Mujdeeeee hamileyimmmm

Canim ben cocuk icin bir yila yakin ugrastim. Bebek yapmaya karar verdik ve hemen genel kontroller icin esim de ben de doktora gittik. Bende sorun yoktu.esimde sperm yavasligi vardi.doktor ilac verdi ama kullanmadi.sigarayi birakman gerek dedi ama birakmadi. Bebege karar verdik ve 1yil sonra hamile kaldim. Hic uzulme Ve kesinlikle stres yapma. Ben bu siralar olmasa hic sirasi degil dedigin ayda hamile kaldm. Yani kafaya takmamak gerek. Beslenmene dikkat et simdiden
Cok tesekkur ederim aslinda bizdede bi sikinti yok dort ay once dusuk yaptim ve haberim yoktu kiste cevirmis nerdeyse ameliyat olmama sebep olacakti gecti sukur ama iki ay ugrastim kistle sonra duzeldim sandim bi aya yakin normal gecti gecen ay yani aralikta tekrar kist oldu ve tekrar tedavi gordum ocakta hamile kalabilirsin deid dktor igne verfi kist olmadan hamile kalayim diye ve uc ay icinde kalman laxim dedi malesef bu ay kalmadim bakalim onumuzde ki aylarda artik allah buyuk beni yoran kistler oldu yani bi kez dusuk ypan kiste cevirdiyse tekrarliyomus kendini nasip ya iyice bunaldim ya saldim kendimi takmiyorum daha kafama :)

Arkadaslar ne yazikki bebek degil kistmis ogrendgim andan beri tedavi gruyorum snuna geldim tedavinin bozuk testin gazabina ugradim emi allah acil sifa versin herkesede saglikli sihhatli bebek nasip etsin anlicaniz uzun sure burda olamamamin tek sebebi tedavi gormem di ne yazikkiiii yaa uzuldum cok uzuldum daha once eylulde bayramda dusuk yapmistim kisye cevirmisti bi kere kiste cevirince kist kendni tekrarliyomus kist cocuk olursa temizlenirmisim smdi igne yaptirdm dktra gdecem adet olunca gel dedi allahtan alttan bakmiyo cocuk olmasi icin igneler yapcakmis anlicniz vakiy kaybetmemk iyi olur dedik cunku tekrarliyo kendini ayyyy anlicaniz dunyam basimiza yikildiiiiiiiiiiii allah kimseyi bu duruma dusurmesin :KK43:((((

Allah yardimcin olsun tatlım inşallah allah sana da bize de sağlıklı şekilde bebeğimiz i kucagimiza almayi birgün nasip eder inşallah

Cok tesekkur ederim aslinda bizdede bi sikinti yok dort ay once dusuk yaptim ve haberim yoktu kiste cevirmis nerdeyse ameliyat olmama sebep olacakti gecti sukur ama iki ay ugrastim kistle sonra duzeldim sandim bi aya yakin normal gecti gecen ay yani aralikta tekrar kist oldu ve tekrar tedavi gordum ocakta hamile kalabilirsin deid dktor igne verfi kist olmadan hamile kalayim diye ve uc ay icinde kalman laxim dedi malesef bu ay kalmadim bakalim onumuzde ki aylarda artik allah buyuk beni yoran kistler oldu yani bi kez dusuk ypan kiste cevirdiyse tekrarliyomus kendini nasip ya iyice bunaldim ya saldim kendimi takmiyorum daha kafama :)
Artik her sey cokkk zor Allahmmm. Rabbim kolaylik versin bze. Saglikli bebekler kucagimiza alirz insallh

Artik her sey cokkk zor Allahmmm. Rabbim kolaylik versin bze. Saglikli bebekler kucagimiza alirz insallh
Amin canim insaAllah rabbim buyuk ya bode bisey ogrendim ne kadar dogru bilmiyom bele bardak cekip bi kac tane sonra yaki yapistirip o ay icinde bircok kisi hamile kalmis bu yontemle dogrulugu supheli tabi ne kadar dogru bilemem bende dahiliyeye randevu aldim bakalim belki troit bezlerinden kaynaklidir baktircam ya hayirlisi neyse o olsun napalim taktir allah'ta yaradan er yada gec verecek o muhtesem melegi biz anne adaylarina sadece sabir gerek birde elimizden geleni yapmamiz lazim pes etmemek lazim bu da bir sinav sonucta :-)

Merhaba, yazdıklarınızı yeni okuma fırsatı buldum, 2. hamileliğiniz mi şuanki? Allah kucağınıza almayı nasip etsin:KK68::dua:
3.cu hamikeligim iki dusuk oldu bu topigi acrigimda yanlis hatirlamiyosam ilk hamileligimdi ve dusukle sonuclandi sonra tekrar dusuk yasadim rahim duvari ince oldugu icin dustu yavrum ama bi ay sonra ilac kullandim kalinlasmasi icin bebek tutunsun diye cok sukur suan doguma sayili gunlerim kaldi kizim olucak insaAllah bugun dr kntrolumuz vardi henuz donmemis kizim ters duruyo 37+2 gunluk gorunuyo usg de hayirlisi yavv duaya ihtiyacim var cokk hemde insaAlalh donerde normal dogum nasip olur hakkimizda hayirli olan neyse o nasip olsun isaAllah ;)

3.cu hamikeligim iki dusuk oldu bu topigi acrigimda yanlis hatirlamiyosam ilk hamileligimdi ve dusukle sonuclandi sonra tekrar dusuk yasadim rahim duvari ince oldugu icin dustu yavrum ama bi ay sonra ilac kullandim kalinlasmasi icin bebek tutunsun diye cok sukur suan doguma sayili gunlerim kaldi kizim olucak insaAllah bugun dr kntrolumuz vardi henuz donmemis kizim ters duruyo 37+2 gunluk gorunuyo usg de hayirlisi yavv duaya ihtiyacim var cokk hemde insaAlalh donerde normal dogum nasip olur hakkimizda hayirli olan neyse o nasip olsun isaAllah :KK66:

Yaa inanın çok mutlu oldum. İnşallah istediğiniz gibi bir doğum gerçekleştirirsiniz. Profilinizde fotograf görünce ikinci zannettim kusura bakmayın. Çok az kalmış. Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK39:

Yaa inanın çok mutlu oldum. İnşallah istediğiniz gibi bir doğum gerçekleştirirsiniz. Profilinizde fotograf görünce ikinci zannettim kusura bakmayın. Çok az kalmış. Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK39:
Amin kuzum insaAllah tez vakitte sende kavusursun ama zamani geldiginde benim kizim ters duruyo suan 32+2gunluk gorunuyo usg de henuz donmedi bakalim insaAlalh donerdr normal dogum gerceklesir cok dua ediyorum rabbim sanada saglucakla kavusmayi nasio etsin kzmi erkek mi icimden kiz geciyo ama bilemedim tabisi ;)

Amin kuzum insaAllah tez vakitte sende kavusursun ama zamani geldiginde benim kizim ters duruyo suan 32+2gunluk gorunuyo usg de henuz donmedi bakalim insaAlalh donerdr normal dogum gerceklesir cok dua ediyorum rabbim sanada saglucakla kavusmayi nasio etsin kzmi erkek mi icimden kiz geciyo ama bilemedim tabisi :KK66:
İnşallah döner canım :dua: Doğru tahmin ettin kız olacak hayırlısıyla :KK36:

Back
X