Münevver ismi nasıl güzel mi?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
ben bu ismi çok beğeniyorum. sizce güzel mi ne çağrıştırıyor ilk aklınızda?

BEN BEĞENİRİM İSMİ ANNEMİN ARKADAŞININ KIZI DUYGUSAL ÇOK GÜZEL BİR KIZDIR KENDİSİ

Ben çok beğendim hem kendi ismim anlamı nur aydınlık demek Medineyi Münevvere de de aydınlık medine demek ismimi çok severim
ismimi seviyorum birçok anlamsız isimden güzel ha iki isim kullanırsın daha kısa bir isim de kullanılabilir ama zevkler ve renkler tartışılmaz seven sever isim de bir karanter analizidir anlamına da bakın derim

ismimi seviyorum birçok anlamsız isimden güzel ha iki isim kullanırsın daha kısa bir isim de kullanılabilir ama zevkler ve renkler tartışılmaz seven sever isim de bir karanter analizidir anlamına da bakın derim
oo canım beğenmiş yorumumu...:KK36:

Ilk aklima Gelen malesef münevver Karabulut oldu. :KK43:

Isim güzel.
Evet insanın aklına o geliyor adaşımın başına gelen kötü durum özgecan da aynı ALLAH daha kimsenin evladına öyle şey göstermesin kimisi ismine cinayet yazmış sağolun ben ismimi sev,yorum

Sizin kizin bebek olma sansi yok o yeni dogan bantlarina munevver yazilmasi ne bilimm garip :KK53: 60 yasini gecmis bir insanin adi munevver olur ancak. Birde cok uzun bir isim kiziniz ilerde size sitem eder

X