• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mülakatim :(

Kadinlar hemcinslerinin kilik kiyafetine erkeklerden daha cok dikkat ederler. Fazla iddiali bulduklari birini is icin bicilmis kaftan olsa bile istemeyebilirler. Bence yaz gunu cekete hic gerek yok. IK.ci da abarttigini dusunur. Boru paca pantolon evet cok hos olur. Topuklu da illa giyeceksen simdi stilettolar cok moda ve kumas pantolonla cok hos duruyorlar.

dogru cok mantıklı hıc boyle dusunmemıstım ama kurumsal buyuk bı fırma uzman bıının oyle davranmamsı gerek bence
zaten cok ıddıalı bıri de degılımdır :1:
stılettoları en son mezunıyetımde gıydım ve mahvoldum o yuzden tercıh edemıcem :52:
babetlerın bıraz topuklusu oluyor y aıste oyle almak ıstıyorum bulabılrısem

Son düzenleme:
Bayanlar lütfen albumumden resmıme bakabılır mısınız orada mezunıyette gıydıgım kıyafetlerın aynısını gıymeyı dusunuyorum sızce de uygun olur mu ????
lutfen bakarsanız cok sevınırım kısa bı surede
cunku resmımı kaldırcam
eklentı olarak olmadı albume mulakat baslıgıyla attım

bu arada malum sahur vaktı gelıyor herkese hayırlı sahurlar ve hayırlı ıftarlar cıkmak zorundayım yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar :54::54::54:

Netten bi yazıda okumuştum burnu acık giymemeliymiş ben de burnu kapali siyah babetin topuklulari oluyorya bulabilirsem oyle bisey aliyim mi ?
Ceket de mahveder beni bu sicakta :( bi de kizaririm ben rezil olirum rahat edemem bluzum sifon lastikli sik bi bluz olur ins

Bulursunuz mutlaka deichmann a bakın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mulakatım ıcın aldıklarım sunlar yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar :54::54::54::54::54: bu arada kımse albumume bakıp mulakat kıyafetıme yorum yapmadıgı ıcın resmımı sıldım
:( lutfen ayakkabı ve cantama yorum yapın coooooooooookkkkkkkkk heyecanlıyım

$2014-07-07 21.46.56.webp

$2014-07-07 21.59.25.webp

Son düzenleme:
mulakatım ıcın aldıklarım sunlar yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar :54::54::54::54::54: bu arada kımse albumume bakıp mulakat kıyafetıme yorum yapmadıgı ıcın resmımı sıldım
:( lutfen ayakkabı ve cantama yorum yapın coooooooooookkkkkkkkk heyecanlıyım

Eki Görüntüle 1183794

Eki Görüntüle 1183797

Gayet hoş . Yeni gördüm konunu profiline geldim ama evet silmişsin :)
Mülakatın ne zaman umarım istediğin gibi olur her şey.

Back
X