Yani sanki bir şey dönüyor İçimde, özellikle oturunca. O noktayı ellediğimde sertlik oluyor ve ben dokununca geçiyor.Henüz 8haftalik hamileyim nedir ne degildir bilmemicem ama tahminlerimi aklima gelenleri yazayim canım belki yinede yardimci olurum.
Oncelikle hic hareketlerini hissettin mi?
Bir an önce şok olmak istiyorumEvet olabilir bende dokunduğum elimi göbeğimin üzerine indirdiğim yerlere tekme atardı normal bence . Ooo daha hareketlerini gör sen şok olacaksın :)
Muhtemelen bebişin dayanıyor canım sen dokununca oyun oynuyor seninle yaramaz.Yani sanki bir şey dönüyor İçimde, özellikle oturunca. O noktayı ellediğimde sertlik oluyor ve ben dokununca geçiyor.
18 haftada bu kadar hissedilir mi ona şaşırdımMuhtemelen bebişin dayanıyor canım sen dokununca oyun oynuyor seninle yaramaz.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
18 haftada bu kadar hissedilir mi ona şaşırdım
1 haftaya kalmaz sanki kelebek gibi bi his olacaktır..18. Haftanın içindeyim. Karnımda hareket hissedince elimi oraya götürdüğümde bir sertlik hissediyorum ama dokunduktan 1-2 sn içinde o sertlik gidiyor. 2-3 kere öyle oldu acaba ben mi uyduruyorum dedim özellikle kontrol ettim. Çok heyecanlandım şimdiden bile. Bebeğim dayanıyor da onu mu hissediyorum yoksa uyduruyor muyum?
Bi an önce emin olsam, düşünmek bile.1 haftaya kalmaz sanki kelebek gibi bi his olacaktır..
Ya ne güzel anlattın sanki ben yaşadım. Canım bebeğim benim... peki 16. Haftada %98 kız dedi doktor değişir mi?Ben ilk çocuğum kız olsun istiyordum eşim de öyle. Ama kv erkek erkek diyip durdu şimdi kız dedim değişirse çok üzülücem.Ben 16. haftanın sonunda hissetmeye başladım. Erken diye şaşırdılar hatta inanmadılar sana öyle geliyordur dediler ama çok net hissediyordum minik minik çarpmaları. O aralar çok heyecanlı oluyor ama yedinci ay gibi geceleri oğlum/kızım uyu lütfen diye yalvarıyorsun :) dokuzuncu aydayım o kadar sert ittiriyor ki kendini kızım lütfen yapma acıyor diye diye sakinleştiriyorum.
Kızlara mı has bilmiyorum ama babasıyla özel bir bağı var hissediyorum. Tüm gün ben konuşurum kıpırdamaz ama babası işten gelip kızııııım diye bağırınca çırpınır. O kadar sert ve seri vuruyor ki :) eşimle oturup sohbet ederken onun konuştuğu anlarda tepki veriyor. Bu hafta da fark ettim ki ani seslerde sıçrıyor kuzum. İki kere oldu. Evde yalnızım saatlerdir hiç ses yoktu. Birden elimdeki yere düşünce çıkan seste çok korktu kıyamam bebeğime yaa korkuttumKonuştum biraz sesimi duysun diye.
Ona hitap ettiğimizi anlıyor. Güzel kızım dediğimde hareket ediyor. Gerçekten çok güzel ve duygulandıran anlar bunlar. Tadını çıkarmaya bak. Çok çabuk geçiyormuş zaman gerçekten de :)
Sekizinci ay civarı hıçkırık başlar. Beş dakika kadar sürüyor:) çok net hissediliyor. Dışardan da bakınca karnın inip kalkıyor :)
Sorduğun soruya cevap veremiyorum ama muhtemelen oyun oynamak istiyor
Ya ne güzel anlattın sanki ben yaşadım. Canım bebeğim benim... peki 16. Haftada %98 kız dedi doktor değişir mi?Ben ilk çocuğum kız olsun istiyordum eşim de öyle. Ama kv erkek erkek diyip durdu şimdi kız dedim değişirse çok üzülücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?