Mülakatta kılık kıyafet

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Adalet bakanlıgının sınavına girmiştim, sınavı gectim haftya mülakata gircem inş.. Ben başörtülüyüm önceki sınavda serbestlik yoktu o yüzden acık girmiştik mülakata filan ama ben kaldım gecemedim. O zaman ceket pantolon giymiştim.. Şimdiyse nası giyincem bilmiyorum sırf ceket pantolon başörtüsüyle pek hoş olmaz gibi geliyo bana :/ kıyafet cok renkli dahi olmamalı..malumunuz adliyeler çok fazla resmiyet içerir. sonrasında deil de mülakatta kıyafet cok önemli... Mülakata bi hakim bi savcı bide üye gircek :( yani baya ciddi bi ortam.. Ben cok sıkıştım düşünmekten :/ uzun gömlek tunik tarzı olur mu acaba ya pantolon üstüne... Ceket etek bana olmuyo malesef boyum kısa :(

Adalet bakanlıgının sınavına girmiştim, sınavı gectim haftya mülakata gircem inş.. Ben başörtülüyüm önceki sınavda serbestlik yoktu o yüzden acık girmiştik mülakata filan ama ben kaldım gecemedim. O zaman ceket pantolon giymiştim.. Şimdiyse nası giyincem bilmiyorum sırf ceket pantolon başörtüsüyle pek hoş olmaz gibi geliyo bana :/ kıyafet cok renkli dahi olmamalı..malumunuz adliyeler çok fazla resmiyet içerir. sonrasında deil de mülakatta kıyafet cok önemli... Mülakata bi hakim bi savcı bide üye gircek :KK43: yani baya ciddi bi ortam.. Ben cok sıkıştım düşünmekten :/ uzun gömlek tunik tarzı olur mu acaba ya pantolon üstüne... Ceket etek bana olmuyo malesef boyum kısa :KK43:
siyah bol pantolon,içine yuvarlak yaka beyaz sade tşört,siyah çok sade desensiz tunik gömlek tarzıda olur uzun..uygun eşarp ama spor tarz olsun..topuklu mat deri ayakkabı..

Me
Adalet bakanlıgının sınavına girmiştim, sınavı gectim haftya mülakata gircem inş.. Ben başörtülüyüm önceki sınavda serbestlik yoktu o yüzden acık girmiştik mülakata filan ama ben kaldım gecemedim. O zaman ceket pantolon giymiştim.. Şimdiyse nası giyincem bilmiyorum sırf ceket pantolon başörtüsüyle pek hoş olmaz gibi geliyo bana :/ kıyafet cok renkli dahi olmamalı..malumunuz adliyeler çok fazla resmiyet içerir. sonrasında deil de mülakatta kıyafet cok önemli... Mülakata bi hakim bi savcı bide üye gircek :KK43: yani baya ciddi bi ortam.. Ben cok sıkıştım düşünmekten :/ uzun gömlek tunik tarzı olur mu acaba ya pantolon üstüne... Ceket etek bana olmuyo malesef boyum kısa :KK43:
Hayırlı olsun umarım olumlu sonuclanır mulakatınız. Ben avukatım, adli yargı mulakatlarından biliyorum cok gergin bir ortam olacak. Tavsiyem takım elbise giymeniz yonunde. Bu arada ne sınavına girmistiniz, ne mezunusunuz ozel degilse soyler misiniz?

siyah bol pantolon,içine yuvarlak yaka beyaz sade tşört,siyah çok sade desensiz tunik gömlek tarzıda olur uzun..uygun eşarp ama spor tarz olsun..topuklu mat deri ayakkabı..

Bol pantolon iyimiş aslında. Pantolonla gömleğin siyah olması cok koyu olmazmıki acaba

Me

Hayırlı olsun umarım olumlu sonuclanır mulakatınız. Ben avukatım, adli yargı mulakatlarından biliyorum cok gergin bir ortam olacak. Tavsiyem takım elbise giymeniz yonunde. Bu arada ne sınavına girmistiniz, ne mezunusunuz ozel degilse soyler misiniz?

Adalet myo. Zabıt katıplıgı ıcın girmiştim de sınava.

Su tarz giyinebilirsin bence

Eklentiler

• kayra-giyim-yeni-elbiseler-kayra-tesettür-takım-elbise-modelleri-2014-2014-yaz.webp
    kayra-giyim-yeni-elbiseler-kayra-tesettür-takım-elbise-modelleri-2014-2014-yaz.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 273
Muhakkak ceket giyin. Koyu renklerde olmasına özen gösterin derim. Fırfırlı gömleklerden, fazla ve abartılı takıdan kaçının bence. Siyah takım elbise - beyaz gömlek ikilisi idealdir.

Cnm kırmızı öne çıkarır. Kullan derim. Sık bi tunik pantolon şal..
Bu arada sınavı kazanma hikayeni merak ettim , mülakattan sonra da detayları anlatırmısn? Seneye ğircem de.

Back
X