- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
Iibf den yeni mezun oldum özel bir şirkette ilk mülakatıma gireceğim şifon lastikli efil efil bi bluz [ tam anlatamadım galiba :) ] ve biletle biten siyah kumaş pantalon giymeyi düşünüyorum fakat çanta ve ayakkabı konusunda sıkıntılarım var şöyle ki :
» çanta portföy mu olmalı ? yoksa victoria beckham tarzı elde tutulan orta büyüklükte bi çanta mi olmalı ? ya da kola takılabilen bi çanta da olabilir mi ?rengini siyah düşünüyorum
» ayakkabıyi düz almak istemiyorum hafif bi topuğu olsun istiyorum fakat önce topuk giyemiyorum bayanlar
son dönemlerin çok tercih edilen kalın topuk şeklinde resmi siyah topuklu ayakkabı akşam kötü mu olur sizce ??
mülakat deneyimi olsan tecrübeli bayanlar yardımlarınızı bekliyorum yarin ayakkabı alıcam insallah lütfen acil yardım ????
» çanta portföy mu olmalı ? yoksa victoria beckham tarzı elde tutulan orta büyüklükte bi çanta mi olmalı ? ya da kola takılabilen bi çanta da olabilir mi ?rengini siyah düşünüyorum
» ayakkabıyi düz almak istemiyorum hafif bi topuğu olsun istiyorum fakat önce topuk giyemiyorum bayanlar

mülakat deneyimi olsan tecrübeli bayanlar yardımlarınızı bekliyorum yarin ayakkabı alıcam insallah lütfen acil yardım ????