Mukayese'nin Mezuniyete KAdar 10 Kg Verme Günlüğü

:53::53::53: şoktayım meğer spor salonları ne kadar pahalıymış:D nazillide sorduğum ayda 35-50 arası değişirken istanbulda 100 lira olduğunu öğrenmek şaşırttı belediyenin spor parkları saolsun:D:D
olsun zaten vaktinde yoktu pek hırsından bir şey kaybetme leslieyi yapıyormuşsun,spor parkına da gidersin o 100 liraylada ayakkabını alırsın :)

akşam yemeği yarım porsiyon mantı diyebiliriz hatta eminm yarım mantıdan da az, öncesinde 1,5 saat yürüyüş yemek sonrası da lesliyle 30 dk yürüyüş+260 mekik:)

sonradan kaçamaklarım olmasaymış dün güzel bitecekmiş ama olsun kaçamaklarla beraber 1000 kaloriyi aşmadım,

günüm sandaloz sakızı ve sirkeli su ile başladı yarım saat sonra yağsız incecik kaşarlı kepekli tost vardı. ara öğün isteyecek kadar acıkmadım hatta hiç acıkmadım da denilebilir. Öğle yemeğim 200gr yoğurt yetmezse 1 salatalık da var yanında ara öğün içinde 3 yemek kaşığı beyaz leblebi aldım yanıma ama öğleden sonra incelemedeym herhalde, gece ara öğünüm olur o leblebiler :D:D

sevgili dünlük:) dünlük diyorum çünkü dünü anlatıcam eve gittiğimde annem sevdiğim için karnıbahar haşlamış bi kısmını kısmını az yağda kızartmış mücver yapmış bi kısmını da yoğurtlamıştı benden başka severek tüketen yok ziyan mı olsun eee yedim tabi ama çok pişman olmadım çünkü kaba taslak yaptığım hesapla 1200 kl geçmiyodu sporumu yaptım 40 dk + 200 mekik sonra annemle hafif tempoda yürüyüş 30 dk kadar. özellikle kol da çalıştım 1,5 litrelik sularla çünkü kolumun küçlmesinin yanında sarktığını da gördüm düşünsene o elbisenin içindeki sarkık kolları ıyyy
sonra annem akşam otururken isveç diyeti yapalım mı dedi ve 81 kiloya vurmuş annemden bu desteği esirgememekle beraber bugün isveç diyetine başladım en önemli nokta sabahki mutluluğumu bana çikolata bile veremezdi tartıda 64ü görmek ne güzeldi büyü bozulmasın umuduyla indim tartıdan ve en az 62yi görmek umuduyla kaldırdım ortadan isveç diyetim hayrola:)

Son düzenleme:
tempoyu artırmışsın ama iyi olmuş gayet iyi gidiyorsun menülerinde güzel spora da baya sarılmışsın :) mezuniyetinde elbisenle harika görüneceksin

tempoyu artırmışsın ama iyi olmuş gayet iyi gidiyorsun menülerinde güzel spora da baya sarılmışsın :) mezuniyetinde elbisenle harika görüneceksin
inşallah yaa gerçten 25 mayıstaki halimi merak ediyorum aslında modeli seçip anneme dktirecektim ama kilo farkı olacağı için sürekli bi tadilat gerekecektir o yüzden mecbur son anda gidip alıcam o sürece kadar da model bakıcam

ayrıca işyerindeki çaycı ablalar zayıfladığımı söledi sevindm valla dmekki artık farkedilmeye başladı verdiğim 3,5 kilo:)

bombaaa:) şimdiye kadar acıkmadım hafif bi yorgunluk var birazdan 2 yumurtayla telafi edicem :)
başarı öykümde önce kısmını hangi fotomu eklesem sonra kısmında hangi pozu versem diye düşünüyorum:D
Hehehhe zaten hedefinle bulunduğun kilo arasında pek fark yok. İşin çok da zor değil. Başarabilirsin canım. Bir iki aya görürüz başarı öykünü:16:

Hehehhe zaten hedefinle bulunduğun kilo arasında pek fark yok. İşin çok da zor değil. Başarabilirsin canım. Bir iki aya görürüz başarı öykünü:16:
tek başıma eklemem öykümü, bana yoldaşlık eden kim varsa onlar da hedefine ulaşmadn başarı sayılmaz aslında:)

tek başıma eklemem öykümü, bana yoldaşlık eden kim varsa onlar da hedefine ulaşmadn başarı sayılmaz aslında:)
Valla bende 55 kiloya düşünce bu yolda benimle devam eden herkesle fotoğraf çekilmek istiyorum. Üniversiteden fotoğrafçılık öğrencilerini toplarım bir "KK Hatırası" fotoğrafı çektirmek istiyorum.:9:

naber ?nasıl gidiyor isveç diyeti?
çok iyi tatlım 2. günüm bitti dün 63,5 gördüm artık 6. günün sonuna kadar tartı yok:) biraz zor oluyo ama başarılı 60a inene kadar devam edicem 13e kadar sürebilir sonrasında bi ayran detoksu var onu yapıcam . eğer dayanabilirsen öneririm biraz halsizlik yapıyo ama sporla sonuç iyi olacak bence sen de durum nedir

çok iyi tatlım 2. günüm bitti dün 63,5 gördüm artık 6. günün sonuna kadar tartı yok:) biraz zor oluyo ama başarılı 60a inene kadar devam edicem 13e kadar sürebilir sonrasında bi ayran detoksu var onu yapıcam . eğer dayanabilirsen öneririm biraz halsizlik yapıyo ama sporla sonuç iyi olacak bence sen de durum nedir[/QUOT
sevindim iyi gitmesine valla benimde az vaktim olsa yapardım daha önce denemiştim baya iyi kilo verdiriyor ama benim daha verilecek çok kilom var sıkılır bırakırım diye endişeleniyorum,bu kez köklü bir değişiklik istiyorum biliyorsun :)benimde iyi gidiyor özellikle bol su içmek iyi geldi saçlarım bile daha canlanmış gibi geliyor :)

Back
X