• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli üniversitede tüp bebek yaptıran var mı

Kıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorum 😅 Transfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya 🤣🤣
Kızz benim de normal kan tarihim 13üydü de dayanamadım 10unda verdim 🙈 yakınız o zaman birbirimize 😍 sen de durumlar nasıl?

Kıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorum 😅 Transfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya 🤣🤣
Merhaba bende başiskelede oturuyorum 5 eylülde transfer oldum 13 eylülde yani yarın eşimin doğum günü 😂

Test yaptınız mı tesadüfe bak neresindensiniz başiskelenin

Canım ben de kocaeli üniversitesinde 1 eylülde transfer oldum, ben normalde özge hocanın hastasıyım ama transferime emek hoca girdi. Bakalım şimdi sonuç bekliyorum inşallah pozitifleri alırız 🤲🏼❤️
Merhaba test yaptınız mı

Ben de başiskelede yaşıyorum 🙏🏼 inşallah güzel sonuçlar alırız. Kefir yaban mersini ahududu böğürtlen gibi kırmızı meyveler tüketiyorum, genelde bunları kefirin içine koyup blenderden çekiyorum evde meyveli kefir yapıyorum. Kabak çekirdeği, avokado, bol yeşillik ve en önemlisi 2.5 lt en az su tüketiyorum 🙏🏼 dinlenmeye dikkat ediyorum anneme geldim zaten transferden sonra, pek bir iş yapmadım, sadece yürüyüş olsun diye evin içinde geziniyorum o kadar. Tabi bunların hepsi garanti değil inşallah pozitifi alırız da işe yaramış olurlar, sen neler yapıyosun nasıl geçiyor süreç 🥰
Canım sonucun ne oldu

Back
X