- 12 Temmuz 2006
- 57.757
- 220.754
- 1.223
- 53
YANİ KADIN BANA HAKARET ETMİŞ O ZAMAN ONU DA BANLASIN.. NİYE BANLAMADI AĞZINA GELENİ BAZILARININ SÖLEMESİ SERBEST HERALDE
İYİ BAK İKİNCİ SAYFADA KADIN BANA AKILDAN ENGELLİSİN DEMİŞ SEN Mİ MUNE GİBİ İŞİE GELENİ GÖRMÜYORSUN ACABA SABIR YA
Siz birine laf söylediniz diye mi uyarı aldınız zannediyorsunuz?
Size göre Allah'ta adaletsiz, o yüzden benim de adaletsiz olduğumu söylemeniz normal.
1-Konularınıza dini içerikli mesajlar yazamazsınız yasaktır, bdv kuralları 1. maddeye göz atsaydınız yasak olduğunu bilirdiniz, ki site kurallarına uymak hepimizin zorunluluğudur.
2- Din gibi hassasiyet isteyen bir konu da şöyle bir mesaj yazamazsınız çünkü burası dini bir site olmadığı gibi Allah, Peygamber demeden dine sövme yeri de değildir.
.......
........
Cidden Allah adaletli filan değil. Bazı insanlar acı çekiyor bazıları ise sefa sürüyor
3- Kötü içerik yapılan her yorumu görürüm, burada Allah'tan sonra bana da sövmek için konu açmak yerine özelden sorsaydınız öğrenirdiniz, üye zaten banlanmıştı.
Valla bir keresinde konuyu farklı yere açtım diye, taşımak yerine tam 5 gün banlanmıştı kendisi beni. Adamı siteden soğutuyor bunlar.Özelden kendisine sorduğumda cevap dahi vermemişti.
Üyeler olarak haksızlığa uğruyoruz çoğu zaman.
Mesela ne gibi bir haksızlık? 5 gün uyarıyı ben vermiyorum sistem ceza puanlarınızı toplayıp ona göre gün belirliyor, biz konuları taşırız, gocunmayız çok şükür ama sizlerde konuları doğru bölüme açmak zorundasınız, bdv bölüm kurallarına siz de bir göz atın, orada konuların bdvde uygun değilse taşınacağı, her aklına geleni bdvde açmaya devam edenlere uyarı verileceği çok açık şekilde yazar.
Bdvde açılmış ve taşınmış konularınız:
Hamilelikte şiddetli kasık ağrısı 13.hafta.
Sağ kasıkta batma sızlama çekme hissi
Şu notu da ilave edeyim, sitede yazdığınız herhangi bir mesaj eğer kurallara uygunsa isterse 1000 kere kötü içerik yapılsın uyarı almazsınız, sitede uyarı alma kriteri kurallardır, adminlere yakınlığınız, uzaklığınız, tanıdık torpili, samimiyet veya samimiyetsizlikle alakalı değildir.
Kurallara uyarsınız uyarı almazsınız, uymazsınız uyarı alırsınız, bu bu kadar nettir.
Son düzenleme: