- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi bayangezenti
yüksek bel siyah ya da lacivert uzun etek.üstüne beyaz ya da mavi uzun kollu gömlek.üstüne tercihen ceket.üstüne de lacivert şal. bu arada sınav hangi il
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adliye demişti sanırım ondan öyle yazdık canım..niye koyu kıyafet tercih ediliyor ki, ben olsam biraz canlı renk giyerdim, içleri açılsın azcık. şöyle enerjimi yükseltecek bir renk tercih ederim.. Sonuçta karşıya verilen canlı hareketli enerji daha iyi olurmuş gibi gelirdi bana.. ama yine de siz bildiğinizi yapın, pek anlamıyorum bu işlerden sanırım.
niye koyu kıyafet tercih ediliyor ki, ben olsam biraz canlı renk giyerdim, içleri açılsın azcık. şöyle enerjimi yükseltecek bir renk tercih ederim.. Sonuçta karşıya verilen canlı hareketli enerji daha iyi olurmuş gibi gelirdi bana.. ama yine de siz bildiğinizi yapın, pek anlamıyorum bu işlerden sanırım.
yüksek bel siyah ya da lacivert uzun etek.üstüne beyaz ya da mavi uzun kollu gömlek.üstüne tercihen ceket.üstüne de lacivert şal. bu arada sınav hangi il
İstanbul Anadolu mu ?Çünkü İstanbul Adliyesi bu yıl memur alımı için başvurmadı .(Çağlayan)İstanbul. Salı günü gircem inş
Sana tavsiyem lacivert mavi tonlarında giyin sade ve şık olmaya çalış takı fazla olmasın yerinde kullan. Şal değil eşarp bağla. Eşarp daha resmi çünkü. Eşarbın ve kıyafetin fazla desenli ve cırtlak renklerde ve göz yorucu olmasın. Bir kaç kombin önersinde bulunucam fikir olur belki sana
1. sağ taraftaki resimdeki kombin
![]()
2. resimde bileklikler ve gözlük hariç kombinin geneli iyi
![]()
3. resimde tunik altına beyaz pantolan ve altına kombindeki ayakkabı üzerine düz lacivert bir eşarp yine hoş olur
![]()
4. resimde çanta ve kolye hariç mülakata uygun
![]()
5. Resimde eşarp biraz daha sade olursa iyi bir kombin olur.
![]()
Sana tavsiyem lacivert mavi tonlarında giyin sade ve şık olmaya çalış takı fazla olmasın yerinde kullan. Şal değil eşarp bağla. Eşarp daha resmi çünkü. Eşarbın ve kıyafetin fazla desenli ve cırtlak renklerde ve göz yorucu olmasın. Bir kaç kombin önersinde bulunucam fikir olur belki sana
![]()
![]()
3. resimde tunik altına beyaz pantolan ve altına kombindeki ayakkabı üzerine düz lacivert bir eşarp yine hoş olur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay canım konuyla çok alakasız ama hangi adliye kaç yazmıştın ?
Öncelikle başarılar.Ben de bir zabıt katibiyim .Eğer başarılı olursanız çok zor bir mesleğe adım attığınızı bilin kardeş .
İstanbul Anadolu mu ?Çünkü İstanbul Adliyesi bu yıl memur alımı için başvurmadı .(Çağlayan)