

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı bizlerinbaşına artık. tebrik ediyorum bir ömür evledıyla mutluluklar dilerim

ay cok sevindirici bi haberdi.aralık annelerimiz başladı demek dökülmeye
Allah analı bablalı büyütsün zeynep ımıznkini
darısıda biz beklemede olanlara artıka.s.

çok sevindim, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. maaşallah kilosuda çok iyiymiş neden sezeryon oldu acaba bebeğin kilosu fazla diyemi:uhm:

cidden ya ben de bu kilo konusuna takılı kaldım.
maşallahı varmış cidden.
ciddi bir fark var zamanı aynı olan annelerle arasında..
benimki iki hafta daha beklese ancak o kadar olur heralde..

maşllah zeynebime :nazar:
maşllah elifnazıma:nazar:
allah analı babalı büyütsün darısı tüm bekleyenlere ve isteyenlere inş a.s.

Ayyy çok sevindim ve şok oldum bende bekliyoduk ama zeynep daha 36+3 değilmi yani erken ama kilosu çok iyi maşallah acaba gününümü yanlış biliyodu

41 kere maşallah süphanallah zeynebede tontiş kızınada allah analı babalı büyütsün bebeğinide cok cok güzel beslemiş haftasına göre bizleri çoktan sollamış. allah uzun ömür versin.

aman allahım bugün duyduğum 2ci güzel haber.
zeynepçim bebişini allahım analı babalı büyütsün
41kere maşallah kilosuda çok güzel..
gözünüz aydın..

Amaniin!!İlk bebeğimiz gelmiş miii!!senağlamaÇok duygulandım yaasenağlama
Açıkçası ben Zeynep'ten bunu bekliyordum.Böyle kıpır kıpır bir annenin kızı bu kadar sabredebilirdikaydirigubbakcemile2

Maşallah Elifnaz'ımıza:nazar:Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla,mutlu büyüsün inşallah:Saruboceq:
Darısı bizlerin başına:CüvCüv:

ay nasil duygulandim simdi anlatamam kizlar ne guzel ilk aralik annemizde dogum yapti demek artik elifnaz kizimizin resmini koyar zeynep isallah bizde gorelim su melegi.rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin isallahhhhha.s.

:DDDDDDDD tüylerim diken diken oldu. çok sevindim, çok heyecanlandım.

zeynepciiim gözün aydın,

elifnazımız :nazar::nazar::nazar: hoşgeldin dünyamıza.

Allah analı babalı büyütsün.

maşalla kızımıza.. annesi ve babası ile sağlık ve mutluluk dolu günler yaşar inşallah
valla heyecan bastı beni de.. belkim ben de doğururum belli mi olur.. inşallah biz de kucaklarız bebeklerimizi sağlıcakla

ne güzel aralık annelerinin ilk bebeği gelmiş:)
ben de bir kaç gündür hevesle önce burayı açıp aceleci aralık bebeği var mı diye bakıyodum...
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın ve güzel doğum hikayeleri dinleyelim burdan...

Back
X