• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murat sönmezer

Selin meraba transfer oldu iki tane embriyo konuldu adet olacak gibiyim kac gündür çok çabuk yoruluyorum ve surekli uykum var salı günü test yapacağım senin sonucun kesinleşti mi?
Kaçıncı günün transfer sonrasi canimm. Benim Değerlerim cok iyi gidiyordu kanamam başladı kimyasala döndü malesef

Transferin 4.günü ama kanama falan daha olmadi sadece cok yorgunum hayırlısı olsun sana bakalım merakla bekliyorum

9 tanden 4 ü döllendi başta yani benim 7 tanede 3 döllendi sona 2 iyi kalite 3. Gün transfer edildi

Murat hocanın hastasiydim yardımcı olurum soruların varsa
Merhabalar Ankarada tüp bebek 2. Denemeyi yapmak istiyorum. Dr arayışı içindeyim ilki yaşın 46 ümit veremem diyor 3 yumutadan 1 i ile işleme devam etti 3. günde kaldı transfere gidemedik. Murat bey 45 yaş üstü için de yardımcı olur mu acaba🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhabalar Ankarada tüp bebek 2. Denemeyi yapmak istiyorum. Dr arayışı içindeyim ilki yaşın 46 ümit veremem diyor 3 yumutadan 1 i ile işleme devam etti 3. günde kaldı transfere gidemedik. Murat bey 45 yaş üstü için de yardımcı olur mu acaba🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yaş konusunu bilmiyorum. Özelden sekreter numarasını atayım siz yarın mesai saatleri içinde arayıp bilgi alın daha sağlıklı olur

Back
X