Bebek Beslenmesi multi-tabs vitamin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kullanıyoruz bayadır 6.aydan sonra mı ne başlamıştık
bi zararını görmedimm vitamn takviyesii önemlii bebeklerde..

bebeğim 7 aylık ve 25. günden itibaren günde 1ml multi-tabs kullanıyoruz. Tabi devletin ücretsiz verdiği D vitaminini kullanmadık. Ben bir zararını görmedim. Çok şükür bebeğimde vitamin eksikliği felanda yok. Kilosu ve gelişimide iyi.:nazar:
Ben bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta multi-tabs A,C ve D vitamini içeriyor ve daha kompleks bir ürün.

benin de bebeğim 2 aylık.ilk haftalardan beri kullanıyoruz,prematüre olduğu için erken başladık.bir zararını görmedik.ayrıca kızım tadını çok seviyor ve şapur şupur içiyo damlasını her gün.

2 aylıktan bei kullanıyoruz bende bir zaarrını görmedim d3 kullnamıyorum A D C vitaminlerinin kompleksi olduğu için bana mantıklı geldi kullnadım ve kullanıyorum hala

1 yaşına kadar kullanacakmışız.. Bizim kız bi seferde hepsini hüpletiyo valla. tadını çok seviyo.

arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık 6.5 kilo ama çok iştahsız benim zorumla besleniyor..yedirmesem 6veya 7 saat aç durabiliyor ama yediği zaman 150 lik falan mama yiyor normalmi bu kadar zaman aç durması?multitabs versem iştah açar mı?doktora sorsam kızıyor ilaca çok karşı..ne yapsam alayım mı multitabs damla bana bir fikir verirmisiniz

multitabs vitamin eksiğini kapatmak için kullanılıyor bildiğim kadarıyla iştaha açıcı etkisi yok.
bizde kullanıyoruz, bir yaşına kadar devam edicez.

arkadaşlar bebeğim 15 günlük oldu doktor multitabs vitamin verdi 1ml diyor hepsi çok değilmi çay kaşıgı ile 8-9 kaşık yapıyor hepsini aynı andamı vereyim

bana dr. 20 damala ver dedı +d3 1 damlaverdı ama ben d3 kullanmıyorum cunku multın tabsta bunu kullanıyosan d3 kullanma yazıyor dr sordum kullan dedı ama ben kullanmıyorum baska dr da onu kullanıyosan bunu kullanma yanı 2 sınden bırını kullan dedı multı tabs daha ıyıdedı

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık 6.5 kilo ama çok iştahsız benim zorumla besleniyor..yedirmesem 6veya 7 saat aç durabiliyor ama yediği zaman 150 lik falan mama yiyor normalmi bu kadar zaman aç durması?multitabs versem iştah açar mı?doktora sorsam kızıyor ilaca çok karşı..ne yapsam alayım mı multitabs damla bana bir fikir verirmisiniz

6 7 saat aç kalması midesinin küçülmesine neden olacaktır.daha sonra istesede fazla bişey yiyemeyecektir.azar azar devamlı bişeyler yedirmeye çalışın.midesini genişletmeye çalışın.uzun süre aç kalıp bi anda yemesi kusmasına sebep olur.durup durup bir anda yedirmektense,azar azar devamlı yedirmeniz daha faydalı olacaktır.

benim bebeğimde bu ay kilo almayınca (6 aylık) dr supravit verdi kullanan varmı acaba? d3 ile ver dedi ama içimden bir ses d3 verme dıyor bıngıldagımızda iyice küçüldü sizce ne yapmalıyım?

Back
X