multaben figur ile ilk deneyimim :)

kimsinnsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
301
179
36
merhaba kızlar,:KK25::KK25:

zayıflama azmiyle buradayım :KK49::KK71:

multaben figur almanyada yıllardır kullanılan bir diyet tozu.bu tozu mama haline getirerek kullanıyoruz.ben henüz kullanmaya başlamadım.yarın sabah başlamayı düşünüyorum.çünkü ilk 3 gün sadece bu mama kullanılıyor ve vücut alışkın olmadığı için baş ağrısı yapıyormuş.bende çalışan biri olduğum için evdeyken zor günleri atlatmaya karar verdim.burada gün gün neler yaşadığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.çünkü burada kilo vermek isteyen çok fazla insan var.hem bana motivasyon olur hemde başarılı olursam sizlere bir ışık olur :) :KK58: ben 27 yaşında 1,72 boyunda ve 100,20 kg dayım.bu mamayla hedefim 70 kg olmak.çünkü evlenmeden önce(4 yıl) 70 kgdım ve çoookk rahattım.o günlere dönmek ve burada başarı öykümü yayınlamak ümidiyle....

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
multaben figur almanyada yıllardır kullanılan bir diyet tozu.bu tozu mama haline getirerek kullanıyoruz.ben henüz kullanmaya başlamadım.yarın sabah başlamayı düşünüyorum.çünkü ilk 3 gün sadece bu mama kullanılıyor ve vücut alışkın olmadığı için baş ağrısı yapıyormuş.bende çalışan biri olduğum için evdeyken zor günleri atlatmaya karar verdim.burada gün gün neler yaşadığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.çünkü burada kilo vermek isteyen çok fazla insan var.hem bana motivasyon olur hemde başarılı olursam sizlere bir ışık olur :) :KK58: ben 27 yaşında 1,72 boyunda ve 100,20 kg dayım.bu mamayla hedefim 70 kg olmak.çünkü evlenmeden önce(4 yıl) 70 kgdım ve çoookk rahattım.o günlere dönmek ve burada başarı öykümü yayınlamak ümidiyle....
Slm. Diyetinde başarılar diliyorum sana canım. İnş başarmanda bir vesile olur bu toz sana. Ben almased i duymuştum. Bu multaben figür hiç duymadığım bişey. Ama muhakkakki sen araştırmışsındır. Hepimize başarılar.

slm canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. almasedi bende duydum.görümcem almanyada yaşıyor o tavsiye etmişti.bende getirmesini istemiştim ama bu tozu getirdi aynısı olduğunu söyledi.bende almasedin kullanma şekliyle uygulamayı düşünüyorum bu tozu.umarım hepimiz fazlalıklardan kurtuluruz :)

merhaba kızlar.
bugün ilk günümdü.multaben figuru ilk kez denedim.ve sonuç harrikaaaaa :)
tadı çok güzel milkshake gibi :) çok şaşırdım.çünkü almasedle ilgili yorumları okuyunca genelde tadından şikayetçi olanlar çoktu.ben bu mamayıda öyle olur diye düşünmüştüm ama alakası yok.inşallah kilo vermemdende memnun kalırım.yarın sabah tartılıp kilomu yazarım bakalım bi fark varmı.yalnız çok tuvalete çıkarıyo yaa içimde bombalar patlıyo sanki :)))

günaydın kızlar.bugün üçüncü günüm.100,2 den 99,5 e düşmüşüm iki günde.ama sanırım mama daha etkisini göstermeye başlamadı.heyecanla gelecek günleri bekliyorum...:KK49:

bugün yediklerim:
sabah 1 bardak mama
1 kase yulaf ezmesi
öğlen çorba ve salata
şimdide salat ve yulaf ezmesi
akşam eve gidince tekrar mama...
şimdiye kadarda 2 litre su içtim

bugün yediklerim:
sabah 1 bardak mama
öğlen bir kase çorba,yoğurt salata
ara öğün müsli
azönce de leblebi.
akşam eve gidincede tekrar mama...
bukadar şeyle mama yemesem bile zayıflamam gerek ama yaa...:KK34:

günaydın...
bu sabah tartıldım hala 99,50 :KK43: neyi yanlış yapıyorum anlamadımki.şimdiye kadar 2 kilo vermiş olmam gerekirdi...

kızlar merhaba...
gün gün yazmaya çalıştım kilomu yediklerimi...ben kendi yediklerime bakınca "bi insan bunları yiyerek hiçbişey yapmasada zayıflar"dedim.ancak malesef bendeki sonuç öyle olmadı.cuma günü tartıldığımda 100 kg olduğumu gördüm.yani o verdiğimi sandığım 700 gramında 500ünü geri almıştım....fazlasıyla moralim bozuk..yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum ama bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl kilo veremediğimi anlayamıyorum...yarım kutu toz kaldı onuda kullandıktan sonra bidaha böyle şeyler denememeyi düşünüyorum...umarım buraya yazdıklarımla sizlere yardımcı olabilirim...

X