- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Elif_edanur_61_61
Cok tesekkur ederim aslinda bizdede bi sikinti yok dort ay once dusuk yaptim ve haberim yoktu kiste cevirmis nerdeyse ameliyat olmama sebep olacakti gecti sukur ama iki ay ugrastim kistle sonra duzeldim sandim bi aya yakin normal gecti gecen ay yani aralikta tekrar kist oldu ve tekrar tedavi gordum ocakta hamile kalabilirsin deid dktor igne verfi kist olmadan hamile kalayim diye ve uc ay icinde kalman laxim dedi malesef bu ay kalmadim bakalim onumuzde ki aylarda artik allah buyuk beni yoran kistler oldu yani bi kez dusuk ypan kiste cevirdiyse tekrarliyomus kendini nasip ya iyice bunaldim ya saldim kendimi takmiyorum daha kafama :)Canim ben cocuk icin bir yila yakin ugrastim. Bebek yapmaya karar verdik ve hemen genel kontroller icin esim de ben de doktora gittik. Bende sorun yoktu.esimde sperm yavasligi vardi.doktor ilac verdi ama kullanmadi.sigarayi birakman gerek dedi ama birakmadi. Bebege karar verdik ve 1yil sonra hamile kaldim. Hic uzulme Ve kesinlikle stres yapma. Ben bu siralar olmasa hic sirasi degil dedigin ayda hamile kaldm. Yani kafaya takmamak gerek. Beslenmene dikkat et simdiden