Benimki taze 3m gun emriosuydu pazar opu oldum carsamba transfer oldum canimToplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki taze 3m gun emriosuydu pazar opu oldum carsamba transfer oldum canimToplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba
Selin meraba transfer oldu iki tane embriyo konuldu adet olacak gibiyim kac gündür çok çabuk yoruluyorum ve surekli uykum var salı günü test yapacağım senin sonucun kesinleşti mi?
Kaçıncı günün transfer sonrasi canimm. Benim Değerlerim cok iyi gidiyordu kanamam başladı kimyasala döndü malesefSelin meraba transfer oldu iki tane embriyo konuldu adet olacak gibiyim kac gündür çok çabuk yoruluyorum ve surekli uykum var salı günü test yapacağım senin sonucun kesinleşti mi?
Sonucununz nasil acabaBenim surecim devam ediyor murat hocayla transferim yapıldı beklemedeyim![]()
Kimyasala döndü canim olumsuz oldu. Senin somuclandi mi surecinSonucununz nasil acaba
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi sizinTransferin 4.günü ama kanama falan daha olmadi sadece cok yorgunum hayırlısı olsun sana bakalım merakla bekliyorum
Acaba ne fiyat ne kadar bi bilginiz var mıdoktor murat sönmezer e tüp bebek yaptıran var mı
Ben varımdoktor murat sönmezer e tüp bebek yaptıran var mı
Murat hocanın hastasiydim yardımcı olurum soruların varsaAcaba ne fiyat ne kadar bi bilginiz var mı
Merhabalar Ankarada tüp bebek 2. Denemeyi yapmak istiyorum. Dr arayışı içindeyim ilki yaşın 46 ümit veremem diyor 3 yumutadan 1 i ile işleme devam etti 3. günde kaldı transfere gidemedik. Murat bey 45 yaş üstü için de yardımcı olur mu acabaMurat hocanın hastasiydim yardımcı olurum soruların varsa
Yaş konusunu bilmiyorum. Özelden sekreter numarasını atayım siz yarın mesai saatleri içinde arayıp bilgi alın daha sağlıklı olurMerhabalar Ankarada tüp bebek 2. Denemeyi yapmak istiyorum. Dr arayışı içindeyim ilki yaşın 46 ümit veremem diyor 3 yumutadan 1 i ile işleme devam etti 3. günde kaldı transfere gidemedik. Murat bey 45 yaş üstü için de yardımcı olur mu acaba![]()