• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mülakatim :(

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
Iibf den yeni mezun oldum özel bir şirkette ilk mülakatıma gireceğim şifon lastikli efil efil bi bluz [ tam anlatamadım galiba :) ] ve biletle biten siyah kumaş pantalon giymeyi düşünüyorum fakat çanta ve ayakkabı konusunda sıkıntılarım var şöyle ki :
» çanta portföy mu olmalı ? yoksa victoria beckham tarzı elde tutulan orta büyüklükte bi çanta mi olmalı ? ya da kola takılabilen bi çanta da olabilir mi ?rengini siyah düşünüyorum
» ayakkabıyi düz almak istemiyorum hafif bi topuğu olsun istiyorum fakat önce topuk giyemiyorum bayanlar :( son dönemlerin çok tercih edilen kalın topuk şeklinde resmi siyah topuklu ayakkabı akşam kötü mu olur sizce ??
mülakat deneyimi olsan tecrübeli bayanlar yardımlarınızı bekliyorum yarin ayakkabı alıcam insallah lütfen acil yardım ????

Iibf den yeni mezun oldum özel bir şirkette ilk mülakatıma gireceğim şifon lastikli efil efil bi bluz [ tam anlatamadım galiba :) ] ve biletle biten siyah kumaş pantalon giymeyi düşünüyorum fakat çanta ve ayakkabı konusunda sıkıntılarım var şöyle ki :
» çanta portföy mu olmalı ? yoksa victoria beckham tarzı elde tutulan orta büyüklükte bi çanta mi olmalı ? ya da kola takılabilen bi çanta da olabilir mi ?rengini siyah düşünüyorum
» ayakkabıyi düz almak istemiyorum hafif bi topuğu olsun istiyorum fakat önce topuk giyemiyorum bayanlar :( son dönemlerin çok tercih edilen kalın topuk şeklinde resmi siyah topuklu ayakkabı akşam kötü mu olur sizce ??
mülakat deneyimi olsan tecrübeli bayanlar yardımlarınızı bekliyorum yarin ayakkabı alıcam insallah lütfen acil yardım ????

önemli olan resmi giyinmen çok detaylara takılma. normal kullandığın bir kol çantası olur.

kalın topuk da giyebilirsin tabi ki.

giyimden ziyade kendini iyi ifade etmen ve işe uygun olman önemli. iyi şanslar.

Gorusmeyi bir bayanla mi yoksa erkekle mi yapacaksiniz ona bagli biraz da. Bence duz bir ayakkabi ve siyah duz abartisiz bir portfoy canta daha uygun.

Çok kapkara olmicak mısın öyle? Siyah pantolon ve siyah bluz kısmını tekrar düşün derim. Renkli bir bluz ya da beyaz daha güzel olur gibi. Yada pantolon ve bluzu siyah kullanacaksan renkli bir portföy daha şık durur. Arkadaşın dediği gibi resmi olman yeterli ama kendini iyi hissetmen de önemli.

önemli olan resmi giyinmen çok detaylara takılma. normal kullandığın bir kol çantası olur.

kalın topuk da giyebilirsin tabi ki.

giyimden ziyade kendini iyi ifade etmen ve işe uygun olman önemli. iyi şanslar.
Cok tesekkur ederim ilk mülakatim olduğu için çok irdeliyorum sanırım
:17:
Biletle biten dar siyah kumaş pantalon altına kalın topuk yakışırmi sizce ?? topuğu min. 5 6 cnm alicam
Kol çantası siyah alıyım o halde değil mi ?
Diplomami da daha almadım transkript çıkarıcam ve ing sertifikami götürcem o acıdan kol çantası almak bana daha avantajlı geldi boyutu büyük olabilir mi çantanın ?
İçimi rahatlattiniz çok teşekkürler :54:
İng sertifikasına da bakarlar mi ki ing falan da bilmem öyle pek :1:

Siyah pantolon beyaz gömlek veya bluz üstüne siyah blazer ceker çok iyi olurve portföy çanta çok iyi olurdu fakat ceket yazın olmaz. Ayakkabı siyah olabilir ama platform olmasın normal topuklu sade bir sey şık olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404681026.928151.webp ortadaki gibi bir sey anlatmak istedigim

Çok kapkara olmicak mısın öyle? Siyah pantolon ve siyah bluz kısmını tekrar düşün derim. Renkli bir bluz ya da beyaz daha güzel olur gibi. Yada pantolon ve bluzu siyah kullanacaksan renkli bir portföy daha şık durur. Arkadaşın dediği gibi resmi olman yeterli ama kendini iyi hissetmen de önemli.

Siyah mi dedim kusura bakmayın :26: yok siyah değil beyaz bluzum aynen kapkara olmayi ben de istemem :)
açıkçası portföy hic istemiyorum kol çantası sizce de olur mu içine bilgilerimi falan köyyum diyorum da portfoy alırsam onlar elimde kırışabilir :26:

Cok tesekkur ederim ilk mülakatim olduğu için çok irdeliyorum sanırım
:17:
Biletle biten dar siyah kumaş pantalon altına kalın topuk yakışırmi sizce ?? topuğu min. 5 6 cnm alicam
Kol çantası siyah alıyım o halde değil mi ?
Diplomami da daha almadım transkript çıkarıcam ve ing sertifikami götürcem o acıdan kol çantası almak bana daha avantajlı geldi boyutu büyük olabilir mi çantanın ?
İçimi rahatlattiniz çok teşekkürler :54:
İng sertifikasına da bakarlar mi ki ing falan da bilmem öyle pek :1:

kalın topukla daha rahat edersin bence gayet olur. bluzu da siyah mı demiştin?

bence pantolon çanta ayakkabı siyah olsun, bluz başka bir renk olsun. çantanın boyutu da çok büyük olmadığı sürece her boyut olur.

transkriptini ingilizce sertifikanı istediler mi? bazı firmalar istiyorlar, istedilerse bakarlar hatta fotokopisini çekip alırlar da. ancak istemedilerse bakmazlar.

rahat olmaya çalış, senin için görüşme ilginç olsa da onlar için normal bir olay.:34:

Gorusmeyi bir bayanla mi yoksa erkekle mi yapacaksiniz ona bagli biraz da. Bence duz bir ayakkabi ve siyah duz abartisiz bir portfoy canta daha uygun.

Erkek mi bayan mi hic bilmiyorum cinsiyete göre giyimin değiştiğini de bilmiyordum bilgi verebilirsiniz çok sevinirim ilk kez duydum bunu

Son düzenleme:
kalın topukla daha rahat edersin bence gayet olur. bluzu da siyah mı demiştin?

bence pantolon çanta ayakkabı siyah olsun, bluz başka bir renk olsun. çantanın boyutu da çok büyük olmadığı sürece her boyut olur.

transkriptini ingilizce sertifikanı istediler mi? bazı firmalar istiyorlar, istedilerse bakarlar hatta fotokopisini çekip alırlar da. ancak istemedilerse bakmazlar.

rahat olmaya çalış, senin için görüşme ilginç olsa da onlar için normal bir olay.:34:

Yok siyah değil beyaz şifon bi bluz hani efil efil alt kısmı lastikli olan şifon bluzlar olur ya öyle tam ismini bimiyorum
Cok cekingem.biri degilimdir rahat konusabilexegimi zannediyorum tabi karsimdakine bagli ama tek cekindigim kilik koyafet
bi haftadir inananin sonav calisir gibi mulakat calisiyorum ara ara :) kagoda sorular cevaplar yaziuorum ins corba yapmam :).:)
Bu arada belge henüz istemediler ama ben mülakata başka bi şehirdeki firmada gircem Arcelik a.s ye isterlerse hazır olsun yine de diye demisim hayırlısı bakalım orada herkes sivilmis ama ilk görüşmeye resmi katiliniuo diye resmi giycem
Yarin ayakkabiyi bulutsam insallah resmini eklicem

Son düzenleme:
mini bir bluz yada ceket mümkünse beyaz

siyah bir ceket (bu önemli )

pantolonunun kesimi önemli mümkünse boru tip diye tasvir edilen bir pantolon olsun ki topuklu ayakkabı giydiğinde güzel görünsün ama boyun kısa ise ispanyol paça uzun bir pantolonda olur.

topuklu ayakkabı için abartı yüksek bir ayakkabı giyme, düz de giyme, orta boy birşy olsun. kalın ince farketmez.

mini bir bluz yada ceket mümkünse beyaz

siyah bir ceket (bu önemli )

pantolonunun kesimi önemli mümkünse boru tip diye tasvir edilen bir pantolon olsun ki topuklu ayakkabı giydiğinde güzel görünsün ama boyun kısa ise ispanyol paça uzun bir pantolonda olur.

topuklu ayakkabı için abartı yüksek bir ayakkabı giyme, düz de giyme, orta boy birşy olsun. kalın ince farketmez.
bu sıcakta nasıl ceket giycem :( mahvolurum tuh giymesem olmuyo mu şart mi ki ?
saçlarımı düz fön çektirtcektim de
Pantalon da bilekte biten dar kumaş almıştım
Olmaz mi :(
Topuk yüksek zaten hic giremem boyum 168 5 cmlik bisey alicam uygun mu ?

bu sıcakta nasıl ceket giycem :( mahvolurum tuh giymesem olmuyo mu şart mi ki ?
saçlarımı düz fön çektirtcektim de
Pantalon da bilekte biten dar kumaş almıştım
Olmaz mi :(
Topuk yüksek zaten hic giremem boyum 168 5 cmlik bisey alicam uygun mu ?

Görüşeceğin yere bağlı ceket, ince yazlık ceketlerden kullanabilirsin bu karşı tarafa gösterdiğin ehemmiyeti belirtir, sıcakta saçmalok ama iş görüşmelerinde gereklidir.

5 cm uygun eğer kalın olacaksa ve bundan rahatsız olacaksan pantolon ile kapatabilirsin topuğu.

heyecanlanma kendine güvendiğini belli et. :34:

Siyah pantolon beyaz gömlek veya bluz üstüne siyah blazer ceker çok iyi olurve portföy çanta çok iyi olurdu fakat ceket yazın olmaz. Ayakkabı siyah olabilir ama platform olmasın normal topuklu sade bir sey şık olur

Netten bi yazıda okumuştum burnu acık giymemeliymiş ben de burnu kapali siyah babetin topuklulari oluyorya bulabilirsem oyle bisey aliyim mi ?
Ceket de mahveder beni bu sicakta :( bi de kizaririm ben rezil olirum rahat edemem bluzum sifon lastikli sik bi bluz olur ins

Görüşeceğin yere bağlı ceket, ince yazlık ceketlerden kullanabilirsin bu karşı tarafa gösterdiğin ehemmiyeti belirtir, sıcakta saçmalok ama iş görüşmelerinde gereklidir.

5 cm uygun eğer kalın olacaksa ve bundan rahatsız olacaksan pantolon ile kapatabilirsin topuğu.

heyecanlanma kendine güvendiğini belli et. :34:

Kismetse arcelik sirketinin mulakatina gircem orada calisanlar muhasebe,ik vs hep sivilmiş spor ayakkabı giyen bile varmış
Tuh ya ceket ama giyemem galiba bi dr ben baska sekirdeki mulakata gitcem cunku terlerim rezil olurum gibime geliyo blizum da lastikli sifon sik bluz aslinda

Kismetse arcelik sirketinin mulakatina gircem orada calisanlar muhasebe,ik vs hep sivilmiş spor ayakkabı giyen bile varmış
Tuh ya ceket ama giyemem galiba bi dr ben baska sekirdeki mulakata gitcem cunku terlerim rezil olurum gibime geliyo blizum da lastikli sifon sik bluz aslinda

anladım altı genişse bluzun pantolonun biraz dar olsun. hem boyunda uzun durur.

Eki Görüntüle 1179937 ortadaki gibi bir sey anlatmak istedigim

Çok tesekkurler zahmet etmişsiniz
Kusura bakmayın ben telden giriyorum ortadaki bayanın ayakkabısının ucunu acık görmüşüm :)
) pantalon aynı ortadaki bayanınki gibi bilekte birazcık daha dar olabilir ama belli değil darligi o stilettolra bayiloyorum ama mulakatta rahat olamam o yüzden rahat küçük topuklu deri bi ayakkabı düşünüyorum
Of başka şehir giycem bi sürü masraf yapcam bi de ise kabul etmezlerse o zmn çok moralim bozulur :(

Kadinlar hemcinslerinin kilik kiyafetine erkeklerden daha cok dikkat ederler. Fazla iddiali bulduklari birini is icin bicilmis kaftan olsa bile istemeyebilirler. Bence yaz gunu cekete hic gerek yok. IK.ci da abarttigini dusunur. Boru paca pantolon evet cok hos olur. Topuklu da illa giyeceksen simdi stilettolar cok moda ve kumas pantolonla cok hos duruyorlar.

Back
X