Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben şehir dışından muayene ye gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti vs bişiy varmı muayene süreci nasıl geçiyor acaba bilgi veririmisiniz.Murat Görkem Ataman burun estetiği
Merhaba canım muayne ücreti yok telden randevunu alıp gidiyosun sonrasunda herşeyi sormak istediklerini nasıl olacağını doktorla kobulup karar verebilrsinMerhaba ben şehir dışından muayene ye gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti vs bişiy varmı muayene süreci nasıl geçiyor acaba bilgi veririmisiniz.
Ameliyat olanlar bilgi ve resim paylaşımında bulunabilir misniz?
Çok güzel olmuş
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş
Teşekkür ederim atıyımgülercem burnun çok güzel olmus önceki hali nasıldı acaba
Canım ya biraz süreç hakkında bilgi verebilir misin salı günü görüşmek için randevu aldım bakalım
Ben kendisinden de burnumdan da çok memnunum kendisi gidecek diye biliyorum ben ameliyat olduktan sonra çok fazla morluğum şişliğim.oldu ama ağrı felan olmadı 15 20 gün içinde hepsi kayboldu şuanda burnumun ucunda ödem var ünşallah oda bir sene iye kadar geçermiş nefes almamda felan sıkıntım yokCanım ya biraz süreç hakkında bilgi verebilir misin salı günü görüşmek için randevu aldım bakalım
Merhaba ben şehir dışından muayene ye gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti vs bişiy varmı muayene süreci nasıl geçiyor acaba bilgi veririmisiniz.