Mune Adaletsiz ve İşini düzgün yapmayan biri !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Hanfendi beni durduk yere engellemiş konumu tekrar okudum ben kimsenin şahsına ne bir hakaret ne birşey demişim.. sadece konumda isyan ediyorum diye bir tabir geciyor.. Bunun üzerine beni topa tutanlar olmus birisi bana zeka engellisin demiş onu banlamamıs durduk yere beni banlamış şaka mı bu ??

Kaldı ki kimse inançlı olmak zorunda da değil. Belki ateistimdir kimi ne ilgilendirir ben burda dini bir konu da açmadım.

Bence artık adaletli ol Mune

Şimdi bu konuyu açtım diye de banlarsın inan umrumda değil sonucta sen hiçbirşey yapmadığım halde de banalayabiliyorsun gördüm..

bunu onunla özel konuş buraya nie yazıyosun ki Mune Kazen Huy Meselesi

Bazi fikirler bazi kisilere uymuyor bu sebeple fazlaca sikayet alan yorumlar oluyor.belki sikayet cokluguna gore yapiliyordur.
Benim fikirlerime ne hakaretler geliyor mesela onlar banlaniyor mu bilmem ama ben banlaniyorum.o sebeple sikayet coklugundandir diye dusundum

Eee bunu git özeline yaz
Şurada yediğim banin haddi var hesabı yok daha bir gün gidip neden demedim yahu kendisine :)

durduk yerde banlanmamışsınızdır. Ya polemik vardır,ya dini konularda tartıştınız. Vardır bir sebebi yani.

bunu onunla özel konuş buraya nie yazıyosun ki Mune Kazen Huy Meselesi

başka adaletsizliğe ugrayan varsa görsün diye

konumda polemik yok kadınlar bana saldırmıs ben daha konuya bakamadan banlanmısım hani cevap bile vermedim ki polemik olsun kadın bana hakaret etmiş onu banlamadı.

üye de @Havevin hatta adını vereyim. hala burda konu acabiliyor yazık

Konuna baktım kimse sana saldirmamis
1 kişi yazmış hakaret ederek ona da kib yaparsınız oldu bitti

Kapabilecek bir konuya yetişebildim.
Keşke özelden konuşsaydınız sebebini öğrenebilirdiniz.

YANİ KADIN BANA HAKARET ETMİŞ O ZAMAN ONU DA BANLASIN.. NİYE BANLAMADI AĞZINA GELENİ BAZILARININ SÖLEMESİ SERBEST HERALDE

Yaptığınız yoruma şikayet aldınız besbelli herkes size saldırmışsa..

Hangi sebeple ceza aldiginizi ogrenmek istiyorsaniz Mune ile iletisime gecebilirsiniz..

Yogunluktan dolayi geri donus yapamamis olabilir ..
Hepimiz elestireye acigiz..
Konu icinde kural disi yorumlara denk geldiginizde sikayet et butonunu kullanabilirsiniz..
Her islemin arkasinda, illaki bir sebep vardir; kural ihlalidir, polemiktir, hakarettir, veya defalarca uyarilmistir vs..
Ve her sikayetin sonucu ban cezasi ilede sonuclanmiyor.. Mune abla bu konuda sizleri daha iyi aydinlatir zaten..
Dedigim gibi konu ve ceza islemleri hakkinda yonetimden bilgi alabilirsiniz..

Sebebini bilmiyorum fakat
ben son acmis oldugunuz konuya bi goz gezdirdim.
Allah'ın adaletini sorgularcasina bir mesajiniza denk geldim..
Bu mesajinizla ilgili tepkiler almissiniz okudum..
O mesajinizdan sonra size gelen tepkilerin , arkasini onlemek amacli yani dini yorumlari ve tartismalari onlemek amacli konuya mudahale edilmis olabilir...
Size gelen tepkilerin uyari alip almadigi konusunda bir bilgim yok. ( konuya not dusecegim simdi)

Fakat uye olurken
Kullanim kosullarini ve site kurallarini kabul edip uye oluyoruz..

Ve kurallar icersinde soyle bir madde var

*Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.

Bir derdim var bolum kurallarinin linkini ben buraya koyuyorum..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Ve ayrica..
Her ne kadar Mune ve Kazen yonetici olsalarda uyeler hakkinda konu acmak yasaktir..
Kurallar hepimiz icin gecerlidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…