Mukayese'nin Mezuniyete KAdar 10 Kg Verme Günlüğü

mukayese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
1.481
3
158
İstanbul
uzun süredir kk takip eden biri olarak insanın hayatında bir kez mezuniyetinin olacağını da düşünerek "neden ben de artık zayıflamıyorum ki? " dedim. İleride arkadaşlarıma çocuklarıma göstereceğim mezuniyet fotograflarında kim tombik çıkmak ister ki bence o cübbenin içinde dik, özgüvenli durmak benim de hakkım, sanal günlüğün motive edici olabileceğini düşünerek bugün itibariyle diyetime başlıyorum

diyetteki ilk öğle yemeğim yarım paket diyet kraker ve 300 gr yoğurt 2 bardak yeşilçay, ara öğününmde bir armut beni bekliyo off zayıflamak için sabırsızlanıyorum:(

evet ama yapabileceğim daha mantıklı birşey yoktu:( öğrenciyim ama staj yapıyorum ve bulunduğum kurumun yemeklerini yiyemiyorum yoğurtun yanında hem kalorisi düşük hem doyurucu hem de sevdiğim başka birşey bulamadım, kalorisi sadece 90kl di. peki senn önerebileceğin birşey var mı?

evet ama yapabileceğim daha mantıklı birşey yoktu:( öğrenciyim ama staj yapıyorum ve bulunduğum kurumun yemeklerini yiyemiyorum yoğurtun yanında hem kalorisi düşük hem doyurucu hem de sevdiğim başka birşey bulamadım, kalorisi sadece 90kl di. peki senn önerebileceğin birşey var mı?

ben de öğrenciym bana diyetisyenm öğle yemeğinde 4 köfte büyüklüğnde ızgara veya haşlama tavuk (balıkta olabilr) ya da 6 yemek kaşığı kuru baklagil vermişti. Yanında da 1 kase yoğurt ve salata.
Ama ben şuan nesfit diyeti yapıyorum sabah ve akşam nesfit yiyorum 40 gr nesfit ve yarım su bardağı az yağlı süt ile. Öğlen de değişiyor mesela bugn öğlen çorba ve yoğurt yedim.

ben de öğrenciym bana diyetisyenm öğle yemeğinde 4 köfte büyüklüğnde ızgara veya haşlama tavuk (balıkta olabilr) ya da 6 yemek kaşığı kuru baklagil vermişti. Yanında da 1 kase yoğurt ve salata.
Ama ben şuan nesfit diyeti yapıyorum sabah ve akşam nesfit yiyorum 40 gr nesfit ve yarım su bardağı az yağlı süt ile. Öğlen de değişiyor mesela bugn öğlen çorba ve yoğurt yedim.

et ve balık yemiyorum tavuksa ayda en fazla 3 defa bu sebeple diyetisyen listelerine pek uyamıyorum:( Geçen yaz ben de 2 ay nesfit kullandım ama aynı zamanda dönüşümlü olarak lifalif de tüketyordum ve çok az yimek yiyordum dolayısıyla zayıflamamın ana etkeni neydi bilemiyorum, sana bi katkısı oluyor mu nesfitin?

İnş. zamanında hedefine ulaşırsın :10:
inşallah hep beraber ulaşırız tabi birbirimizi destekleyerek:)

ana öğünde kraker yerine daha doyurucu alternatif bişeyler bulsan iyi olur bence ayrıca mutlaka yürüyüş yap 2,5 ayda 10 kilo vermek kolay değil çok hırslı olmalısın

ana öğünde kraker yerine daha doyurucu alternatif bişeyler bulsan iyi olur bence ayrıca mutlaka yürüyüş yap 2,5 ayda 10 kilo vermek kolay değil çok hırslı olmalısın

doymakla alakalı bi sorunum yok genel anlamda ama önerini dikkate alıcam, aslında benm tek kaybım abur cubura karşı koyamamak ekmeksiz yaşayabilirim ama çikolatasız tatlısız asla:( yürüyüş yapmaya hiç vaktim yok kpssye hazırlanıyorum evde önerebileceğin etkili bi yöntem var mı

et yemiyorsan onun yerine 6 kaşık susuz kurubaklagil yemeği yiyebilirsin yani nohut,barbunya,kuru fasulye falan.
Sende kendimi görüyorum tatlı konusunda ama asıl yağlanmanın kaynağı tatlı biliyosundur. ben şimdi çok azalttım tatlıyı. Şey yapabilirsin 40 gr bir çikolata alırsın o zaten 6 parça oluyo her 1 parçasını 1 gün ye 6 gün boyunca böyle yap bence.

Nesfite başlayalı 2-3 gün oldu daha çok net bir faydasını görmedm ama diyete de pek uyamadm dün atıştırma yaptım ondan önceki gün dışardaydm zaten. Tam uymak gerekiyo benim nesfitle zayıflayan tanıdıklarm var. kilon ne kadar fazlaysa o kadar çok kilo veriyosun benim çok az kilom o yüzden yavaş veriyorum

umarim kolayca yapabilirsin :)

ben de öle umuyodum ama umduğum gibi gitmiyo:( dün akşam itibariyle gribin pençesine düşmüş bulunmaktayım. akşam yemek yiyip yattım ve yemeğim pek hafif de olmadı bedenimde rahatsızlık ve pişmanlık duyuyorum:( akşam annem diyete başladığımdan bihaber kuru dolma yapmış sabah da hastayım yorulmayayım diye kahvaltıda tost hazırlamıştı emek etmiş diye yemek zorunda kaldım ama ilk günden delmek zorunda kaldım diye fikrim deişmedi hala kararlıyım şuanlık tek isteğim boğaz ağrımın ve halsizliğimin geçmesi:(

kolay gelsin benimde vermem gereken 8 kilo var 1 hazirana kadar inşallah başarırız:16:

seninde mi içine girmen gereken kıyafetler var:) baya bi vermişsin bence kalanı da verirsin rahatlıklar aslında çok zor deil isteğimiz haftada sadece 1 kilo vermek istiyoruz ama olmuyo malesef:(

kolay gelsin benimde vermem gereken 8 kilo var 1 hazirana kadar inşallah başarırız:16:

seninde mi içine girmen gereken kıyafetler var:) baya bi vermişsin bence kalanı da verirsin rahatlıklar aslında çok zor deil isteğimiz haftada sadece 1 kilo vermek istiyoruz ama olmuyo malesef:(

doymakla alakalı bi sorunum yok genel anlamda ama önerini dikkate alıcam, aslında benm tek kaybım abur cubura karşı koyamamak ekmeksiz yaşayabilirim ama çikolatasız tatlısız asla:( yürüyüş yapmaya hiç vaktim yok kpssye hazırlanıyorum evde önerebileceğin etkili bi yöntem var mı

canım nette evde yürüyüşle ilgili videolar var mesela ebru şallının plates videoları var tv8 arşivinden bakabilirsin 40 dk civarı hergün yapabilirsin
ve bir arkadaşım söylemişti evde yürürken bacaklarını sıkarak ve büyük adımlar atarak yürüyormuş bir de poposunu sıkıyormuş yürürken şekle girsin diye :1: bence dene gerçekten fitt bir vücudu var çünkü

canım nette evde yürüyüşle ilgili videolar var mesela ebru şallının plates videoları var tv8 arşivinden bakabilirsin 40 dk civarı hergün yapabilirsin
ve bir arkadaşım söylemişti evde yürürken bacaklarını sıkarak ve büyük adımlar atarak yürüyormuş bir de poposunu sıkıyormuş yürürken şekle girsin diye :1: bence dene gerçekten fitt bir vücudu var çünkü

daha önce plates denemiştim 2 hafta falan ebru şallı videolarından ama hemen kas yaptı ö yüzden bıraktım tabi bu hafta sonu yürüyüşle başlıyorum spora da:)

Back
X