Murat Ceran

Xxxxxxxxxx89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
10
1
36
35
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Murat Ceran'a burun estetiği olmayı düşünüyorum. Sizlerden de bilen tanıyan burun estetiğini yaptıranlarınız varsa yorum almak istiyorum doktor hakkında.

Ben yaptırdım geçen sene 2020 mayıs ayında. Tavsiye etmiyorum burnumun ucu düşük olduğu için yaptırmıştım, yaptırdım hala düşük. Revizyon istediğimi belirttiğimde de burnumun güzel olduğunu, revizyona gerek olmadığını söyleyerek reddetti beni. Burnumla oldukça mutsuzum, Murat Ceran tavsiye etmiyorum o yüzden.

Ben yaptırdım geçen sene 2020 mayıs ayında. Tavsiye etmiyorum burnumun ucu düşük olduğu için yaptırmıştım, yaptırdım hala düşük. Revizyon istediğimi belirttiğimde de burnumun güzel olduğunu, revizyona gerek olmadığını söyleyerek reddetti beni. Burnumla oldukça mutsuzum, Murat Ceran tavsiye etmiyorum o yüzden.
Yorumunuzu şimdi gördüm çok teşekkür ederim öncelikle cevap için. Üzüldüm gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor bende hala arayıştayım. =(

Cevabınız için teşekkür ederm çok geçmiş olsun öncelikle😞 evet doktor seçimi tamamen şans ve çok önemli bende Berkan Arıkta karar kıldım sanırım fakat henüz tarih hala alamadım.

Back
X