Mükemmel Çift Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Songul oden kanald de yeni bir diziyle ekranlara donuyor..mukemmel cift adli dizide oden'in partnerligini tardu flordun yonetmenligini son olarak avrupa yakasini yonetmis olan jale ataberk ozberk yapacak.
dizide songul oden bir televizyon kalanalinda haber spikeri esini canlandiran tardu flordun ise escinsel bir haber spikerini canlandirmakta olup televizyon kanalinda meydana gelen entrikalari konu alacaktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
hııım uyarlama sanırım ama neyin uyarlaması hatırlayamadım şimdibilmiyorumkismile

bu eşcinsellik muhabbeti nası sonuçlar doğurur bilmem

tardu flordunu severim ..ama şu songüle bir ısınamadım gitti gümüşdeki o mıy mıy haline
sinir oldum öyle de gidiyor...

evet bende sevmiyorum o kadını tabi gumuste oynayan kadınsa :/ com itici geliyor bana

tardu ve songül çok uyumsuz bir çift :dilcikar::dilcikar:

kanal d de tanıtımını gördüm az önce. beyaz show'da da kendisi söylemişti.
songül öden'in yeni bir diziyle ekrana dönüyor olmasına sevindim. çok başarılı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum opuyorumnanaktan
keyifli, izlenesi bir dizi olur umarım.

Bu dizi sanırım yazın verileceği için izleyeni çok olacaktır. Fazla rakibi olmayacak piyasada.. Güzele de benziyor... :hulya:

1. Bölüm Özet

Dışarıdan bakıldığında herkesin imrendiği bir hayata sahip olan Ayça ve Bora Başaran çifti ülkenin en çok ilgi gösterilen ve reyting alan haber bülteninin sunucularıdır. Ancak gerçek farklıdır, evlilikleri bir iş ortaklığından ibarettir! Tüm ilgi ve reytinglerin tek sebebinin kendi popülerliği olduğuna inanan Bora, çalıştığı Kanal 4’ün en büyük rakibi olan KANAL 10’a transfer olmak istemektedir. Kanal 4’ün reyting delisi olan sahibi Haluk Karaman Bora'nın rakip kanala gitmesine karşı çıkar. Aralarında çıkan tartışmada Bora başını cama çarpar ve komaya girer.

ıçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için Haluk’un ihtiyacı olan mucize çok geçmeden gerçekleşir. Haluk caddeden geçen Taner Sönmez' i fark etmez ve ona arabasıyla çarpar. Arabasıyla çarptığı Taner'in Bora Başaran’a ikizi kadar benzediğini gören Haluk ayağına gelen fırsatı tepmez ve Taner'i Bora'nın yerine geçirmeye karar verir. Bora’nın yerine geçen Taner sunduğu ilk haber bülteninde Ayça' ya aşık olur fakat yaptığı anlaşma gereği gerçeği ona asla söyleyemez. Duygularına hakim olmak zorunda olan Taner için işler git gide daha da karışacaktır.

Mükemmel Çift
Kanal D'de başrollerinde Tardu Flordun ve Songül Öden'in rol aldığı yepyeni bir dizi başlıyor...

Salı 20:15
sositososito sositososito sositososito

yazın en çok izlenen yapımı olmaya aday.. fragmanları bile çok dikkat çekiyor.. ben salıyı sabırsızlıkla bekliyorum açıkcası.. tardu tam böyle rollerin adamı.. eğlenceli diziler gelsin ona güldürsün bizi.. songül ödeni pek sevmem ama bakalım burda rolünü iyi yapıyora benziyor..

diziyi izleyen olmadimi hic? ben izledim eglenceli geldi bana izleyecegim sanirim dizilerimin hepsi bitti nerdeyse iyi oldu bunun baslamasi

ben de izledim.. ilk bölümü itibariyle bişey yoktu aslında.. fragmanda neyse o.. karakterlerin anlatımı,konuyu verme gibi bi başlangıç olmuş.. bölümler ilerledikçe çok güzel olcağa benziyor.. ben de izlerim.. zaten yazın izlicek pek de bişey olmuyo..

Ben beğendim izleyeceğim, başından sonuna kadar izleyemedim ortalarında yakaladım.
Ama konuyu anladım. Bende o gümüşte oynayan kadını beğenmiyorum, Ama Tanju Flordunu çok severim hele Evdeki Yabancı bir harikaydı.

tanju deil kiz o tardu :)

The Successful Mr.Mrs. Pells'den uyarlama dizi ilk bölüm itibarıyla bence vasatı geçemedi.
Orjinali izliyorum zaten ve dizide ki esas komik unsur Tardu'nun canlandırdığı eşcinsel karakter ve onun sevgilisi. Ama Türkiye şartlarında eşcinsellik üzerinden ne kadar komik olabilecekler göreceğiz. Bence yapımcı uyarlama için yanlış bir hedef dizi seçmiş kendisine.

Ayrıca Songül Öden'in mimikleri falan kesinlikle komediye uygun değil. Çok itici bir kadın. İlk bölüm de ne aklımda kalan komik bir sahne ne de komik bir diyalog oldu.

Bir kaç bölüm daha izlerim ısınmak için o da Zafer Algöz ve Tardu'nun hatırına. Bu tempoyla devam ederse dizinin çok uzun soluklu olacağını sanmıyorum.

diziyi izleyen olmadimi hic? ben izledim eglenceli geldi bana izleyecegim sanirim dizilerimin hepsi bitti nerdeyse iyi oldu bunun baslamasi

izledim ve bundan sonrada takip edeceğim. songül öden'e bayılıyorum opuyorumnanaktan

Songul Oden den hiç hoşlanmadıgım için izlicemide hiç sanmıyorum... Başka bir bayan karakter olsaydı keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…