Müjgan Cafe fal izmir

emilywells

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
41
9
18
29
KarşıyakaDaki Müjgan Cafe fal Bakım yerine gittiğiniz mi deneyimleriniz nedir Selda varmış ona giden oldu mu

müjgan bende iiydi aşk konularında tutmadı ama iş konusunda bana öyle bişey dedi ve yaşadım ki yok artık dedim

cnm sayıyım sana sedaya gıttım hıc bıseyımı bılemedı.Eskıden ıyıymıs o da.Kızlaragasında berk var onu begenıolar ama o bana bakamıo.Bucada bır bayan var o da sımdıyı bılıo gelecekle alakalı hıııc bısey tutmadı.Alsancaktakı tum gay falcılra baktırdım bır kere bıle dedıklerı olmadı.....Bostanlıda da bır Urfalı falcıya gıttım bır dedıgı tuttu o da onemlı bırsey degıldı.su an ben de baktırmadığım var mı dıye düşünüyorum.Yok baktırmadığım kalmadı ızmırde.Denk gelirsem haber verıcem.

ben izmirde mujgan cafeye gittim orda tuline baktırdım. cok begendim. ona gidenler varsa tarihleri ve dedikleri çıkıyor mu? bilgi verebilir misiniz?

ben izmirde mujgan cafeye gittim orda tuline baktırdım. cok begendim. ona gidenler varsa tarihleri ve dedikleri çıkıyor mu? bilgi verebilir misiniz?
Baya zaman olmuş konu acılalı ama tulin ablamı gorunce yazıyım dedim . Yıllardır her bir olay yasadıgımda bırsey oldugunda tulın ablama koşar giderim soyledıklerı verdıgı tarıhler sımdıyr kadar hıc sasmadı oneririm gitmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…